D deretepe Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 787 544 73 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi missburc #301 annesinin babasının yanında kalmalı çocuk bence, tamam ilgilenin bakın sizde de kalsın ama esas yerini ve ailesini bilmeli.
annesinin babasının yanında kalmalı çocuk bence, tamam ilgilenin bakın sizde de kalsın ama esas yerini ve ailesini bilmeli.
FrKafka Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor! Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 4.217 8.681 108 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi missburc #302 Güzel bir çözüm bulmuşsunuz hayırlısı olsun :) Yeni bebek, annene ve babana da iyi gelir tazelenirler inşallah
Güzel bir çözüm bulmuşsunuz hayırlısı olsun :) Yeni bebek, annene ve babana da iyi gelir tazelenirler inşallah
Baharyagmur08 Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2016 99 43 13 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi missburc #303 whitewolf .!.: Evet her iki Hak dinde de aynı husus emredilmiş. Bence düşünceniz çok güzel. Rabbim yolunuzu açık etsin. Genişletmek için tıkla...
whitewolf .!.: Evet her iki Hak dinde de aynı husus emredilmiş. Bence düşünceniz çok güzel. Rabbim yolunuzu açık etsin. Genişletmek için tıkla...
Baharyagmur08 Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2016 99 43 13 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi missburc #304 missburc .!.: Ben Müslüman değilim, o yüzden dini değil sağlık kısmını sordum. Genişletmek için tıkla... Katolik misinz
missburc .!.: Ben Müslüman değilim, o yüzden dini değil sağlık kısmını sordum. Genişletmek için tıkla... Katolik misinz
M Melek777 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2016 504 958 33 39 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi missburc #305 deretepe .!.: annesinin babasının yanında kalmalı çocuk bence, tamam ilgilenin bakın sizde de kalsın ama esas yerini ve ailesini bilmeli. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum size,bencede yasam koşullarını kardesi ailesinin yanindaykende iyilestirebilir..çocuk anneyi bilmeli,onun kokusunu almali
deretepe .!.: annesinin babasının yanında kalmalı çocuk bence, tamam ilgilenin bakın sizde de kalsın ama esas yerini ve ailesini bilmeli. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum size,bencede yasam koşullarını kardesi ailesinin yanindaykende iyilestirebilir..çocuk anneyi bilmeli,onun kokusunu almali
Baharyagmur08 Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2016 99 43 13 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi missburc #306 missburc .!.: ''...Çünkü gördüğü kardeşini sevmeyen, görmediği Tanrı'yı sevemez. “Tanrı’yı seven kardeşini de sevsin” diyen buyruğu Mesih’ten aldık.'' (Yuhanna’nın 1. Mektubu, 4:19-21) Yorumunuz çok hoşuma gitti, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bu Kur'ân, Allah'dan başkası tarafından uydurulamaz, lâkin kendinden önceki kitapları tasdik eder ve o kitabı (levh-i mahfuzu) ayrıntılı olarak açıklar. Onda şüphe edilecek hiç bir şey yoktur. Âlemlerin Rabbi tarafından indirilmiştir.
missburc .!.: ''...Çünkü gördüğü kardeşini sevmeyen, görmediği Tanrı'yı sevemez. “Tanrı’yı seven kardeşini de sevsin” diyen buyruğu Mesih’ten aldık.'' (Yuhanna’nın 1. Mektubu, 4:19-21) Yorumunuz çok hoşuma gitti, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bu Kur'ân, Allah'dan başkası tarafından uydurulamaz, lâkin kendinden önceki kitapları tasdik eder ve o kitabı (levh-i mahfuzu) ayrıntılı olarak açıklar. Onda şüphe edilecek hiç bir şey yoktur. Âlemlerin Rabbi tarafından indirilmiştir.
missburc Ben kalender mesrebim Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2015 3.482 5.435 78 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi missburc #307 Baharyagmur08 .!.: Katolik misinz Genişletmek için tıkla... Ortodoks.
tiyatral_34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2016 1.649 788 123 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi missburc #308 annen ve baban kaç yaşındalar? Ya nebilim bana biraz ters geldi ayrıca annen de dayanamaz gibime geliyor.
annen ve baban kaç yaşındalar? Ya nebilim bana biraz ters geldi ayrıca annen de dayanamaz gibime geliyor.