Günceli zahmet edip okumamışsın çok belli, yine de vakit ayırmışsın sağol.Bence isteğiniz hem saçma hem yersiz çocuğun ne olursa olsun bi annesi var
Sen ablalik yapsan yeter suan lohusa oldugunuz için duygularıniz ani değişiklik gösterebilir
Bedelini küçük bi yavru ödemesin sonra illa eğitim diyosarsaniz okul dönemi bu konuyu kardeşinle konuşup anlaşırsin
Amin, çok teşekkür ediyorum, darısı sizin bebeğinize :)Çok güzel bir çözüm bulmuşsunuz. Annenin tecrübeleri ve senin gençlik enerjinle iki bebeği de sağlık mutluluk içinde büyüteceksiniz.
İkisine de upuzun ömür diliyorum. :)
Bu arada oğlunun ismini çok sevdim ismiyle yaşasın.
süper bir çözüm olmuş ALLAH bebişleri size bağışlayınBiz şöyle bi çözüm bulduk. Hem anneme yardım etmiş olacağım, hem o bana. Biz yurtdışına gittiğimiz yere onlar da gelecek, yan yana evlere taşınıcaz. Bir de yardımcı tutucaz, ben işteyken annem gücünün yettiğince kardeşimle ilgilenicek, yardımcı iki çocukla da ilgilenicek. Ben işten dönünce annem dinlenicek ben çocuklara bakıcam. Hem kardeşimle hem oğlumla rahatça ilgilenicem ablalık yapıcam ona, annem de yanımda olacak.
İyi olur Avrupayı özlemiştim zaten diyor annem. Hem kapılar da ayrı olacak.
seni annen yerine ablan büyütseydi,süt verseydi; enişten baban yerine baba olsaydı sen ne hissederdin? terkedilmiş gibi hissetmez miydin? ablamı annem büyütmüş beni neden büyütmemiş gibi bir piskolojiye girmez miydin? annen ve baban sağ oldukları ve annenin genç olduğunu söylüyorsun anne ve bebeği ayırmaya gerek yok. üstelik yurtdışı diyorsun. birde anne açısından düşünelim;sen annenin yerinde olsan bebeğini çocuğuna verir miydin? ben çok doğru bulmadım ama genede bu hayatın içinde olan sizsiniz doğru kararı siz verirsiniz muhakkak.
Allahın adını verdim artık konu başında güncel yazıyor ya !Oha tuhaflıkta son nokta..annesi olan kardeşini evlatlık almak
Allahın adını verdim artık konu başında güncel yazıyor ya !
Sağolun :)Ay tamam tamam sakin olun okudum ben zaten,sadece yinede ilk düşüncenin ne kadar tuhaf olduğunu vurguladım..Neyse vazgeçmenize sevindim
Evet bunu bildiğim halde hiç aklıma gelmedibelki yazan olmuştur yorumları okuyamadım ama bu soru üzerinden birşey söylemek istiyorum
yeni doğan bir bebekle 5 aylık bir bebeğin süt ihtiyacı farklıdır.
doğumdan itibaren sütün yapısı da her geçen gün değişir. daha detaylı bilgisi olan biri varsa o sütün yenidoğana ağır geleceğini açıklayabilir mi?
Görüştüler elbette. Ama teyzem ve dayım orada okudukları için yıllarca ya anne ya baba tek tek gelmiş o da anca 5 yılda bir, ikisi de eğitimsizdi ve ancak fabrika işçiliği yapabildiler. Gelirleri de çok iyi değildi. Dayımı hayatımda hiç görmedim çünkü asker kaçağı, Türkiye'ye gelmedi. Belki atılmıştır vatandaşlıktan, bilmiyorum, atıyorlar mı artık?
Ne kadar gelirlerse gelsinler kaldıkları max süre 30 gün. Yıllık izne geliyorlardı sonuçta. Emekli olduklarında da yaşlanmışlardı ve hastalardı, çok sık gelemediler. Annem annesi varken annesiz kaldı yani.
Öyle iki hikaye de çok üzücü.
Evt en mantikli cozum bu olmus gercekten. Hem anne ve bebek ayrilmamis olur hem de siz bizzat annenizi desteklersiniz. Cocuklar da arkadaslik yapip yalnizlik cekmez. Cok hos olmus cozum.Biz şöyle bi çözüm bulduk. Hem anneme yardım etmiş olacağım, hem o bana. Biz yurtdışına gittiğimiz yere onlar da gelecek, yan yana evlere taşınıcaz. Bir de yardımcı tutucaz, ben işteyken annem gücünün yettiğince kardeşimle ilgilenicek, yardımcı iki çocukla da ilgilenicek. Ben işten dönünce annem dinlenicek ben çocuklara bakıcam. Hem kardeşimle hem oğlumla rahatça ilgilenicem ablalık yapıcam ona, annem de yanımda olacak.
Cigkofteyi unutmayalim unutmayalim liffenOovvv bundan 25 yıl sonra BDV'de çekiştirilecek kaynana belli olduİçeriden bilgi vereyim, hakkında çok pis atıp tutacaklar
Vallahi kaynanalık neden çıkıyor anladım, şu minik surata bakıyorum bu büyüyecek de anasını bırakıp başka kadınla evlenecek gidecek. Oy yeminle içim cız etti.
Pamuklara sarayım herkeslerden kaçırayım oğluşumu
Biz şöyle bi çözüm bulduk. Hem anneme yardım etmiş olacağım, hem o bana. Biz yurtdışına gittiğimiz yere onlar da gelecek, yan yana evlere taşınıcaz. Bir de yardımcı tutucaz, ben işteyken annem gücünün yettiğince kardeşimle ilgilenicek, yardımcı iki çocukla da ilgilenicek. Ben işten dönünce annem dinlenicek ben çocuklara bakıcam. Hem kardeşimle hem oğlumla rahatça ilgilenicem ablalık yapıcam ona, annem de yanımda olacak.
Bu çok güzel bir çözüm olmuş. Çok sevindim.Biz şöyle bi çözüm bulduk. Hem anneme yardım etmiş olacağım, hem o bana. Biz yurtdışına gittiğimiz yere onlar da gelecek, yan yana evlere taşınıcaz. Bir de yardımcı tutucaz, ben işteyken annem gücünün yettiğince kardeşimle ilgilenicek, yardımcı iki çocukla da ilgilenicek. Ben işten dönünce annem dinlenicek ben çocuklara bakıcam. Hem kardeşimle hem oğlumla rahatça ilgilenicem ablalık yapıcam ona, annem de yanımda olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?