Saçma bir mesele!

İlk torun değil ama benim baya uzun süre bebeğim olmadı. Bi de eşime ayrı bir düşkündür gece gündüz ah oğlumun da çocuğu olmadı der dururdu :) ondan sanırım.
Ay yok artık ayıp etmiş öyle dediyse
Bu sizin elinizde olan bişe değilki keza esinizinde
Mevlanin takdiri
Neyse kulak ardı edin herseyin hayırlısı

Sezeryan istedim ben ilk bastan itibaren doktorumda bunu biliyordu. Ona ragmen 39+4 de dogdu. 3.700 gram. Suyumun fazla oldugunu doktor soyluyordu zaten. Ama dogumda iyice garantiledik. Cocuk doktoru hemen kuveze aldirdi. 2 saat dursun burnu ve cigerleri temizlensin dedi. 6 saat durdu kuvezde. Bu amniyon sivisinin azida coguda malesef sikinti oluyor. Ama endiselencek birsey yok demisti doktor. Siklikla goruluyormus. Sen kalbini ferah tut hic bisi olmaz allahn izniyle

Aynen inşallah, cehalet işte bilmiyor ama takıyor :)

Benim kv de iyi bir kadındır boş laf etmez ama hamileliğimin başlarında kendisinin çok kötü geçen ilk doğumunu anlatmıştı. Soğukkanlı duruşumdan etkilenmeyeceğimi düşündü sanırım.
Ama o susunca "of bu doğum hikayelerini hep dinleyeceğim galiba artık" demiştim. Sustu ve konu öyle kapandı.
Bazen insanlar sadece konuşuyor işte. Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin. Takma boşver..

Ay yok artık ayıp etmiş öyle dediyse
Oooo daha neler neler. Bi kadın varmış gel çocuğu olmayanları götürüyorlar seni de götürelim neler neler. Ben her seferinde böyle bir cehalete ortak olmayacağımı söylüyordum. Şimdi de bak gördün mü sen haklıydın zamanı şimdiymiş diyor. E siz o zaman benim psikolojime çok afedersiniz iyice ettiniz şimdi yeni yeni düşünüyorlar. O da sorarken beni sormuyor. Torunuma iyi bak ha diyor, emir veriyor sanki :) ben de diyorum merak etme annesinden daha iyi ona kimse bakamaz zaten.

İşte bunlar fazla bilgi vermekten.
Dr iyii diyor diyip gecmek lazım

Ya çok sevindim sağlıcakla doğurmanıza. İnşallah ben de sağlıklıca 39.haftalara gelirim. Nasıl da isterim. En büyük arzum/

Teşekkür ederim, evet sadece konuşuyorlar ben bu aralar gebelikten böyle gerginim sanırım :)

Bebegini ins gününde ve sağlıkla kucağına alırsın ınss bende 31 hafta doğum yaptım ama 1300 du bence kilosu gayet iyi KV deler hep kendisiyle kıyaslar takma bencede duymamazliktan gel ins öyle bişey olmaz doktorlar hep en kötüsünü söyler

Teşekkür ederim inşallah. Sizin bebeğiniz nasıl peki? İyidir inşallah. Bir de sizin erken doğum yapmanızın sebebi neydi?

Çok takılma..benim de karnım su toplamisti ohss olmustum daha hamile olduğumu bilmeden 6 aylik gibiydim ve hamileliği boyunca cok kilo da aldim..bana da hep ikiz mi sen 11 aylik doğuracan heralde diye yorumlar geliyordu şaka yollu..gülüp geçiyordum...bebegin ve senin sağliğin önemli inşallah sağlicakla kucağina alirsin...burdaki yorumlarinı görüyorim böyle bi seye takılmanı beklemezdim..senin de dediğin gibi hormonlar..

