- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of ne büyük mesele. O an akledememiş eşin, orayı göstermiş o da orda giymiş. Karıştırmamış etmemiş. Bir dahakine banyoda giyer. Niye bu kadar memleket meselesi oldu ki? Adam telaşesinden odandakilere bile odaklanamamıştır emin ol
Evet tamamen perde olmadığından ama rahatsızlık duydum yani babam dahi gelipte odama girmiş değil birde diyorki kız kardeşin gelip giriyor ama ona birşey demiyorsun yahu bu kadın kadınn..
Bana da garip gelmedi. Bize gelenler annemlerin odasında üstünü değiştirir. Haberli misafirde de donunu ortada koymazsın herhalde. Ha ben çok hassasım diyorsan kilitlersin ya da kapısını çekersin bu kadar basit.Eh mahrem yerse o zaman kardesinizin de isi yok..o konuda esiniz hakli. Onun da mahremiyeti var.
Hazirliksiz yakalanmayi kimse istemez. Ama mesela görümcem yatagimin üzerinde bebegini emzirdi zamaninda. Ben böyle konulara fazla takilmiyorum, ama baskalari odaya almadan önce tabi bir göz gezdirmeli ortada birsey var mi diye.
Haksızsın abartmaKızlar çok canım sıkıldı eşimin abisi bize kalmaya gelmişti bu akşam için üstünü değiştirmek istemiş elinde valizle benim yatak odasında üzerini değiştiriyor görünce şoka girdim meğer eşim söylemiş odaların camlarında perdemiz yoktu yeni taşındıgimiz icin sadece yatak odama asmistim oda burda giyinebilirsin demiş yüksek katta olduğumuz için çok fazla önemsememiştim ama eşime çok sinirlendim tamam düşüncesizlik etmiş olabilir ama sonuçta yatak odası özel bir yer ne işi var ki yani dedimki keşke banyoda giyinmesini söyleseydin yani yatak odası belki iç çamaşırım ortada belki sütyenim ortada ne kadar tuhaf bir durum birde diyor adam iki dakkaligina ustunu degistirdi niye bu kadar buyuttun.. haksizmiyim sizce hangimizde anormallik var
Evet tamamen perde olmadığından ama rahatsızlık duydum yani babam dahi gelipte odama girmiş değil birde diyorki kız kardeşin gelip giriyor ama ona birşey demiyorsun yahu bu kadın kadınn..
ya bence büyütecek birşey yok. Yani kenarda bir sutyen görürse de görür, bana manasız geliyor böyle şeyler. Havaalanında da güvenlikte çantamı aradılar benim iç çamaşırları da görüldü napıyım, rahatsız olmadım. Tamamen aynı örnek değil ama anladınız siz. Yani dünyanın sonu değil herkes iç çamaşırı giyiyorKızlar çok canım sıkıldı eşimin abisi bize kalmaya gelmişti bu akşam için üstünü değiştirmek istemiş elinde valizle benim yatak odasında üzerini değiştiriyor görünce şoka girdim meğer eşim söylemiş odaların camlarında perdemiz yoktu yeni taşındıgimiz icin sadece yatak odama asmistim oda burda giyinebilirsin demiş yüksek katta olduğumuz için çok fazla önemsememiştim ama eşime çok sinirlendim tamam düşüncesizlik etmiş olabilir ama sonuçta yatak odası özel bir yer ne işi var ki yani dedimki keşke banyoda giyinmesini söyleseydin yani yatak odası belki iç çamaşırım ortada belki sütyenim ortada ne kadar tuhaf bir durum birde diyor adam iki dakkaligina ustunu degistirdi niye bu kadar buyuttun.. haksizmiyim sizce hangimizde anormallik var
Kaç yıllık evlisiniz?Kızlar çok canım sıkıldı eşimin abisi bize kalmaya gelmişti bu akşam için üstünü değiştirmek istemiş elinde valizle benim yatak odasında üzerini değiştiriyor görünce şoka girdim meğer eşim söylemiş odaların camlarında perdemiz yoktu yeni taşındıgimiz icin sadece yatak odama asmistim oda burda giyinebilirsin demiş yüksek katta olduğumuz için çok fazla önemsememiştim ama eşime çok sinirlendim tamam düşüncesizlik etmiş olabilir ama sonuçta yatak odası özel bir yer ne işi var ki yani dedimki keşke banyoda giyinmesini söyleseydin yani yatak odası belki iç çamaşırım ortada belki sütyenim ortada ne kadar tuhaf bir durum birde diyor adam iki dakkaligina ustunu degistirdi niye bu kadar buyuttun.. haksizmiyim sizce hangimizde anormallik var
Tabii, eş de oraya gir demeden önce kontrol yapmalı yapabilir yaparOrtada özel eşya yoksa ben sorun etmem etmedim de eşimin arkadaşları bile girdi odaya
Eşya varsa da yerin dibine girerim ama eşime çatmam sadece önce odayı kontrol etmesini söylerim çünkü o da ortalıkta eşya olduğunu bilse önce toplar sonra içeri birinin girmesine izin verir
bile bile kimseyi sokmaz sonuçta
Kesinlikle. Böyle olmalı zatenTabii, eş de oraya gir demeden önce kontrol yapmalı yapabilir yapar![]()