Sacma biliyorum ama akil verinn

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Evet sizlere danisacagim sey cok sacma ve cocukcaa ama arada kaldim fikrinizi almak istyoum. Ben il disinda universite okuyorum son sinifa gectim kyk ya ise gecen donemde geldim yeni sayilir. Bu senede odam degismis ama odadakilerin hepsi yeni gelme olmayabilirler gecen seneden olanlarda vardir. Size sorum bu odaya ilk ben gidicem ve begendigim bi yatagi alcam esyalarimi yerlestrcem varsayalim gecen sene ayni odada kalan kziin yatagini almışım ve kiz bana burasi benimdi gecen seneden beri ben ayni odadyim sen sonradan geldin kalkarmisin yatagimdan diyo mesela sizce boyle bi durumla karsilasirsam ne yapmaliyim empati kurunca kiz hakli bende sinirlenirdim dagdan gelmis benim bi sene yattigim yatagi kapmis diye ama bi taraftan dusununce de uzerine zimmetli degil ve ben hangi yatak dolu bos bilmiyodum geldim ilk ve yerlestim gecen senin kurali duzeni beni ilgilendirmez diyip yatakta yatmaya devammi etmeliyim cocukca ama ne bilim kavga çıksın istemiyorum bilenler bilir bu tarz seylerden kavga cok çıkabiliyo

eğer tamam der Yataktan kalkarsan diğer kızlarda gelir kafalarına göre seni kaldırabilir bence taviz verme. Tapulu malı değil yurttaş kalıyorsa yatağının değişebileceğini bilmeli. Çok rahatsız olursa özel yurda gitmesini söyle

"Yurtta gerginlikler" insanın içini pırçıklar, hayat enerjisini sömürür, bilirim. Amma ve lakinki siz simdi bu yatak olayını ne kadar dusunseniz ne kadar " aman tatsizlik cikmasin" deseniz de, karsinizdaki insan degilse bunlar hep boş cabalardir. Bugun degilse de o malum kisi o odadaysa mutlaka birilerine catacaktir.

Yurt müdüresine sor seni hangi ranzaya vermiş, yoksa kızın verildiği ranzaya geçersen aşağı ile konuşup seni kaldırabilir.

Tatlım ben de senin gibi aşırı düşünceliydim.Yurda ilk geldiğimde eşyalarımı valizle kutuyla bir kenara yığdım,diğerleri de gelir öyle anlaşır bölüşürüz dolapları dedim,sonuçta herkesin farklı hassasiyetleri olabilir. Bir zaman sonra geldim ki kendilerinin tam üçte biri kadar dolap bırakmışlar bana. Yine sığmaya çalıştım,burda yatıp kalkacağız huzursuzluk olmasın diye ses çıkarmadım.Çok zorlandığımı gördüler,eşyalarımı katlardım öyle sıkış sıkış olurdu ki dolaba koymadan ütülemenin anlamı yoktu,bütün yıl oralı olmadılar. Sonra oda arkadaşlarım değişti,ben sormadan kendileri teklif etti şu çekmecelerimizi sana verelim öncekiler çok yayılmış dediler. Farkettim ki çok üstün lütuf değilmiş istediğim.Keşke dedim huzursuzluk çıkarsaymışım,haketmişler.

Ben olsam birinin onceden kullandigi yatagi degil de bos olan yatagi secmeye calisirdim.sonucta onlar onceden gelmis haklilar diye dusunurdum.ezikce mi dusunuyorum ne

Bende kızın tavrına göre değişirdi.
Nazik bi şekilde
"Burası benimdi canım, çok alışkınım ben , ne yapsak ?" vari bir şeyse.
"Afedersin ben bilmiyordum " der yerimi değiştirirdim.

"lö lö löööö o yatak beniiiiimmm " derse
"li li lililili gel de al , zimmeti tapuyu göster" derdim.

Kyk da kalmıştım ben yatak numaraları vardı şimdi yok mu öyle kız haklı kyk kuralları vardır öğrenciler arasında eskiden öyleydi yani 6-7 yıl öncesine kadar

Bugüne kadar ki öğrenci tecrübelerimde tüm oda ahalisi veya ev halki toplanilir. Herkes gelene kadar idare edecek sekilde yatilir beklenir.
Sonra kura cekilir veya ortak karar alinir.
Kyk daha farkli olabilir tabi bilemiyorum.

KYK da 2 buçuk yıl kaldım Allah düşürmesin :) blok sorumlusu yatak numaranızı veriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…