Teşekkür ederim inşallah. Sizin bebeğiniz nasıl peki? İyidir inşallah. Bir de sizin erken doğum yapmanızın sebebi neydi?
İyi çok şükür suan 3 buçuk yaşında benim suyum geldi bir anda o yüzden aldılar doğuma biraz sıkıntılı geçti erken doğum sebepleri oldu göz problemi flan atlattik suan böbrek taşı var sadece ama her bebek bir değil

Evet sanırım hormonlar çünkü bu aralar baya saçma şeylere takmaya başladım :)) bu arada teşekkür ederim. Her şeyin en hayırlısı olur umarım.

çok geçmiş olsun umarım böbrek taşı da geçer tamamen sağlığına kavuşur. Allah evladınızı size bağışlasın.

Amin cnm inş hepimizin evladını takma kafana streste sağlar böyle şeyleri hormonlardan de gül gec

Büyükler zamanında bizim sahip olduğumu imkanlara sahip olmadıkları için kulaktan dolma bilgilerle geçirdiler bı dönemleri ve hala o bilgiler doğrultusunda yorum yapıyorlar. Ama biz her şeyi okuyoruz biliyoru nasıl daha faydalı olabilirş araştırıyoruz vs. E başkada sorunum yok severi diyorsunuz. Ben bi art niyet görmedim açıkçası sizin için torunu için endişelenen bir babaanne gördüm :)

3 defa erken Doğum yapmış bırı olarak sana tavsıyem gebelıgının tadını çıkar.
Kılosu gayet ıyı.
Yınede erken Doğum rıskın varsa bebeğe daha fazla kılo aldırmanın yoluna bak. Ballı süt. Muz. Tereyağlı ballı ekmek. Bunlar güzel kılo aldırıyor.
Ins vaktınde Doğum yaparsın. Takma kafana onun bunun dedıklerını.
X bırının yakını Doğum yaptı. Hamıleyken aaa bebek 3 hafta önden gıdıyor yok su kadar kıloda cok ırı tosun olcak galıba dıyor. Ogrenıyorum kı mısal 24 haftadaki kılosu Benım hamılelıgım zamanında bende o haftalarda bebegım o kılodaymıs. Ne bu anlıyamıyorum. Bebek doğdu 3300 39. Haftasında. Ben 36 da 3 kg Doğum yaptım. Hıc de tosun doğmadı o çocuk. Anlamıyorum kıyaslamaları. Anlamıyorum ınsanları uzmelerını.
Bosver kafana takma.

Amin cnm inş hepimizin evladını takma kafana streste sağlar böyle şeyleri hormonlardan de gül gec
Teşekkür ederim, bu konu iyi geldi bana. Sağolun.
Evet sanırım siz haklısınız. Boşuna kafama takmışım :)

Buyuk bebek iyi bisey degilki zaten.. eskiler 5-6 kilo cocuk dogurmayi meziyet sanirmis.. kim bilir kac kadin cocuk bu yuzden vefaat etmistir. Malum olanak yoktu o zmnlar.. sen takma.. ayrica o soyledikleri rakamlarda cok gercekci olmuyor her zmn.. dev gibi bi cocuk bekliyordum ben 3.5 kilo dogdu bebegim :) her zmn dogru degil solenilenler

Sizin alınganlığınızı hormonlara, kv nin tavrını cahilliğine bağlıyorum :)

Kötü niyet göremedim kesinlikle.

Takmayın kafanıza bebeğiniz sağlıcakla doğar, karnınızda dümdüz olur inşallah

Maalesef süt ve süt ürünleri tüketemiyorum. Yani 6 ayıma kadar içtim sonra beni zehirlemeye başladı. Bu yüzden bıraktık. Ama bol muz, kemik suyu, et vs yiyorum. İnşallah sağlıklı olsun tam zamanında gelsin de Allah Kerim. Teşekkür ederim. Sağlıcakla evladınızı büyütün inşallah

Oy 5-6 kilo insan nasıl doğurabilir :) 3500 kilo bize yeter :))) teşekkür ederim sağlıcakla tam zamanında gelsin de inşallah.
Aminnnn çok teşekkür ederim.

Gene takma sen
1.500 gr az gelmistir kulagina ondan takmistir
Haftasina gore normal heralde
Ay bosver benim kizin bacaklari cubuk kraker gibiydi simdi kolum kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…