Saçma da gelse okuyun bir iki bişey söyleyin gerçekten çok garip bişi oldu

Saçını hiç kestirmek istemeyen siz bir anda gelen komşuya saçımı kes deyip makas mı aradınız o da makası alıp anında ne kadar keseyim edeyim demeden makası mı vurdu nasıl iş anlayamadım bu kadar saçına kıymet veren biri evde saçını kestirir mi o kadında ben ne anlarım demez mi. Çok garip doğrusu bir de annen ta şehir dışından saçını kestirmene yardımcı olmak için mi gelecek

senin canın dert istemiş heralde buraya yazanlarami özeniyosun napiyosun... komik yani saç arkadas bu kesersin uzar allah tren kazasindan korusun

Hatun buraya geyik yapmaya gelmiş arkadaşlar ya görmüyorsunuz şimdi kuaföre gidiyorum gitmişken manikür pedikür de yaptırayım moralim düzelsin diyor sanki amansız hastalığa yakalandı yani hayret bir şey.

aynen ya milletin de cok umrunda senin saçın.. annesi bile kendi sacini kesmeye kalkmış baksana morel olsun diye.. napsak destek icin bizdemi kessek

Evli barklı kadınsın

Ben de komşu teyze saçımı kesti yazınca ilkokul çocuğu sandım

Kadına bunu deyip sonra da çocuk gibi ağlamak

Gerçekten değişik geldi

Azıcık olgunlaşın çocuk triplerini yetişkinliğinize taşımayın

Anneniz de garip büyüdüğünüzü kabul etsin artık

iyiki anneniz ben değilmişşm zira tepkim hiç hoşunuza gitmezdi sanırım

allah aşkına ya kusura bakmayın ama alt tarafı saç bunumu dert ettiniz... allah başka dert vermesin..

önceden benimde saçlarım uzundu hemde dalgalı kıvırcıklı bir saç yapım var.Çok ta yakışır öyle derler yani.Şimdi saçlarım ara ara dökülüyor öncelerde dert ettim ama artık alıştım.Uzamasına uzuyor bende bekliyorum işte sendede uzar oluyor insanda öyle durumlar.Haahaaay bi kez saçlarımın kenarlarını kazıtmıştım...qarip bişey olmuştu sanki metalistlere emolara benziyodum.üç yıl içinde o saçlarım sürekli uzayın öbürlerine ulaştı.Sen yalnız değilsin yani birlikte bekleriz ki uzasın nolucak...

Kesilen saçınızı atmayın sakın, iyi bir kuaföre gidip o saçınızı verin postiş yapsınlar, kuzenim yapmıştı, saçları şuan kısa ama sıkıldıgı Zaman kendi saçından yapılan postişi taktırıyor

şimdi olan olmuş ağlamak anca kendinizi yıpratmanıza neden olur saçlarınızı geri getirmez.
ama komşunuza niye saçımı kes diyorsunuz ki? kuaför mü kendisi?
madem saçınızı kestireceksiniz işini bilen bir kuaföre gitmeliydiniz. anlayamadım komşu işini tam

Benim saçlarımda uzun ve kıvırcığa yakın dalgalı.Ama kimseye güvenip te eline makası vermem.Saçlarımı öne doğru eğip tarayıp kendim alırım ucundan.Böyle kesince kat kat oluyor zaten.

Böyle dalgınlıklarınızı daha evvel oldu mu? Bence dikkate almanız gereken yer burası. Saç uzar kısalır boyanır taranır toplanır o mühim değil

Nesi garip ki bunun komsuya sacimi kes demissiniz o da kendine gore en uygun boyda kesmis, ben de sevmem oyle upuzun salkim sacak saclari, bazen goruyorum uclari kedi tuyune donmus ama kendisine gore nasil saglikli nasil bakimli saci var, verseler elime makasi ben de keser atarim yarisini

canım sana büyü yada yazı yapılmış olmasın bi baktırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…