Saçma değilmi?

Ateşli gece geçtiyse avizede,pencere kulpunda,dolap kulpunda olmadı birinin başında da olabilir o donlar. Kırmızı çizgimiz onlar her yerde olabilir odada yaşamayan bilmez😅
Ben ne kadar dağınıksam, kocam o kadar derli toplu.
Ve evet evden çıkmadan önce deneyip deneyip makyaj masamın sandalyesine, yatak üzerine, oraya buraya savururum, bornozuma kadar yerdedir.
Çeşit çeşit sütyenler yatak çevresinde falan.
Eve gelince toplanır.
Makyaj masamdan zaten bahsetmeyeyim, fena yani😂
Ne var, herkes kitap gibi düzenli olmak zorunda mı🥺
Dağıtıyoruz diye aforoz mu edilelim şimdi?

Ateşli gece geçtiyse avizede,pencere kulpunda,dolap kulpunda olmadı birinin başında da olabilir o donlar. Kırmızı çizgimiz onlar her yerde olabilir odada yaşamayan bilmez😅
oyle bir sey olduysa bilene, evde biri varken o odayi oyle birakmam yav, ya da kitlerim kapisini.
Yanlislikla girer, merak eder soyle bi bakim der girer, tip tip insan var ben onlemimi alirim yani, ki yatak odasi benim için oyle kutsal ve girilmemesi gereken bir yer değil, gec soyun giyin derim gelene gidene😂 alti ustu girip yatiyorum, eşyalarim da yerli yerinde🤣

ama misafir geliyorsa alınır yan ben öyle yapıyroum hiç girmeyeceğini düşündüğüm biriyse bile eşimi uyarıyorum

Ve evet evden çıkmadan önce deneyip deneyip makyaj masamın sandalyesine, yatak üzerine, oraya buraya savururum, bornozuma kadar yerdedir.
Eve gelince toplanır.
seni ginayan senin göynegini giysin bebegim ya

oyle bir sey olduysa bilene, evde biri varken o odayi oyle birakmam yav, ya da kitlerim kapisini.
Yanlislikla girer, merak eder soyle bi bakim der girer, tip tip insan var ben onlemimi alirim yani, ki yatak odasi benim için oyle kutsal ve girilmemesi gereken bir yer değil, gec soyun giyin derim gelene gidene😂 alti ustu girip yatiyorum, eşyalarim da yerli yerinde🤣
özel alan diyenler dr bana garp geliyor bi yatak var bi dolap işte yatağın içinde beni görmedikleri sürece sıkntı yok yani😂

ya yatak odası en nihayetinde bir oda, 4 duvarlı. içinde de yatak ve gardrop var. siz yataktayken oda özel ama siz yokken çok da aman yarabbi kutsal kase değil. tabiki her önüne gelen çat kapı girsin, pişpirik oynasın yatak üstünde demiyorum.
abinin zaten hiç sucu yok, adama mutfakta giyin dese giyinirdi.
gelelim eşinize. eşiniz de abisini sokmadan odaya bakar, yatak açıksa örter, etrafı hızlıca kolaçan ederse evde de en münasip oraysa abisine gir giyin der. 10 dakkadan az sürede adam girer çıkar ne var ki. yatagınızı görmesi mi ayıp anlamadım?
bu arada ev zaten özel bi alan ona bakarsanız. donunuz salonda da olabilir, mutfakta da. eve biri çağrılmadan zaten bunlar kontrol edilir, klozet bi temizlenir hemen. yatak odasının, salondan banyodan bi farkı yok oda bağlamında. gel yatağımızda uyu dinlen dememiş.
konunuz hele cok alıngan. hadi diyelim yanlış yaptı, e olabilir, düşünemedi. ikinci yaparsa gel aç konuyu konuşalım. cok büyütüyosunuz ya valla, böyle hayat geçmez. bu kadar büyüten kişiler olarak iyi hayatınızda birini tutabiliyorsunuz. bunlar cok olağan şeyler, her an olablri. cok boğarsanız da adam bunalır, elini oraya buraya atmaya çekinir. azcık relax, herkesin beyni sizle aynı çalışmıyor.

