- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Bright crystal
-
Amin inşallah, savaş bitsin bi an önce.Savasin bitecegi yok. Bizim ulkeye de bulasmasin da savas...
Onlar da 2. Kadin olmak istemiyorlardir bence ama sartlar onlari buna surukluyor sanirim.
Yoksa kim ister ki tanimadigi bi ulkede tanimadigi bi insanla ayni evde yasamayi ustelik 2. Es olarak.
Allah hepimizin yuvasini korusun. Ulkemizi selamete cikarsin. Suriyedeki savas da son buldun insanlar kendi ulkelerine donsun.
Ben simdiye kadar hic rahatsiz olmadim Suriyelilerin varligindan ucuza calismalarindan dilenmelerinden vs. ama boyle seyler duyunca ne dusunup ne hissedecegimi sasirdim. Onlara mi aciyayim yoksa erkeklerin acgozlulugu yuzunden yuvasi yikilan kendi kadinima mi?
Bu zaten sadece Suriye meselesi de değilsuriye meselesi bambaşka
ama hani eşi ölse bir erkeğin, hanımın 40ı çıkmadan evermeye meraklı birileri türer
kız biriyle nişanlansa, nişan atsa, evlense, ayrılsa, ne biliyimbiizim halkımız her b.ka burnunu sokmaya çok merklı
ben bekarım, belki günde 40 defa (insanların içinde olduğum zaman) duyuyorum, yok mu biri, evlen, niye evlenmiyon...
evlensem de çocuk diyecekler herhalde. ki evlenmek istemediğimi (evlenmek istemmek de değil de onların dedikleri şekilde istemiyorum) anlatmak imkansız. keşke komşunun kızı nişan attığında, başka bir kız 2.ye evlendiğinde dedikodusu yapıldığğında hepimiz "sana ne sen ne cüretle konuşuyorsun" diyebilsek. diyebilseydik. bu toplum böyle rahat, arsız, insanlarla bu konuları uluorta konuşan bir toplum olmsaydı. ben artık umut görmüyorum.
kısacası, topulumumz bu. şimdi orada suriye meslesi de 5 senedir olan bir konu. erkeklere gün doğdu. dini-siyasi bakış açıları da buna uygun. uygun olmayanı da uyduruyorlar (dinden siyasetten konu açmamayım diye bu kadarda bırakayım burayı)
korkarım bizden sonraki nesil için 2., 3. eş filan çoooook olağan olacak. gidişat o yöne.
üzgünüm hanımlar.
Valla bir değil iki değil ben anlamadımAfedersiniz ama eşinizin çevresindekilerin hepside peze..k olmuş. Birgun eşiniz bunu söylesin onlara bari.ne acayip iş yahu evli barklı adama ettikleri lafa bak.!
Ah bi anlasam milletin evliligine karisanlari.
Ayni seyi benim esime de soyluyorlar malesef. Gel bak Suriyeli birini getirelim sana diyormus cevresindeki bazi munasebetsizler.
Esim gelir bana anlatir guler geceriz beraber. Ciddiye almayiz ikimiz de.
Ama sanirim bir sekilde benim de bilincaltima isledi bu konu esimi surekli ruyalarimda baskalariyla gorur oldum. Anlatma bana artik psikolojim bozuluyor ruyalarima giriyor mutsuz uyaniyorum dedim.
Benimki de yapmaz ama dediğiniz gibi beser sasar. Essegin aklina karpuz kabugu dusurmeye ne gerek var yani.
Sana Suriyeli birini ayarlayalim diyenlerin agzinin payini ver dedim onlarla da cok sik konusma.
Sana boyle bir sey yapmam diyor. Ben de bana degil kendine yapma diyorum. Allah muhafaza kimsenin yuvasi yikilmasin ya....
Gecen evime gelen yardimci kadin da bana eşinin Suriyelu birine ev actigini soyledi. Cok uzuldum. Allah kimseye yasatmasin boyle bir sey...
Bence de esinizi yalniz birakmayin mumkunse. Benim kocam yapmaz dememek lazim.
Insanoglu....herkesten her sey beklerim ben.
