Saçma bir durum

mavili123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
20
8
1
32
Merhaba Arkadaşlar;

Kısaca anlatmak istiyorum. Benim küçüklükten beri ailecek görüştüğümüz bi arkadaşım var. Benden 2 yaş büyük. Her derdini bana anlatır. Ama bu ara şöyle bi durum oldu. Bu arkadaşımın hayatında biri var ve aileleri tanıştı yüzük takıldı. Arkadaşımın annesi, annemle konuşurken sürekli çocuğu övmeler, çok yakışıklı, çok karizmatik, çok uzun boylu öyle böyle şöyle diye. Senin kızın şanslı bakalım senin ki nasıl birini bulcak demiş benim için anneme. Annemde kısmet neyse odur tarzı şeyler demiş.

Artık benim tipsiz,maddi durumu kotu birini bulmamı istiyolar gibi düşünmeye başladım. Benimde hayatımda biri var ama henüz kimseyle tanıştırmadım. Arkadaşımınki gibi uzun, kaslı vs. değil J benden biraz uzun. Çok mesafe yok aramızda. Ama bu kadın ‘’boylu poslu, yakışıklı, erkek dediğin böyle olur, kızım topukluyla bile erişemiyo boyuna öyle bir şey hahaha ’’ tarzı konuştukça annemde gözünde öyle biri canlanıyo. Yarın öbür gün tanıştırdığımda benimkini begenmeyip kılıf bulcaklar diye korkuyorum. Çok saçma biliyorum ama artık beni bile boy takıntısına soktular. Gelinlikte topuklu giyersem aynı olucaz bi o tarzdayız. Keşke biraz daha uzun olsaydı demeye başladım şaka gibi kendime inanamıyorum! Hiç böyle şeyler yoktu aklımda. Kulak asma, dinleme şunları diyorum. Yine aklıma anneme çocuğu övmeleri geliyo benim için bakalım senin kızın ne bulcak deme şekli geliyo. Sinir oluyorum.Dertleşmek istedim..

Aynen öyle. Şu zamana kadar böyle düşünen insanlar gibi değillerdi. Birini buldu olan oldu :D

Aman iyi ki kızının erkek arkadaşı olmuş meh. Analı kızlı görgüsüzler herhalde.
O çok övündüğü boyuyla posuyla kızına şiddet uygularsa görürüm ben arkadaşınızın annesini.
ay Allah korusun tabıkı öyle birşey olmasın da :) bakalım zaman ne göstericek

Ay gerçekten inanmıyorum ya boy POS yüz için evlenılır mı anlasamadıktan sonra yarıştırılan konuya bakın ya lütfen sakın erkek arkadaşınızı bu durum yüzünden kırmayın uzun boylu olunca kaslı olunca huyu çok mu iyi oluyormuş erkekte huy lazım kadir kıymet vermedikten sonra boyu uzun olsa ne

Ay gerçekten inanmıyorum ya boy POS yüz için evlenılır mı anlasamadıktan sonra yarıştırılan konuya bakın ya lütfen sakın erkek arkadaşınızı bu durum yüzünden kırmayın uzun boylu olunca kaslı olunca huyu çok mu iyi oluyormuş erkekte huy lazım kadir kıymet vermedikten sonra boyu uzun olsa ne
Çok teşekkür ederim. tabiki öyle ona asla böyle bişey ima bile etmem. Şu anlık o çocuğun da davranışları iyi, kötü biri değil. İnşallah böyle devam eder asla kötülük istemem. ama dedikleriniz doğru Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

siz anneniz ya da etrafınızdaki insanlar beğensin diye mi biriyle evleneceksiniz yoksa sevdiğiniz için mi
ya da şöyle sorayım evlilikte sizin için önemli olan etrafın evelenceğiniz adamı beğenmesi mi sizin o adamı sevmeniz mi
buradan birlikte olduğunuz kişiyi sevmiyor gibi duruyorsunuz onu da ayrıca belirteyim

siz anneniz ya da etrafınızdaki insanlar beğensin diye mi biriyle evleneceksiniz yoksa sevdiğiniz için mi
ya da şöyle sorayım evlilikte sizin için önemli olan etrafın evelenceğiniz adamı beğenmesi mi sizin o adamı sevmeniz mi
buradan birlikte olduğunuz kişiyi sevmiyor gibi duruyorsunuz onu da ayrıca belirteyim
asla öyle bi durum yok, belirttiğim gibi önceden boyla ilgili vs. hicbir sey aklımdan gecmedi bile. bu kadın böyle konuştukça beynime yerleşti. yanlış olduğunun bende farkındayım, onu seviyorum. o cocuk kadar uzun olmadığı için ayrılmalı mıyım diye bir şey sormadım ki zaten.

asla öyle bi durum yok, belirttiğim gibi önceden boyla ilgili vs. hicbir sey aklımdan gecmedi bile. bu kadın böyle konuştukça beynime yerleşti. yanlış olduğunun bende farkındayım, onu seviyorum. o cocuk kadar uzun olmadığı için ayrılmalı mıyım diye bir şey sormadım ki zaten.
o zaman kimse ne düşünür diye düşünme
sen seviyorsan boyu posu hiç öenmli değil inan
benim eşim de benimle aynı boyda neredeyse
kimse yakıştıramazdı bizi ama umurumda olmadı inan hatta düğünde de babet giydim ohhhhh misss gibi rahat rahat hopladım zıpladım :D
keşke herşey güzellik yakışıklılık boy posla olsaydı ya da zenginlikle
fazla böbürlenmesin o kadın da boyu posu var da bakalım huyu suyu nasıl
mutlu edecek mi kızını
çapkın mı çıkacak sadık mı
cimri mi olacak eli açık mı
...

o zaman kimse ne düşünür diye düşünme
sen seviyorsan boyu posu hiç öenmli değil inan
benim eşim de benimle aynı boyda neredeyse
kimse yakıştıramazdı bizi ama umurumda olmadı inan hatta düğünde de babet giydim ohhhhh misss gibi rahat rahat hopladım zıpladım :KK70:
keşke herşey güzellik yakışıklılık boy posla olsaydı ya da zenginlikle
fazla böbürlenmesin o kadın da boyu posu var da bakalım huyu suyu nasıl
mutlu edecek mi kızını
çapkın mı çıkacak sadık mı
cimri mi olacak eli açık mı
...
doğru söylüyosunuz, şu anlık iyi biri gibi çocuk değer verip seviyormuş. inşallah böyle devam eder. yeterki ilerde bana salça olmasınlar annemin aklına girmesinler bana yeter :) bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsiinn

doğru söylüyosunuz, şu anlık iyi biri gibi çocuk değer verip seviyormuş. inşallah böyle devam eder. yeterki ilerde bana salça olmasınlar annemin aklına girmesinler bana yeter :) bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsiinn
amiiinnn çok teşekkür ederim
darısı başınıza
inşallah böyle devam eder tabii ki hiçbir hemcinsimin mutsuz olmasını istemem
ama annen aklı başıında biriyse zaten böyle gazlara gelmez emin ol rahat ol ;)

Back
X