özel alan diyenler dr bana garp geliyor bi yatak var bi dolap işte yatağın içinde beni görmedikleri sürece sıkntı yok yani😂
Aaa benim o da oldu.
Bekarken yeni taşınmıştık, eve misafir geliyor hayırlı olsuna, e evi de geziyorlar.
Ben odada uyuyorum babam açıp açıp insanlara gösteriyor ( bu da kızın odası ihihi) diyor, 20 yaşımda falanım ha yaşandığında.
Bir dahaki misafir gelişinde iç çamaşırlarımı pedlerimi yatağın üzerine bırakıp çıktım, o gün açtı gösterdi ve bir daha odamın kapısını açamadı.
Benim popom bedenim, sütyenim pedim kadar özel değilmiş babamın gözünde akajssj😂😂😂

Aaa benim o da oldu.
Bekarken yeni taşınmıştık, eve misafir geliyor hayırlı olsuna, e evi de geziyorlar.
Ben odada uyuyorum babam açıp açıp insanlara gösteriyor ( bu da kızın odası ihihi) diyor, 20 yaşımda falanım ha yaşandığında.
Bir dahaki misafir gelişinde iç çamaşırlarımı pedlerimi yatağın üzerine bırakıp çıktım, o gün açtı gösterdi ve bir daha odamın kapısını açamadı.
Benim popom bedenim, sütyenim pedim kadar özel değilmiş babamın gözünde akajssj😂😂😂
Aile evinde hep pijamayla uyuduğumuz için benimkilerde öyleydi😂 Tsbi babam direkt dalmazdı izin isterdi de kardeşlerm falan direkt dalardı müsait olurdum ama her sabah kavgayla geçerdi ya müsait olmasaydım dalmayın şu odya diye😂

Tamam özel de düşünememiş bence adam. Erkekler öyle ayrıntıları tahayyül edemiyorlar, ona göre tüm odalar dört duvardır. Bir de perde tek orada varsa o an oraya yönlendirmesi gayrı ihtiyari olmuştur zaten. Bu kadar dert yaratmaya gerek yok bence

Aile evinde hep pijamayla uyuduğumuz için benimkilerde öyleydi😂 Tsbi babam direkt dalmazdı izin isterdi de kardeşlerm falan direkt dalardı müsait olurdum ama her sabah kavgayla geçerdi ya müsait olmasaydım dalmayın şu odya diye😂
Yok ya yaz ayı, her şey meydanda dönemi.
O gün bugündür dinsizin hakkından imansız geliri savunurum.😂
Tabii her türlü argoca türetilebilir bu argüman.

Misal bir kere kvdem bizim odadaki banyoya girip abdest almak, ordan da odada namaz kılmak istedi.
Annecim dini görev için iyi bir alan değil bence, bayağı toparlamam lazım o eşyalarımızdan utanırım sizden dedim, 8 sene oldu daha kapıyı açamadı ajsjsjs

Yok ya yaz ayı, her şey meydanda dönemi.
O gün bugündür dinsizin hakkından imansız geliri savunurum.😂
Tabii her türlü argoca türetilebilir bu argüman.

Misal bir kere kvdem bizim odadaki banyoya girip abdest almak, ordan da odada namaz kılmak istedi.
Annecim dini görev için iyi bir alan değil bence, bayağı toparlamam lazım o eşyalarımızdan utanırım sizden dedim, 8 sene oldu daha kapıyı açamadı ajsjsjs
ay çok iyiymiş wşdösşwlfmm benimkiler hiç öyle aksiyonlu değiller ya bazen kaos istiyor insan. Geldiklerinde yatak odasının kapısı açıksa kendileri kapatıyolar kimse girmez o odaya

