- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Bright crystal
-
Ağzımı mı aradı mı bilmem ama bişeye kızınca filan şaka yollu tehdit etmeye başladı tabiağzınızı aramış sanki. Eskiden rus kızlarıyla derdimiz vardı, şimdi bi de Suriyeli kızlar çıktı.
Resmen ısrar etmiş adam, ki eşim böyle konuları konuşacak kadar samimi de olmaz kimseyle, mesafelidir hepÇok şaşkınım. Adamlardaki rahatlığa bak.
Eşiniz mesafeli olsa ne fayda; karsindakiler mesafesiz. Böyle laubali insanlara da ne dense fayda etmez. Yani siz tasinsaniz da yine ikinci hanım için ısrara devam ederler. İkinci hanım ne yaa yazarken bile tuhaf geldiResmen ısrar etmiş adam, ki eşim böyle konuları konuşacak kadar samimi de olmaz kimseyle, mesafelidir hep
Füze düşenlerden :)Neyyy oha diyorum böylede birsey duymadım hangi şehirmiş orası çok merak ettim pess
Tahmin ettim en çok oralarda var suriyeli galibaFüze düşenlerden :)
Yakiniz sanirim:))Füze düşenlerden :)
Ya bu şeyler bu kadar rahata düştümü artık ya suriyelilerden 2. Hanımherkesin varda eşininde olması gerekiyor gibi valla ben şok oldum okurken bune rahatlık
Tahmin ettim en çok oralarda var suriyeli galiba
yuh yaYakiniz sanirim:))
Evime gelen yardimci demisti sizin bu semtte bir sey yok bizim oralara gelin herkesin Suriyeli bir esi var...
Sanirim talepleri az olunca talipleri cok oluyor
Bir de resmi nikah istiyorlarmis hanimlar.
Eskiyi boşa nikahi ban kiy.
Rte yeni yasayla 2. Ese resmi nikah izni verecek diye oyaliyorlarmis bu hanimlari.
Ben sok!!!
Off ya çok kötü ben izmirdeyim burda da çok var ama orası gibi olamaz kesinO kadınlar bi çeşit mecbur, iş Yok güç yok , malesef ortada kalmışlar, bizim halk da fırsatı kaçırmamış tabi,
Bayramda gittim bi nevi küçük Suriye olmuş oralar, sokakta uzun elbiseyle gezen adamlar var
Kadınların arkasında en az 5-6 çocuk
Çok dertli ordaki yerel halk
Orda bi teyze , 'bizim memleket çok iyiydi, bu Suriyeliler geldi ahlak filan kalmadı, ondan Allah başımıza füzeleri yağdırıyor " dediOff ya çok kötü ben izmirdeyim burda da çok var ama orası gibi olamaz kesin
Savasin bitecegi yok. Bizim ulkeye de bulasmasin da savas...yuh ya
Bunlar gitmezde Artık, savaş bitsede
Bi yandan onlarada üzülüyorum ama ya biz? Kendi memleketimize yabancı olduk keşke sizde gitmeseniz orayaOrda bi teyze , 'bizim memleket çok iyiydi, bu Suriyeliler geldi ahlak filan kalmadı, ondan Allah başımıza füzeleri yağdırıyor " dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?