Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu deniycem benim odam benim kararım sonuçta shsjsnsnKonu sahibinin kendi evi ya hani. Ne bilim isterse yatak odasının avizesinde sallandırır donunu. Kime ne? Ortada bir densizlik var.
meğer eşim söylemiş
Hadiherşeyi bir kenara birak abiside hiç çekinmemis girmekten insan yinede girmek istemez yani ben kendim bile başkasinin odasina girerken cekinirim bu ne rahatlik anlamadimOlmuş artik bir daha oraya yonlendirmez herhalde.![]()
Belki kardeşi yönlendirdiği için odasını bilir özel nir şey yoktur demiştir.Hadiherşeyi bir kenara birak abiside hiç çekinmemis girmekten insan yinede girmek istemez yani ben kendim bile başkasinin odasina girerken cekinirim bu ne rahatlik anlamadim
Belki kardeşi yönlendirdiği için odasını bilir özel nir şey yoktur demiştir.Hadiherşeyi bir kenara birak abiside hiç çekinmemis girmekten insan yinede girmek istemez yani ben kendim bile başkasinin odasina girerken cekinirim bu ne rahatlik anlamadim
Genelde kimsenin girmesini istemem tabiki ama erkeğin girmesiyle kadının girmesi arasinda dağlar kadar fark varHa evet kız kardeşiniz giriyorsa eşiniz de normal sanır bunu.
Çekinceniz varsa herkese olsun orası tek sizin “özeliniz” değil.
Yani herkesin duzen ve hijyen anlayisi elbet farkli buna lafim yok, herkesin mahrem anlayisi da farkli.Öyledir belki ama ben bu sıcakta giyilmiş bir sütyenin tekrar giyilmek üzere bırakılacağını düşünemedim en az 5-6 sütyen vardır giyilir yenisi dedim. Ped vs da durabilir belki bilemem ama onlar da markette her yerde dolu bilinen bir şey.
Söylersin eşine alma odamıza kimseyi dersin biter gider yani.
Anlatmak istediğim oydu.
Şimdi hijyen konusuna da girmek istemiyorum ordan yürümeyelim artık.
Yine tekrar edeyim olmuş olay dersin ki yapma üstüne ikincisi olur ona sorun denir işte.
Neden erkekler bırakmıyor mu giyilmiş ama temiz kıyafetlerini ortalığaGenelde kimsenin girmesini istemem tabiki ama erkeğin girmesiyle kadının girmesi arasinda dağlar kadar fark var
Hadiherşeyi bir kenara birak abiside hiç çekinmemis girmekten insan yinede girmek istemez yani ben kendim bile başkasinin odasina girerken cekinirim bu ne rahatlik anlamadim
Tam tersiGenelde kimsenin girmesini istemem tabiki ama erkeğin girmesiyle kadının girmesi arasinda dağlar kadar fark var
Mahrem anlayoşının farklı olduğunu sanmıyorum düzen anlayışı farklıdır.Yani herkesin duzen ve hijyen anlayisi elbet farkli buna lafim yok, herkesin mahrem anlayisi da farkli.
Misal ben bekar ve yasca buyuk koca koca erkeklerin evli insanlara yatiya gelmesine de karsiyim ama baskalarina gore bu yobazlik oluyor. Konu sahibinin konusunda zaten (bana gore) kayinbiraderin "yeni yerlesilen" evde (yeni yerlesilmese dahi) yatili kalmasi absurt ama bu bana ozgu bi mahrem anlayisi olabilir diye cok isin icine katmadim.
Ateşli gece geçtiyse avizede,pencere kulpunda,dolap kulpunda olmadı birinin başında da olabilir o donlar. Kırmızı çizgimiz onlar her yerde olabilir odada yaşamayan bilmezYa tamam düşüncesizlik etmisler de, bu durumda savunma olarak hemen ya külodum ya donum ortadaysa şeysi cok komik geliyor bana, niye ortada efenim donunuz? Kimse girmese, sadece siz kullansaniz bile don sutyen ortada olmaz ki!
Hem görüntü çirkin, hem dağınıklık.
ay ne bileyim, sadece istemiyorum odama girilmesini demeniz yeterli, ama hemen don külot ortaya atiliyor![]()
ay bide ev sahibi yatak odasında değiştr dediyae bitti yani bende gider direkt değştiririm o öyle diyince yok şurda giyineyim dememAbisi niye cekinsin ki ne soylenirse onu yapmis dogal olarak. Bana da burada uzerini degistirebilirsin derse ev sahiplerinden biri girer degistirirm niye cekineyim ortada don var mi yok mu ev sahibi kontrol etsin iceriye sokmadan once.![]()