Saçma ama utandıran dert

Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.

23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba

Biraz saçma kusura bakmayın ama gerçekten beni utandırıyor
32 yaşındayım hiç gitmedim, eğer bir gün gitsem de utanmam sorarım heralde. Burda ne var ne yok diye 😁

23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba

ben misto karamel seviyorum :) deneyin, yumuşak içimlidir.
ben bu aralar a101'in cafex marka filtre kahvesine dadandım. tek içimlik. a101 sütünü de koyunca valla o pahalı kahvelere benziyor :D

Askim yasim 31 ben de hic gitmedim ve icmedim mesela🤷‍♀️ ben de bilmem. Bir fincan kahveye tonla para dokmeye karsiyim. Evimdeki keyife degismem ama gecenlerde migrosta tek kullanimlik kahvelerinden ictim sinir sistemim bayram etti baya guzelmis. Ama yine de gidip orada icmem inadim inat:KK70:
markası neydi migrostan aldığınızın? bir de fitre kahve miydi?

Bende hiç gitmedim, utandigim veya bilmediğim için değil, sade kahve içiyorum ve sade kahveye o kadar parayı vermeyi hoş bulmuyorum.
Ayrıca oranında gereksiz abartıldığını düşünüyorum

1 defa gittim sanirim.Onda da sordum ne tavsiye edersiniz hic icmedim demistim.Onu da yarim birakmistim.Kahve insani degilim hic🤷‍♀️ Neyi tavsiye edersiniz diyebilirsin.

Yaa ben sizi yerimmm çok tatlısınız.

Bu arada bir kahveye o kadar para vermem diyen arkadaşlar nerelere gidip oturuyor merak ettim. En dandik mekanlar bile Starbucks fiyatına yaklaştı, üstelik başka bir yere gitseniz sürekli garsonlar tarafından göz tacizine uğruyorsunuz önünüzdeki bitince. Ben kahveden çok mekanın rahatlığına veriyorum ve bence diğer mekanlarla kıyaslayınca ucuz bile oluyor.

Caramel Macchiato içerim sadece dışarda onu da artık Kahve dünyasından alıyorum oranınki daha güzel bence eğer İstanbul'da iseniz Veliefendi'de çok güzel bir cafesi var aynı zamanda atölye olarak kullanılıyor her yer çikolata filan yani çıldırıyorum oraya gidince :)

Çok tatlısın. 😊 Cappuccino veya Latte tavsiye ederim.

White chocolate mocha alabilirsiniz tam istediğiniz tarz bence 😇 normal latte ya da cappucxino tatsız gelebilir ben de yarım shotlı iciyorum normal koydukları kahvenin yarısını koyuyorlar sütü de daha fazla oluyor.

Kasıntı deniyor ama ben seviyorum ortamı, pandemi öncesi çok sık giderdim, yakınlarında çok işim olur ve dinlenmek için sık sık uğrardım. Tatlı kahve demişsiniz caramel macchiato tavsiye ederim,kahve dışında da söylemeden edemeyeceğim cool lime refresha yaz aylarında tek tercihim oluyor.Ben mobil uygulamasını da kullanıyorum,yıldız kazanıp ikram içeceği hakkın oluyor,doğum günlerinde de ikram içeceği alabiliyorsun,uygulama ile ürün çeşitlerini de inceleyebilirsin .

Gingerbread latte bu mevsimde çok güzel gidiyor bence. Starbucks ilk açıldığında insanlar çok farklı bir yer sanıyordu ama şu an bence normal kafelerden çok daha iyi, ucuz ve rahat bir yer. Çalışan insanlar da genelde yardımcı oluyorlar zaten gerilmeye hiç gerek yok.

Ben de hiç gitmedim. Oyle üzeri şekilli değişik kahvelerden bi cafede deneyip içememiştim. Eğer gidersem de sorarım ne tavsiye edersiniz fln diye utanılacak bir durum goreemdim

Kafe latte, kapuçino, white chocolate moka alabilirsin :) şekersiz geliyorlar. En son moka da çikolata var ama. Orta boy istersin, ismini söylersin. Paranı ödeyip, siparişini alırsın. Şeker ve kaşık alırsın ek olarak istediğin kadar.

Bir de bunların buzlu olanları var, üstünde kremalı filan. Onlardan da isteyebilirsin. Amerikano filan daha sert, filtre kahveler. Eğer sert tatları sevmiyorsan, sevmezsin.

çok tatlış bir dert bu arada ☺️

Sırası zaten bayagı bi uzun oluyor genelde sıraya girin ve önünüzdekileri izleyin. Menüyede internetten felan bakabilirsiniz önceden aslında hangi kahvenin nasıl oldugu içeriği vs hersey yazıyor..

Türk kahvesi dışında kahve sevmiyorum ben, ama illa akıl verecek arkadaşlar çıkacaktır☺

Birkaç kere denedim bildiğimiz kahve işte zaten kimsenin Starbucks Kahvesi çok güzel diye oradan kahve aldığını sanmıyorum çoğu kişi story atmak,elinde starbuck amblemli kahveyle gezmek için alıyor. Pandemi döneminde birçok Starbucks kepenk indirdi. Kimileri de kimse rahatsız etmiyor işlerini rahatça halledebiliyor diye bilgisayarını alıp gidiyor

Back
X