Saçma bir mesele!

Bana da çocuk 5 in üzerinde doğabilir riske atamam sezeryan olabilirsin demişti doktorum.
Inatla normal doğurdum ve 3.700 gram dı bebeğim..
Rakamlara takılmayın gerçektende..

Gene takma sen
1.500 gr az gelmistir kulagina ondan takmistir
Haftasina gore normal heralde
Ay bosver benim kizin bacaklari cubuk kraker gibiydi simdi kolum kadar
Ya zaten sağlıcakla gelsin de kilo alır çocuklar muhakkak. Yeter ki zamanında sağlıcakla gelsin/ teşekkürler bu arada yorum için.

Bana da çocuk 5 in üzerinde doğabilir riske atamam sezeryan olabilirsin demişti doktorum.
Inatla normal doğurdum ve 3.700 gram dı bebeğim..
Rakamlara takılmayın gerçektende..
Oy maşallah. Nasıl bu derece yanlış ölçebiliyorlar. İlginç gerçekten. Sağlıklı olsunlar da kiloya takmıyorum aslında.

Rabbim sağ salim vakti saatinde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kv düşünmeden konuşmuş. Siz bebise odaklanin stresten uzak durun yeter. Ayrıca benim kızım da 30 haftalık doğdu 1550 kiloydu. Yani kilosu gayet iyi canım :))

Makarna pılav tarzı da fazla kacırmamak şartıyla bebeğe kılo aldırıyor.
Stres yapıp erken doğumu tetıklemeyın. 36-34-32 de 3 Doğum yaptım. Prematüre annesı olmak zor.
Keyfını sürün hamılelıgınızın.

hassas olmaniz normal ben 2016 da doğum yaptim şükür bebeğim gayet iyi ınsallah sizde atlatırsınız kavuşursunuz

Oy maşallah. Nasıl bu derece yanlış ölçebiliyorlar. İlginç gerçekten. Sağlıklı olsunlar da kiloya takmıyorum aslında.
Doğuma 1 ay kala bu yorumu yaptı hani son ay bebek daha çok kilo alıyo ya.

Yanlıs tahmin yürütüp bana son ay aşırı stres yükledi buyüzden de bebeğim doğduğunda 3 ay hiç susmadan ağladı.

Sizin stresiniz bebeğinizi çok etkiler gerçekten buyüzden hep olumlu düşünmeye çalışın ve her söyleneni kafanıza takmayın derim ben

Ya Allah evladınızı size bağışlasın. Her şeyin en hayırlısı olsun da tıp da çareler tükenmiyor çok şükür, teşekkürler.

Ya hep erken doğum yapmışsınız acaba yüksek tansiyon sorununuz mu vardı? Allah evlatlarınızı size bağışlasın. Çok zordur tabiki. Pilav yiyebilirim inşallah sağlıklı olsun da. Teşekkür ederim.

hassas olmaniz normal ben 2016 da doğum yaptim şükür bebeğim gayet iyi ınsallah sizde atlatırsınız kavuşursunuz
İnşallah çok teşekkür ederim.

Ya evet stres yapmamak lazım. 2 ay önce zaten çok kötüydüm bir sürü sorun söylediler şükür onları atlattık da ama o üzüntü stres beni mahvetmişti. gerçekten takmamak gerekiyor. Sonuçta her şey Allahtan/
Saglikla vaktiyle gelsin insallah
Amin inşallah, çok teşekkürler.

Hıc bır problemım yoktu. Bugün ıyıysem yarın bırden sancım baslıyabılıyordu.
Doktorlar herhangı bırproblem bulamıyordu. Sadece dedıklerı rahım bellı bır agırlıga gelınce taşıyamıyor o yüzden Doğum başlıyor anıden dıye söylüyorlar.

Pekı erken Doğum rıskınız varsa cıger gelıstırıcı ıgnenızı oldunuzmu.

Hiç boşuna stres yapma kuzum rahat ve huzurlu geçit hamileliğini benimde suyum fazlaydı gebeligimde.. eskiler biraz bilgileri olmadıkları konuları anlamaya çalışırken densiz yorumlar yapabiliyorlar .. hep büyüklerimden birinin lafina kirildigimda onlar bizim gibi dusunemeyebilirler biz çok farklı bir zaman diliminde yaşıyoruz diye telkin ederim kendimi.. ayrıca bebişinin kilosu haftasına göre çok normal. Hayırlı doğumlar diliyorum sana.

takılacak bir şey yok ya ileride kendin bile güleceksin bu duruma.
bana da 6 aydan itibaren doğum yakın mı diyorlardı, doktorum bile suyun mu çok senin ya niye böyle bu göbek demişti. ki yoktu hiçbir şeyim. kızım da 35 haftadan sonra fazla kg alıp iri doğmuştu.
ayy sahi arkadaşlarım ooo bugün de çok hamilesin falan derdi ahaha ne günlerdi ya.
bak unutulup gidiyor.

Hayır yani birden olabilir diyorlar ama son haftaya kadar sorunsuz da gidebilir diyorlar. Bu yüzden sürekli kontrol altındayım. Bir sorun olduğunda hemen doktorumu arıyorum falan. Umarım gerek kalmaz ve erken doğum olmaz. Size de çok geçmiş olsun, ne zorunluklar yaşadığınızı tahmin edebiliyorum ve umarım bir daha aynı sorunları yaşamazsınız.

Teşekkür ederim. Haklısınız takmamam gerekiyormuş.

Ben de 38 haftanin sonunda 2.900 Gr bir kız bebek dogurdum.Kayinvalidem direk yüzüme "o karından bu mu çıktı " dediArkadas ne bekliyorsa artık?Ama ben öyle mutluydum ki umursamadim bile.Umarim siz de saglikla mutlulukla kuzunuzu kucağınıza alirsiniz

Ya işte sizin su fazla değilmiş ne güzel :) benim de sorun olmaz inşallah bakalım. Sağlıcakla atlatalım da geriye bakınca tatlı bi tebessüm ederim :))

Aminnn inşallah, sanki kendileri ne doğurmuşlar da bize diyorlar işte. Hey Allahım. Allah evladınızı size bağışlasın.

Sana daha fenasını söyleyimm cnm 45 gün oldu dogum yapali eşim tarfindan daha gelen olmadi. Hemde hicbir sorunumuz yokken

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kv mi de takma, zaten artmiyetli olarak söylemediği ortada. Durumunu çok idrak edememiş sadece. Ona düzgünce izah edersen anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…