- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 103
- 29
Evet sizlere danisacagim sey cok sacma ve cocukcaa ama arada kaldim fikrinizi almak istyoum. Ben il disinda universite okuyorum son sinifa gectim kyk ya ise gecen donemde geldim yeni sayilir. Bu senede odam degismis ama odadakilerin hepsi yeni gelme olmayabilirler gecen seneden olanlarda vardir. Size sorum bu odaya ilk ben gidicem ve begendigim bi yatagi alcam esyalarimi yerlestrcem varsayalim gecen sene ayni odada kalan kziin yatagini almışım ve kiz bana burasi benimdi gecen seneden beri ben ayni odadyim sen sonradan geldin kalkarmisin yatagimdan diyo mesela sizce boyle bi durumla karsilasirsam ne yapmaliyim empati kurunca kiz hakli bende sinirlenirdim dagdan gelmis benim bi sene yattigim yatagi kapmis diye ama bi taraftan dusununce de uzerine zimmetli degil ve ben hangi yatak dolu bos bilmiyodum geldim ilk ve yerlestim gecen senin kurali duzeni beni ilgilendirmez diyip yatakta yatmaya devammi etmeliyim cocukca ama ne bilim kavga çıksın istemiyorum bilenler bilir bu tarz seylerden kavga cok çıkabiliyo