• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma bir tatil tartışması

Ay biz cok pasakli ve pisiz demek.Biz balayi icin gitmistik.1 defa bile temizlemedik🤣🤣 zaten tum gun teras ve havuzdaydik.onun disinda disarda tekne turunda vs.Esim ,fiyatlar ucmus artik yalniz gitmemiz imkansiz arkadas grubuyla gideriz dedi.Sizin yasadiklarinizi yasayacakdam ohoo iptal o iş😁
Valla biz 3 defa gittik bu güne kadar toplu villa tatiline 8 kişi (geçen sene pandemiden dolayı gidemedik hem de hamileydim), çok iyi vakit geçirdik. Gittiğiniz insanlar kafa dengiyse öyle olmuyor. Temizlik falan yapmadık, eve ayakkabı veya terlikle girmedik o yüzden ev kirlenmiyordu,eşim 2 kere süpürge açtı sadece alt katı salon mutfak 5 dakkasını bile almadı, o da gerekli olduğundan değil titizdir biraz çıplak ayak bastığında ayağına toz gelmesin diye :D Kahvaltıyı hepberaber hazırladık beraber kaldırdık. Öğlen için çocuk olmadığı için sadece aperatif yedik meyve, cips, bisküvi, börek vs. , akşam yemeklerinde de villanın bahçesinde elektrikli mangal vardı, erkekler mangalı yaptı, kadınlar da bir makarna veya pilav bir salata yarım saatimizi almıyordu. herkes tabağını-bardağını makineye koyuyordu, günde 2 kere bulaşık makinesi çlışıyordu. mutfağa bişey almaya giden iki tabak çanak kaldırıyordu. Herkesin banyosu odasındaydı zaten banyo temizleme derdi olmuyordu. Valla biz çok uyumluyuz heralde ne biliyim kimsenin eğlencesinden geri kaldığı olmadı herkes herşeyi ortak ve zevkle yaptı, o yüzden de bi problem çıkmadı. çok çok da eğlendik. En eğlendiğim, en güldüğüm tatillerimdi hep. Keşke yine gidebilsek ama bu sene annemlerin yanına gidicez bebek çok küçük çünkü :(

Ay biz cok pasakli ve pisiz demek.Biz balayi icin gitmistik.1 defa bile temizlemedik🤣🤣 zaten tum gun teras ve havuzdaydik.onun disinda disarda tekne turunda vs.Esim ,fiyatlar ucmus artik yalniz gitmemiz imkansiz arkadas grubuyla gideriz dedi.Sizin yasadiklarinizi yasayacakdam ohoo iptal o iş😁
Bende samimi arkadaşlarımdı ama bu özelliklerine çok şaşırdım 😬 hiç bilmiyordum. Ben kendi evimide hergün süpürüp silmiyorum zaten🤣 yatmadan yatmaya eve geçeriz diye düşünüyordum. Unutamayacağım bir tatil oldu.

Eğer beraber gidecekseniz de ayrı yerlerde kalın. Birbirinize bağımlı olmayın. Istediginiz saatte yatıp kalkarsınız. İster ayrı ister beraber takılırsınız.

bence bu cok onemli bir gosterge birbirinize uygun olmadiginiza.

simdi ornek vereyim.

ben sizin gibiyim,
kiz kardesim ise daha cok boyle toplu takilalim kafasinda biri.
o oyle biri ile evlendi, kayin ailesi ile de benim ailem ile de tatile severek gitmistir, gider.
ben benim gibi biri ile evlendim, bazen sartlar geregi ailelerle de tatil yapariz, ama cok ideal tatil anlayisimiz degil, daha cok cocuklar icin falan.

10 yillik evliyiz bu arada, cocuksuz tatil planlarimiz da var ama cocuklar kucukler henuz cesaret edemiyoruz, yoksa bir sure sonra onlarsiz tatil planimiz da var, neden olmasin, yasla veya evlilik yili ile ilgisi yok bence bunun, tarzla ve secimlerle alakasi var.

