Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarm kömür gibi siyah oldu yardım kızlar !!

akmasını bekledım bı sure ama hıc akmadı benımkı senınkı o kadar sıyah oldumu bılmem ama ılk gunku sıyahlıgıyle kaldı canım

Saçım hakkında şu deli cesaretim yok mu.. hep bu yüzden geldi başıma . bir hafta daha bekleyeyim ben doğal yöntemler arastırıyım olmazsa...

hep aynı hatayı yapıyoruz zaten arap sabunu acıyo dıye duydum ama ben cesaret edemedım saclarım dıken dıken zaten nolur nolmaz dıe sen bı arastır arap sabununu

Son düzenleme:
sabun saçı acayip sertkeştiriyo ve tararken o kadar zor açılıyo ki çok kırıyo saçı
1aya o siyahlık gider koyu kahveler hep böyle yaoıyo önce simsiyah 1 ay sonra kahve olur

sabun saçı acayip sertkeştiriyo ve tararken o kadar zor açılıyo ki çok kırıyo saçı
1aya o siyahlık gider koyu kahveler hep böyle yaoıyo önce simsiyah 1 ay sonra kahve olur

Yani 1 ay bu rezilliğin çaresi yok sanırım açıkcası bu sabun garip yaptı saçlarımı ama açılcaksa sorun değil ..

Bendede aynı sorunu yaptı bu boya markası ve bu rengi simsiyah yaptı hatta siyah boyadan bile koyu geldi rengi bana bende sonra bitkisel açıcı ile açtırdım sonra kahve yaptırdım bu biraz rengini açtı gözüm alışamamıştı benimde siyaha birtürlü

benim bildigim bi yöntem var ama hemen boyadiktan sonra...

saclari iki kere kepek sampuaniyla yikamak sonra saca
sac kürü sürüp bi gece bekletemk
böyle yapildiginda boyanin cogu akiyor diye biliyorum

ama senin baya olmus boyayali, fayda eder mi bilmem...

koleston koyu kahvede beni mahvetti.........açtırayım derken 2 defa saçım yandı düzeltene kadar canım çıktı yine koyu yapmak zorunda kaldım sonuç gene aynı saçla dolaştım 2 yıldır kurtulamadım 9 ay kadar oldu boya sürmedim renk renk oldu ama sabrediyorum kestire kestir kurtulmaya çalışıyorum açtırmaya kalksam yine başa dönücem biliyorum.........
bence dokunma zaten kısa ince telli diyosun ozaman zaten elleme bekle yapacak bişey yok malesef...geçmiş olsun

evt ince tellıyse oynama fazla benım kalın tellı oldugu halde tuhaf oldu sacım sabret bıraz bı daha da aynı hatayı yapmazsın bende dersımı aldım

kepek şampuanı sonraki yıkamalrda da baya farkediyo
ben head and shoulders hassas saç derisi şampuanı var
aleo veralı onu kullanıyorum renk gözüme koyu geldiğinde
baya açtığını söyleyebilirim

açtırıp da saçına yazık etme zaten o kendi açılıo biçok kişi qbi bnde aynısını yaşadım koyu kahwe boyayıp simsiyah oldm ama 3 hafta sabret koyu kahweye döncektirr

goruslerınız için her birinize cok tesekkurederima.s.a.s.
kızlar daha yeni 2 kufore gttim bilmiyorumkismile
biri sacımın cok kucuk bır yerınde actrma yaptıeyvahedigeldismile.
dayanabilirmiş sacım ustune de boya 90 olur dedi.
ordan cıktım diğerıne. o da kusturucu smpuanla yıkayalım 3 ton acılır
ustune ısıltılı kahveyi yapabiliriz 65 olur dedi.
sampuanla sac ypranmıyormus .kaydirigubbakcemile2
sizce hangısını yaptırayım ?
yada smpuanı yaptıran var mı ?bilmiyorumkismile

hiçbirini yapma bnce bekle aksın sık sık yıka çabuk akıcaktır ztn ışıkta kahve durmaya başladı demişsin o zaman birkaç yıkamada iyice kahveye döner sonra biraz daha kahve kullan dibin geldiğinde de kararlaştırırsın ne renk yapacağını

klava:benide hep öyle kandırdılar....öyle bir gazladılarki sandım platin röfleyle çıkıcam kuaförden o derece yani paramda gitti saçımda psikolojimde kötükedihüso olan olduktan sonra elimden geleni yaptım ama sen izin verdin zorla yapmadım ya v.s bide yüzsüzlük diz boyu yandı kaldı saçlarım 3 gün ağladım sokağa çıkamadım çalı gibi saçlarla 6 ay bekledim deneyerek yaptı kuaför açılacak dedi uzun zaman geçmiş zaten v.s yine yaktı bide bitkisel işlem yaptı ha alsanaalsanasmile sonuç yine yanmış saç 9 ay oldu fön çektirirken sordum nasıl akmışmı olurmu diye aman olmazmı şöyle böyle falan 180 tl istedi eşime dedim napayım bu sefer bişey olmaz heralde diye aşkım karışmam istiyosan ama tekrar o saç bunalımını yaşamk istemiyorum kendi adıma dedi bende vazgeçtim haklı ......sende şimdi biran önce kurtulmak istiyosun çok iyi anlıyorum canım ama sabret yoksa işin içinden hiç çıkılmıyo yazdığım acı tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki saçlarım gür ve kalın telli dayanıklıdır o halde yani hoş öyle olmasa şuan keldim kesinlikle sabret canım a.s.

canlarım ben şampuan yaptırdım :lepi:
3-4 ton acıldı ustune de ışıltılı kahve yaptım evde opuyorumnanaktan
iyi ki yaptırmışım şuan ok memnunum. kaydirigubbakcemile2
saçım da cok saglıklı yanma vs yok. hihoyyyt
sampuandan dolayı biraz kaşıntı yaptı o kadar ama psiklojm düzeldi sonundaa hihoyyythihoyyyt

bu sampuan nasil bisidir acaba ? =)

şampuan dekolore diye geçiyor canım. yada silici olarak.. 4 ton açtı bnmkii kaydirigubbakcemile23 kez ard arda şampuanladı. saçını diğer açıcılargbi açmyor evt ama bnm syah boamı kırdı. saclarım da inc telli yanma kopma vs olmadı. netten araştr bi detaylı bilgi için bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
kızlarrr yaa benn yeni başlıkk açmayı bilemediğim için burdan yazmk zorunda kaldm fazlsyla acemiyimde =/ palette açık kahve nasıl bir renk çıkarıyoo boyayan var mı oda simsiyah oluyo muu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…