akmasını bekledım bı sure ama hıc akmadı benımkı senınkı o kadar sıyah oldumu bılmem ama ılk gunku sıyahlıgıyle kaldı canım
sabun saçı acayip sertkeştiriyo ve tararken o kadar zor açılıyo ki çok kırıyo saçı
1aya o siyahlık gider koyu kahveler hep böyle yaoıyo önce simsiyah 1 ay sonra kahve olur
şimdi açık kahveye boyatsam tutar mı ki??
benim bildigim bi yöntem var ama hemen boyadiktan sonra...
saclari iki kere kepek sampuaniyla yikamak sonra saca
sac kürü sürüp bi gece bekletemk
böyle yapildiginda boyanin cogu akiyor diye biliyorum
ama senin baya olmus boyayali, fayda eder mi bilmem...
goruslerınız için her birinize cok tesekkurederima.s.a.s.
kızlar daha yeni 2 kufore gttim bilmiyorumkismile
biri sacımın cok kucuk bır yerınde actrma yaptıeyvahedigeldismile.
dayanabilirmiş sacım ustune de boya 90 olur dedi.
ordan cıktım diğerıne. o da kusturucu smpuanla yıkayalım 3 ton acılır
ustune ısıltılı kahveyi yapabiliriz 65 olur dedi.
sampuanla sac ypranmıyormus .kaydirigubbakcemile2
sizce hangısını yaptırayım ?
yada smpuanı yaptıran var mı ?bilmiyorumkismile
klava:benide hep öyle kandırdılar....öyle bir gazladılarki sandım platin röfleyle çıkıcam kuaförden o derece yani paramda gitti saçımda psikolojimde kötükedihüso olan olduktan sonra elimden geleni yaptım ama sen izin verdin zorla yapmadım ya v.s bide yüzsüzlük diz boyu yandı kaldı saçlarım 3 gün ağladım sokağa çıkamadım çalı gibi saçlarla 6 ay bekledim deneyerek yaptı kuaför açılacak dedi uzun zaman geçmiş zaten v.s yine yaktı bide bitkisel işlem yaptı ha alsanaalsanasmile sonuç yine yanmış saç 9 ay oldu fön çektirirken sordum nasıl akmışmı olurmu diye aman olmazmı şöyle böyle falan 180 tl istedi eşime dedim napayım bu sefer bişey olmaz heralde diye aşkım karışmam istiyosan ama tekrar o saç bunalımını yaşamk istemiyorum kendi adıma dedi bende vazgeçtim haklı ......sende şimdi biran önce kurtulmak istiyosun çok iyi anlıyorum canım ama sabret yoksa işin içinden hiç çıkılmıyo yazdığım acı tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki saçlarım gür ve kalın telli dayanıklıdır o halde yani hoş öyle olmasa şuan keldim kesinlikle sabret canım a.s.
bu sampuan nasil bisidir acaba ? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?