Dünden beri tartışıyoruz konu nerelere geldi. Neymiş ailesine sallıyormuşum anlamıyor ki mesele ailesinde değil o yaptığı emrivaki bana neyden keyif aldığımı sormaması... Diyor ki sen yanımdaysan ben yerde de yatsam mutluyum. Ya ben değilim işte daha iyisi olabilecekken neden azıyla mutlu olayım liseli değiliz ki ben de emeğimden biriktirip geliyorum tatile yani. Sevdiğim yanımda diye mutlu olmalık aptal aşık yaşını geçtik.

Çok saçma...Abileri ile aynı villada olmak ne alaka ya, elim adamlarının önünde mi havuza girecekmişsin...Elin adamları yani sonuçta...
Senin bu başbaşa olma sevdan diyen adama sen abilerinle sevda yaşa derim, tek gitsin ordaki çiftlerin arasında sap gibi kalsın...Tam bi ahmak
Otelde havuza girince oradaki herkes arkana eş dost değil ki? Onlar da elin adamı. Siz denizde ya da havuzda yüzmüyor musunuz

Otelde havuza girince oradaki herkes arkana eş dost değil ki? Onlar da elin adamı. Siz denizde ya da havuzda yüzmüyor musunuz

İyi de orası beraber kalınan yer evlenmeden abilerinin onune bikini ile cıkmaya ne gerek var. Hadi buna da geri kafalı derseniz bunu da gectim sevgilinle cok tatillere gitmişsindir de bu sefer kalabalık olsun dersin anlarım ama daha basbasa cıkmamamısken ..

Görüştüğüm biri çok eskiden ailece yazlıkta tatil yapılıyormuş gelinler kavga ediyormuş erkekler rahatsız oluyormuş altı üstü yemek temizlikmis kadınlar hizmet etmeliymis diye yengeleri kotuleyince oraya gelmek istemiyorum ayrı tatil yapmak istiyorum bende memurum çalışıyorum dedikleri için arkama bakmadan kacmistim bence zihniyeti belliydi sanada tavsiye ederim

Evlendikten sonra iki kişi olmayacağınız sürü halinde yaşayacağınızı açıkça belli etmiş
Yakın zamanda eşinin kaynı ve eltisiyle tatil planları yapmasıyla alakalı bi konu açılmıştı bence bakmalısın

Dünden beri tartışıyoruz konu nerelere geldi. Neymiş ailesine sallıyormuşum anlamıyor ki mesele ailesinde değil o yaptığı emrivaki bana neyden keyif aldığımı sormaması... Diyor ki sen yanımdaysan ben yerde de yatsam mutluyum. Ya ben değilim işte daha iyisi olabilecekken neden azıyla mutlu olayım liseli değiliz ki ben de emeğimden biriktirip geliyorum tatile yani. Sevdiğim yanımda diye mutlu olmalık aptal aşık yaşını geçtik.
Sonuna kadar haklısın, ayrılsan haklısın o derece
Ne münasebet evli bile olsan bu daytmayı yapamaz
Bak evli kadınlar bu davranışları kendine yaptırıyor mu?

Henüz sevgilisiniz tabiikide başbaşa tatil yapmak isteyeceksiniz. Henüz sevgiliyken sizin ailenizi ayarlamanızı ters bir uslupla istemesi çok rahatsız edici. İleride bütün tatillerinizi aynı şekilde burnunuzdan mı getirecekmiş ?

Merhaba hanımlar. Sıkıntım küçük ama buradan fikir duymayı seviyorum. 2 senelik bir ilişkim var. Ama pek baş başa vakit geçirme gibi bir lüksümüz olmuyor. Baş başa sohbet edebilirsek bile mutlu oluyorum ki biz aynı ofisi ortak kullanıyor sayılırız ama verimli ve başbaşa olduğumuz gün sayılıdır.

