Saçma değilmi?

Cinsiyet farketmeksizin yatak odama izinsiz sokmam!
Girenler oldu mu, oldu en sinir olduğum şeydir bu zaten.
Eşyalarımı atabilirim, belki 10 kıyafet çamaşır denedim, kenara attım aceleden, belki özel bir gece geçirildi eşyalar var, kaldı ki hiçbiri olmasa bile ‘ev sahibinin özel alanı’ orası.

Bir erkek kadın farketmez girmesinden sanırım bende hoşlanmam. Ama bundan sonra dikkat eder heralde. Derli toplu ise sorun yok umarım derli topluydu.
Ben birinin odasına girerken bile izin alıyorum sorabilirdi yani abisi eşine sor diye hiç aklına da gelmemiş.

Hadiherşeyi bir kenara birak abiside hiç çekinmemis girmekten insan yinede girmek istemez yani ben kendim bile başkasinin odasina girerken cekinirim bu ne rahatlik anlamadim
Belki kardeşi yönlendirdiği için odasını bilir özel nir şey yoktur demiştir.
Yani şurda en masum abi ya🤦‍♀️
Adam soyunup giyinmek istemiş şuraya gir demiş kardeşi girmiş.
Burdan abiye kin mi güdeceksiniz şimdi

Hadiherşeyi bir kenara birak abiside hiç çekinmemis girmekten insan yinede girmek istemez yani ben kendim bile başkasinin odasina girerken cekinirim bu ne rahatlik anlamadim
Belki kardeşi yönlendirdiği için odasını bilir özel nir şey yoktur demiştir.
Yani şurda en masum abi ya🤦‍♀️
Adam soyunup giyinmek istemiş şuraya gir demiş kardeşi girmiş.
Burdan abiye kin mi güdeceksiniz şimdi

Ben bazen her oda tıklım tıklım kalabalık olduğunda çok sefer kayınvalideme görümceme dedim girin burda uzanın kayınbaba da birkaç kez namaz dahi kıldı yatak odasında bu kadar kisilestirmeyin yani ortada çamaşır yoksa oda ortada durmaz zaten genellikle

Ha evet kız kardeşiniz giriyorsa eşiniz de normal sanır bunu.
Çekinceniz varsa herkese olsun orası tek sizin “özeliniz” değil.
Genelde kimsenin girmesini istemem tabiki ama erkeğin girmesiyle kadının girmesi arasinda dağlar kadar fark var

Öyledir belki ama ben bu sıcakta giyilmiş bir sütyenin tekrar giyilmek üzere bırakılacağını düşünemedim en az 5-6 sütyen vardır giyilir yenisi dedim. Ped vs da durabilir belki bilemem ama onlar da markette her yerde dolu bilinen bir şey.
Söylersin eşine alma odamıza kimseyi dersin biter gider yani.
Anlatmak istediğim oydu.
Şimdi hijyen konusuna da girmek istemiyorum ordan yürümeyelim artık.
Yine tekrar edeyim olmuş olay dersin ki yapma üstüne ikincisi olur ona sorun denir işte.
Yani herkesin duzen ve hijyen anlayisi elbet farkli buna lafim yok, herkesin mahrem anlayisi da farkli.

Misal ben bekar ve yasca buyuk koca koca erkeklerin evli insanlara yatiya gelmesine de karsiyim ama baskalarina gore bu yobazlik oluyor. Konu sahibinin konusunda zaten (bana gore) kayinbiraderin "yeni yerlesilen" evde (yeni yerlesilmese dahi) yatili kalmasi absurt ama bu bana ozgu bi mahrem anlayisi olabilir diye cok isin icine katmadim.

Genelde kimsenin girmesini istemem tabiki ama erkeğin girmesiyle kadının girmesi arasinda dağlar kadar fark var
Neden erkekler bırakmıyor mu giyilmiş ama temiz kıyafetlerini ortalığa
Ben erkekleri hijyene daha çok önem vermiyor sanırdım onlarınki daha çoktır mantıken😅
Sizin iç Çamaşırınız ortada oluyorsa eşinizin olmuyor mu yani?