Eve gelince toplanır.
Yoo değil ben çok düzensizimdir her şeyi ertelerim öyle böyle değil.
Ama iç öamaşırı vs atmam mesela o alta giyeceğim belli yani.
Ha mesela beyaz giymişimdir o gün dur ten rengi giyeyim derim belli olmasın derim onu da yıkayacağım yere atarım.
Etrafta olunca temiz mi kirli mi belli olmuyor ama dedim ya ev arkadaşımda görmüştüm o evde erkek de olmadığı için banyoya sonra başka yerlere de bırakmaya başlamıştı
Şimdi evlendiyse evine de misafir gelmiyorsa mutfakta da vardır.
Aforoz niye edilesiniz hem herkes kendi fikrini söylüyor

Benim de öyle giydiğimi bırakmam kenarda çünkü emin olamıyorum ben yoksa dün bunu mu giymiştim diye.
Ped vs da bırakmam mesela kızım var 1.5 senedir ped kullanıyor pedlerinin yeri belli öyle alıştı.
Ortalığa bıraksa babası hiç mi giremesin odasına ki matematik be İngilizce derslerine o çalıştırıyor.
Düzen iyidir ya temiz olmayan evi temiz gösterir🤔

ama misafir geliyorsa alınır yan ben öyle yapıyroum hiç girmeyeceğini düşündüğüm biriyse bile eşimi uyarıyorum
Alınıyor ya
Hadi ilk yıllardır çocuğun yoktur ya da çocuk istemiyorsundur vs.
Ama üç dört yıl sonra çocuk olunca yine alınıyor her türlü kalkıp tıpış tıpış topluyorsun görmesini istemediği şeyleri sonra da alışkanlık oluyor sanırım.
Konu sahibi yeni evlidir belki bilemem ama ilk defa olmuş yapma dersin geçer yani.

Mahrem anlayoşının farklı olduğunu sanmıyorum düzen anlayışı farklıdır.
Giyilmiş ama temiz kıyafet anlayışı yoksa insanda ortada hiçbir şey kalmıyor mesela.
Giyilmiş ama temiz kuru temizlemeye giden cekette olur üç kerede gider falan makinede yıkananda olur mu hiç acayip saçma geldi.
Bekar ve yaşça büyük erkek gelmesin derken dedelerimiz mi gelmesin bekarsa mesela orayı hiç anlamadım.
Anlayan biri varsa yobaz der belki ama anlamadığım için bir şey diyemeceğim.
Ama bu konunun amacını hala anlamadım şu konu ikinci kere olur çok kızarsın eşim beni dinlemedi dersin hele o abi yok mu eşim göstermiş sen ne demeye aa özel yok mu(!) demezsin de girersin diyerek açılır anlarsın.
Böylesi kavgaya sebep oluyor.
Bakın ikinci kere oldu diye açsaydı konuyu nasıl herkes ağız birliği ederdi

Ben abiye kizmadim, abiyle alakali yorum da yapmadım zaten. Sizin yorumunuza yorum yaparak basladim herhalde basliga cevap vermeye yanlis hatırlamıyorsam.

Abi burdaki en masum kisi evet processes'in dedigi gibi adama suraya gir soyun dokun, ustunu degistir denmis girmis cikmis.

Konu sahibinin ofkesi esine olmaliydi, o konuda hem fikirim.

Evde bekar erkegin kalmasina karsi olmak derken bakima muhtac dedeleri kastetmedim, ama dede benim dedem degilse ve bakima muhtacsa tamamen esim ilgilenmeli. Cunku erkek yatalak hastalar yabanci kadinlarin ilgilenmesinden cok rahatsizlik duyuyorlar, kaldi ki bende rahatsiz olurdum. Bu bence baska bi konu tabi, ben sadece kendi bakis acim anlasilsin diye ekleme yaptim. Dedigim gibi bunu yanlis bulan olabilir, saygi duyarim, benim fikrime de saygili yanasilmasini beklerim.

Evet tamamen perde olmadığından ama rahatsızlık duydum yani babam dahi gelipte odama girmiş değil birde diyorki kız kardeşin gelip giriyor ama ona birşey demiyorsun yahu bu kadın kadınn..

Evet yani girmese daha iyiymiş ama tatsızlık çıkarmaya değmez. Uyarmışsınız da eşinizi. Yalnız ben iç çamaşırlarını vs yatak odasında ortada bırakanları anlamıyorum.