Bu sene abileri ve sevgili ya da eşleri ve bir arkadaş çiftleri olarak villa kiralayacaklarmış erkek arkadaşıma da sormuşlar o da sorayım biz de geliriz herhalde demiş. Ben de dedim ki gelenlerib hepsi zaten çoğunlukla başbaşa vakit geçiren ve bizden yaşı büyük insanlar ve bir de sonuçta kendisinin ailesi ben pek rahat davranamıyorum. 1 haftalık tatilde de her lafımı her hareketimi düşünmek beni fazla yoruyor. Dedim aynı paraya ikimiz gidelim. Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı. Bu arada tatil tarihi de bayram... Yani tarih de bana müsait değildi ayrıca. Bunu diyorum ailenden rica et diyor yani bir kendisinin ailesi varmış gibi tavırlar. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor. 2 senelik bir ilişkide 10 senelik evli gibi tatil. Çatlıcam sinirimden
Evlenmeden ailesiyle tatile gitmeyin. Ne kadar modern görünselerde yarın lafını edecekler hatta sizi çok rahat görüp gelin olarak istemeyeceklerdir.

Merhaba hanımlar. Sıkıntım küçük ama buradan fikir duymayı seviyorum. 2 senelik bir ilişkim var. Ama pek baş başa vakit geçirme gibi bir lüksümüz olmuyor. Baş başa sohbet edebilirsek bile mutlu oluyorum ki biz aynı ofisi ortak kullanıyor sayılırız ama verimli ve başbaşa olduğumuz gün sayılıdır.

Bu sene abileri ve sevgili ya da eşleri ve bir arkadaş çiftleri olarak villa kiralayacaklarmış erkek arkadaşıma da sormuşlar o da sorayım biz de geliriz herhalde demiş. Ben de dedim ki gelenlerib hepsi zaten çoğunlukla başbaşa vakit geçiren ve bizden yaşı büyük insanlar ve bir de sonuçta kendisinin ailesi ben pek rahat davranamıyorum. 1 haftalık tatilde de her lafımı her hareketimi düşünmek beni fazla yoruyor. Dedim aynı paraya ikimiz gidelim. Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı. Bu arada tatil tarihi de bayram... Yani tarih de bana müsait değildi ayrıca. Bunu diyorum ailenden rica et diyor yani bir kendisinin ailesi varmış gibi tavırlar. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor. 2 senelik bir ilişkide 10 senelik evli gibi tatil. Çatlıcam sinirimden
Ben 10 senelik evliyim böyle e tatile hiç gitmedim gitmem

Bu konuyu okuyun lütfen. Burada buna benzer daha bir çok konu vardır. Şimdiden gitmeyin ayrıca böyle aile buluşmalarına falan kaldı ki bide tatile gitmek... Duruşunuzu tavrınızı koruyun. Erkek arkadaşınız sığ ve bir o kadar baskın karakter gibi geldi. Kanmayın. Bu adam sizi götürse götürse en fazla mangala götürür, onda da kendinizi tavukları ızgaraya dizerken ve ailesine hizmet ederken bulursunuz ahanda buraya yazıyorum

Karşısındakinin hayatını yok sayıp, kendi istekleri doğrultusunda yönetmeye çalışan insanlardan uzak durun.
inanın değişmeyecekler ve sizi istedikleri kalıba sokmak için uğraşacaklar
yapmayın onlara bu fırsatı vermeyin.

Cok uzgunum ama arkana bakmadan kac. Bu iliski evlilikle sonuclanirsa bittin.😰

Daha benimle evlenmeden benim onunla başbaşa olma istegime laf ediyor öyle mi
Yahu siz nasıl davranıyorsunuz da bu muameleyi görüyorsunuz hayretler içerisinde kalıyorum
Yorumları okumadim mesajınıza istinaden yazıyorum.

Değil yüzümü saçımın telini goremezdi asla

Back
X