Bu zaten sadece Suriye meselesi de değil
Küçük yerlerde böyle bi algı oluşmuş sanki, 2. Eş normal bişeymis gibi.
Adam diyormuş ki ee abi işte kurdun, niye yalnızsın evlen rahat et,daha gençsin, bir eşin burda bir eşin orda olsun, o da Yok genc değilim yaşlandım çocuklarım var filan demiş, bu nasıl bir rahatlıktır ya
Kovsun evden haber getirenleri bile..sert olacak herkes bu konuda çare yok.şikayet edin polise.laik bir ülkede yaşıyoruz yok öyle ikinci kadın üçüncü kadin filan.Aile huzurumuzu ve psikojimizi bozuyorlar deyin polise.çok ciddiyim.Valla bir değil iki değil ben anlamadım
Kayınvalideme haber gönderenlere ne demeli, onlar Suriyeli de değil üstelik
Haklarınızı bilmiyorsunuz anlaşılan. Polis değilse bile ülkenin mahkemeleri ne güne duruyor acaba?Hiç mi kanunlar yasalar yok bu ülkede?çünkü polis de çok ilgilenirdi.
Kovsun evden haber getirenleri bile..sert olacak herkes bu konuda çare yok.şikayet edin polise.laik bir ülkede yaşıyoruz yok öyle ikinci kadın üçüncü kadin filan.Aile huzurumuzu ve psikojimizi bozuyorlar deyin polise.çok ciddiyim.
Aile huzurumu bozuyor psikojik olarak yipratiliyorum diyecek konu sahibi..çok zor değil ki.Sikayet etse ne olcak artik suc bile degil sadece evlilige sadakatsizlik yapmis oluyor bunda ne var ki
Ben zaten, o kadın ikinci olmaz birinci olur ben giderim dedim ,çünkü 1-2 kez hastayken filan sana yardımcı olur, evin işini yapar alayım 1 tane diye şaka yaptı güya.Yapmaz diyenlerdenim kac boynuzym var haberim yok benimkide almanlarin pesinde artik i efendi mulaim goruntusunun altinda psikopat bir j.....lo oldugunu farkettim
Haklarınızı bilmiyorsunuz anlaşılan. Polis değilse bile ülkenin mahkemeleri ne güne duruyor acaba?Hiç mi kanunlar yasalar yok bu ülkede?
Herkes her türlü haksızlık ve haysiyetsizlige ses çıkarmasın isteyen her türlü pisliği yapsın tabi.yok öyle şey.
Aile huzurumu bozuyor psikojik olarak yipratiliyorum diyecek konu sahibi..çok zor değil ki.
Dur canım sakin ol :)allahım sinirden elim ayağım titredi. hayırdır bunlar işi iyice pe....kliğe vardırmışlar. eşine söylesene versin ağızlarının payını sert bi dille. ben olsaydım var ya eşimin yanına bir an evvel giderdim, gidince de ilk işim o iş çevresine şöylee bir görünmek olurdu. hatta ortamını bulursam ağızlarının payını da verirdim! gece gece ben bu sinirimi kimden çıkarayım şimdi ya!
Kovsun evden haber getirenleri bile..sert olacak herkes bu konuda çare yok.şikayet edin polise.laik bir ülkede yaşıyoruz yok öyle ikinci kadın üçüncü kadin filan.Aile huzurumuzu ve psikojimizi bozuyorlar deyin polise.çok ciddiyim.
Dur canım sakin ol :)
Milletin mezhebi geniş , benim eşim konuşmaz da böyle şeyler , antisosyal bi adamdır , ama yüzsüz demek ki insanlar
Gidecektim ama maddiyat yüzünden ev tutamadık , benim Doğumdan sonra tekrar işe başlayıp düzen kurmamız lazım, dışardan işi var zengin görünüyor ama biz ben çalışmayınca geçinemiyoruz millet bunu anlamıyor
Ben zaten, o kadın ikinci olmaz birinci olur ben giderim dedim ,çünkü 1-2 kez hastayken filan sana yardımcı olur, evin işini yapar alayım 1 tane diye şaka yaptı güya.
Babam yüzünden bu sıkıntıları o kadar sene çektik ki tekrar o topa girmem, ben alır çocukları giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?