Eşinizin yerinde olsam ilk geldiği gün kızkardeşinize yatak odamıza girmiyorsun bundan sonra derdim. Adaletli olmak lazım.

Son düzenleme:
Bu bir iletisimsizlik sekli. Evet rahatsiz olmak icin hakli sebepleriniz var ama esiniz farkli bir insan siz farkli bir insansiniz. Dusunememis olabilir. Caniniz sikilmis da olsa esinize durumu kibarca ifade edip bir daha yapmamasinin daha uygun dusecegini guzelce soyleyebilirsiniz. Suclayici bir uslup ve dil kullanirsaniz sucluluk psikolojisi ile size karsi boyle savunmaya gecer ve kavga edersiniz. Esiniz de durumu anladigi icin degil sirf siz cene yapmayin vs. Diye size uyar ama bu sorunu sadece hali altina supurmek olur. Esiniz dunyanin en buyuk sucunu islememis sonucta bunun icin memleket meselesi cikarmaya haklilik savasina girmeye gerek yok. He guzelce anlatmaniza ragmen ben bunda sorun gormuyorum, erkek kardesin istedigi odaya girer cikar derse o zaman siz de o evde birlikte yasadiginizi, sizin kararlariniza da saygi duymasi gerektigini net bir sekilde ifade edersiniz olur biter. Boyle basit seyler icin caninizi sikarsaniz gun gelip gercek bir problemle karsilastiginizda kendinizi bosanmak icin avukat ararken bulursunuz. Ayrica donunuz ortada olsa onu izinsiz yatak odanizda goren kisi utanmali siz degil. Eger siz utaniyorsaniz demekki yaptiginizi dogru bulmuyorsunuz demek olur, o zaman yapmayiverirsiniz olur biter.

Abartın az olmuş bu.
Oda ya bu Allah aşkına kocanızla sevişiyorsunuz diye mabed yapmış gibisiniz ya.
Sütyen yokmuş ortada, konu da yok bence.
Eşinizde düşünüp bakmıştır heralde oda toplu mu diye ya da sizin zaten sütyeninizi ortaya atmadığınızı biliyordur. Söylersiniz yapmaz bir daha

Kızlar çok canım sıkıldı eşimin abisi bize kalmaya gelmişti bu akşam için üstünü değiştirmek istemiş elinde valizle benim yatak odasında üzerini değiştiriyor görünce şoka girdim meğer eşim söylemiş odaların camlarında perdemiz yoktu yeni taşındıgimiz icin sadece yatak odama asmistim oda burda giyinebilirsin demiş yüksek katta olduğumuz için çok fazla önemsememiştim ama eşime çok sinirlendim tamam düşüncesizlik etmiş olabilir ama sonuçta yatak odası özel bir yer ne işi var ki yani dedimki keşke banyoda giyinmesini söyleseydin yani yatak odası belki iç çamaşırım ortada belki sütyenim ortada ne kadar tuhaf bir durum birde diyor adam iki dakkaligina ustunu degistirdi niye bu kadar buyuttun.. haksizmiyim sizce hangimizde anormallik var

eşimin abisi bize kalmaya gelmişti bu akşam için üstünü değiştirmek istemiş elinde valizle benim yatak odasında üzerini değiştiriyor görünce şoka girdim meğer eşim söylemiş odaların camlarında perdemiz yoktu yeni taşındıgimiz icin sadece yatak odama asmistim oda burda giyinebilirsin demiş yüksek katta olduğumuz için çok fazla önemsememiştim

Evinizde perde bulunan ve kapısı kapanan tek oda, yatak odanız olduğu için; adam yatak odasında üstünü değiştirmiş. Evinizin diğer odaları kıyafet değişimine uygun olmadığı için, olayda herhangi bir tuhaflık yok.

Evinizde misafirinizin kapısını kapatıp, üstünü değiştirebileceği banyo dışında başka bir odanız varsa; o odanın kullanılmasını isteyebilirsiniz tabii.

Back
X