saçma sapan bi çevre baskısı?

Amin inşallah, savaş bitsin bi an önce.
Bizi bile ne kadar etkiledi, inşallah son bulsun

Bu zaten sadece Suriye meselesi de değil
Küçük yerlerde böyle bi algı oluşmuş sanki, 2. Eş normal bişeymis gibi.
Adam diyormuş ki ee abi işte kurdun, niye yalnızsın evlen rahat et,daha gençsin, bir eşin burda bir eşin orda olsun, o da Yok genc değilim yaşlandım çocuklarım var filan demiş, bu nasıl bir rahatlıktır ya

Afedersiniz ama eşinizin çevresindekilerin hepside peze..k olmuş. Birgun eşiniz bunu söylesin onlara bari.ne acayip iş yahu evli barklı adama ettikleri lafa bak.!
Valla bir değil iki değil ben anlamadım
Kayınvalideme haber gönderenlere ne demeli, onlar Suriyeli de değil üstelik

Yapmaz diyenlerdenim kac boynuzym var haberim yok benimkide almanlarin pesinde artik i efendi mulaim goruntusunun altinda psikopat bir j.....lo oldugunu farkettim

vallahi hanımefendi, o yüzden bu rejim bize lazım
yoksa insanımızın, hele erkeğimizin insafına kaldıysak -geneli için diyorum.
işimiz çok zor. 13 yaşında kız çocuğunun oturamayacak halde gelene kadar ırzına geçen erkekler de erkekti ve ramazanda gel de yemek vereyim, benim de kızım var, diyorlardı. böyle bir müslümanlık. erkeklerin şeylerinin keyfi hiç bir izan dinlemiyor hiç bir mizana sığmıyor.
neyse.
Allah yardımcınız olsun, kimseyi şaşırtmasın.
Bütün evli kadınlara tavsiyem mümkün mertebe şehirleri ayırmayın. saçma sapan o kadar olay duydum ki...inanılmaz ama oluyor.

Valla bir değil iki değil ben anlamadım
Kayınvalideme haber gönderenlere ne demeli, onlar Suriyeli de değil üstelik
Kovsun evden haber getirenleri bile..sert olacak herkes bu konuda çare yok.şikayet edin polise.laik bir ülkede yaşıyoruz yok öyle ikinci kadın üçüncü kadin filan.Aile huzurumuzu ve psikojimizi bozuyorlar deyin polise.çok ciddiyim.

çünkü polis de çok ilgilenirdi.
Haklarınızı bilmiyorsunuz anlaşılan. Polis değilse bile ülkenin mahkemeleri ne güne duruyor acaba?Hiç mi kanunlar yasalar yok bu ülkede?
Herkes her türlü haksızlık ve haysiyetsizlige ses çıkarmasın isteyen her türlü pisliği yapsın tabi.yok öyle şey.

Sikayet etse ne olcak artik suc bile degil sadece evlilige sadakatsizlik yapmis oluyor bunda ne var ki

Yapmaz diyenlerdenim kac boynuzym var haberim yok benimkide almanlarin pesinde artik i efendi mulaim goruntusunun altinda psikopat bir j.....lo oldugunu farkettim
Ben zaten, o kadın ikinci olmaz birinci olur ben giderim dedim ,çünkü 1-2 kez hastayken filan sana yardımcı olur, evin işini yapar alayım 1 tane diye şaka yaptı güya.
Babam yüzünden bu sıkıntıları o kadar sene çektik ki tekrar o topa girmem, ben alır çocukları giderim

hanımefendi, polis IŞID evlerinde patlayan bombalarla 3er 5er ölüyor o şehirlerde, "kaynanamgile 2. eş adayları teklifleri geliyor" şikayetini nerelerine takarlar acaba?
ha keşke taksalar ama..durum bu.

benim etrafımda çok daha önemli mahkemeleri olan, trilyonluk davaları bekleyen insanlar var, aylardır duruşmaları yok. ertelene ertelene bir hal oldu. hakim kalmadı, savcı kalmadı. Ankara adliyesine 100 metre mesafede oturuyorum. sokağa üstüm aranarak giriyorum. Mahkemeye giremiyorum zaten, kime neyi şikayet edeceğim?

