- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
- 28
- Konu Sahibi portakalcicegi41
Biz bu hatayı yaptık. Yakın arkadaşlarımızla büyük bir yer tutup gittik. Çünkü sürekli beraberdik zaten ve güzel vakit geçiriyorduk. Ama çok kötü geçti. Bir de sevgili ailesiyle gitmeyi düşünemiyorum. Önceki gittiğinizde ailesi var mıydı.
Bütün tatil yemek ve temizlik bulaşıkla geçti. Tek olsaydık kafama göre takılırdım, dışarıdan yemek söylerdim. Ama grup olunca mecbur uyum sağlaman lazım. Villa yı hergün süpürüp sildik yaa
onlar yapınca ben yapmasam olmuyor. Dün temizledik kızlar diyorum. Ben böyle oturamam diyorlar. Tatildeyiz hafif yemek yapalım diyorum .Olmaz canımızın çektiğini yapalım diyorlar. Evimde yapmadığım kadar iş yaptım. Bir daha asla .
Siz de gitseniz böyle olacak. Onlar akraba olduğu için onlar ne derse ona göre hareket edeceksiniz. Bir de böyle grupla gitmek erkeklere iyi oluyor. Hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar. Biz yalnız gitseydik iş yapacaksak yemek yapacaksak beraber yapardık. Ama birkaç kadın olunca yapmıyorlar, kadınlarda yaptırmıyor zaten
Bütün tatil yemek ve temizlik bulaşıkla geçti. Tek olsaydık kafama göre takılırdım, dışarıdan yemek söylerdim. Ama grup olunca mecbur uyum sağlaman lazım. Villa yı hergün süpürüp sildik yaa

Siz de gitseniz böyle olacak. Onlar akraba olduğu için onlar ne derse ona göre hareket edeceksiniz. Bir de böyle grupla gitmek erkeklere iyi oluyor. Hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar. Biz yalnız gitseydik iş yapacaksak yemek yapacaksak beraber yapardık. Ama birkaç kadın olunca yapmıyorlar, kadınlarda yaptırmıyor zaten