Abisi niye cekinsin ki ne soylenirse onu yapmis dogal olarak. Bana da burada uzerini degistirebilirsin derse ev sahiplerinden biri girer degistirirm niye cekineyim ortada don var mi yok mu ev sahibi kontrol etsin iceriye sokmadan once.😀

Tam tersi
Kadınlar inceler,her şeyi görür. Erkekler bakmaz bile ortalıkta ne var ne yok diye.

Ayrıca Ya ortada eşinizin çamaşırı varsa o zaman içeri kadın girse nolacak? Bir tek sizin donunuz yoktur herhalde o evde,eşiniz de don sahibidir diye düşünüyorum.

Yani herkesin duzen ve hijyen anlayisi elbet farkli buna lafim yok, herkesin mahrem anlayisi da farkli.

Misal ben bekar ve yasca buyuk koca koca erkeklerin evli insanlara yatiya gelmesine de karsiyim ama baskalarina gore bu yobazlik oluyor. Konu sahibinin konusunda zaten (bana gore) kayinbiraderin "yeni yerlesilen" evde (yeni yerlesilmese dahi) yatili kalmasi absurt ama bu bana ozgu bi mahrem anlayisi olabilir diye cok isin icine katmadim.
Mahrem anlayoşının farklı olduğunu sanmıyorum düzen anlayışı farklıdır.
Giyilmiş ama temiz kıyafet anlayışı yoksa insanda ortada hiçbir şey kalmıyor mesela.
Giyilmiş ama temiz kuru temizlemeye giden cekette olur üç kerede gider falan makinede yıkananda olur mu hiç acayip saçma geldi.
Bekar ve yaşça büyük erkek gelmesin derken dedelerimiz mi gelmesin bekarsa mesela orayı hiç anlamadım.
Anlayan biri varsa yobaz der belki ama anlamadığım için bir şey diyemeceğim.
Ama bu konunun amacını hala anlamadım şu konu ikinci kere olur çok kızarsın eşim beni dinlemedi dersin hele o abi yok mu eşim göstermiş sen ne demeye aa özel yok mu(!) demezsin de girersin diyerek açılır anlarsın.
Böylesi kavgaya sebep oluyor.
Bakın ikinci kere oldu diye açsaydı konuyu nasıl herkes ağız birliği ederdi

Ya tamam düşüncesizlik etmisler de, bu durumda savunma olarak hemen ya külodum ya donum ortadaysa şeysi cok komik geliyor bana, niye ortada efenim donunuz? Kimse girmese, sadece siz kullansaniz bile don sutyen ortada olmaz ki!
Hem görüntü çirkin, hem dağınıklık.
ay ne bileyim, sadece istemiyorum odama girilmesini demeniz yeterli, ama hemen don külot ortaya atiliyor😂

Ya tamam düşüncesizlik etmisler de, bu durumda savunma olarak hemen ya külodum ya donum ortadaysa şeysi cok komik geliyor bana, niye ortada efenim donunuz? Kimse girmese, sadece siz kullansaniz bile don sutyen ortada olmaz ki!
Hem görüntü çirkin, hem dağınıklık.
ay ne bileyim, sadece istemiyorum odama girilmesini demeniz yeterli, ama hemen don külot ortaya atiliyor😂
Ateşli gece geçtiyse avizede,pencere kulpunda,dolap kulpunda olmadı birinin başında da olabilir o donlar. Kırmızı çizgimiz onlar her yerde olabilir odada yaşamayan bilmez😅

Abisi niye cekinsin ki ne soylenirse onu yapmis dogal olarak. Bana da burada uzerini degistirebilirsin derse ev sahiplerinden biri girer degistirirm niye cekineyim ortada don var mi yok mu ev sahibi kontrol etsin iceriye sokmadan once.😀
ay bide ev sahibi yatak odasında değiştr dediyae bitti yani bende gider direkt değştiririm o öyle diyince yok şurda giyineyim demem😂

Back
X