mahalleler dolusu insan 2. 3. eş almış durumda, polis uzayda mı bilmiyor mu? devlet bilmiyor mu? benim/başkasının şikayetiyle mi öğrenecek? bir şey yapacak olsa halihazırda evlenmiş (!) olan onbinlerce adama yapması gerekmez mi o yaptırımı? suçsa nerede cezası? bunların nikahlarını kıyan imam devletin memuru değil mi? kızlara tercümanlık yapan, alım-satım işlerini yapan adamlar ülkenin adam tüccarı değil mi? hangisine kim ne yapıyor?

allahım sinirden elim ayağım titredi. hayırdır bunlar işi iyice pe....kliğe vardırmışlar. eşine söylesene versin ağızlarının payını sert bi dille. ben olsaydım var ya eşimin yanına bir an evvel giderdim, gidince de ilk işim o iş çevresine şöylee bir görünmek olurdu. hatta ortamını bulursam ağızlarının payını da verirdim! gece gece ben bu sinirimi kimden çıkarayım şimdi ya!

Aile huzurumu bozuyor psikojik olarak yipratiliyorum diyecek konu sahibi..çok zor değil ki.

Canim bizzat yasadim yakin zamanda esimin yabanci kadinlarla munasebetini soyledim onlarda zinanin suc olmadigini sadakatszlik oldugunu soyledi..bu isler bildigimiz gibi degil lehimize olan kanunlar var ama onlar uygulanmaz aleyhimize olanlarda hemencicik cikiverir bir yerden

Dur canım sakin ol :)
Milletin mezhebi geniş , benim eşim konuşmaz da böyle şeyler , antisosyal bi adamdır , ama yüzsüz demek ki insanlar
Gidecektim ama maddiyat yüzünden ev tutamadık , benim Doğumdan sonra tekrar işe başlayıp düzen kurmamız lazım, dışardan işi var zengin görünüyor ama biz ben çalışmayınca geçinemiyoruz millet bunu anlamıyor

şikayet edemezsiniz, edilse de takmazlar ne demek ya? ben bunu diyenleri anlayamadım. ben bi vatandaş olarak gidip birisi hakkında maddi ya da manevi bi şeyden dolayı şikayet ediyorsam paşa paşa ilgilenecekler, zorundalar, görevleri bu. o hücre eviyle uğraşıyormuş, burda hakim kalmamış hiçbiri sebep değil. valla benim şehrimde gayet adliyelere giriliyor, insanlar görevlerini yapıyor, saçma bi komşu kavgasından dolayı insanların hakkı aranıyor, duruşmalar yapılıyor.
hücre evine girenler özel harekatçılar. bizim şikayetimizle özel harekat polisi ne alaka?

ben gidip bi avukata desem ki ''böyle böyle kardeşim, eşime bu şekilde baskı uyguluyorlar, benim ciddi anlamda psikolojim bozuldu, zaten eşimden uzaktayım, manevi olarak yara alıyorum, psikolojik olarak çöküşe geçtim, ben bu adamlara manevi tazminat açmak istiyorum, açmasak bile en azından bu adamları gidip bi hukuk diliyle uyarın, gözdağı verin, ciddiyeti anlasınlar, bi daha böyle münasebetsizliklere cesaret edemesinler, hadlerini bilsinler'' .

o avukat bu durumda beni geri mi çevirecek? ben tamamen size katılıyorum. bu ülkede her vatandaşın hakkını, psikolojisini korumak için varlar. benimkini de korumak zorundalar.

doğuma kaç ay var peki

Biz ayrildik ama sorunlar bitmiyor ki...
Insallah esin dedigin gibi akli selim biridir ve huzurunuz kacmaz...
Esimde nisanliyken olsun yeni evlendigimizde olsun cok sakasini yapardi taki bir gun bu saka yuzunden inu yerin dibine sokana kadar..
Bu seferde her halti yedi sakayla kalmamid yani beni yillarca uyuttu simdi gozum acildi ama nafileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…