saçma sapan bi çevre baskısı?

Ben şimdi Büyükşehirdeyim , doktorum filan burda. Yaşım da var , doğumum riskli, sezeryan olacağım, her dr kabul etmiyor
Birde orda ev tutamadık ki, daha kurdukları iş henüz getiri vermedi, dışardan öyle görünmüyor tabi .
Bende izinde olduğum için maaş almıyorum.
Ama bebekte bende toparlanayım daha sık gidergelirim , aslında bu mevzu çoktan var ama ben şimdi evdeyim daha çok kafama takıldı

inanmıyorum ya hangi şehirde semtte yasıyorsunuz cok merak ettım
eşiniz de bu soyleyen kişilerin agzının payını sertce versin

Su anda bulundugunuz ilde is acma sansiniz yok muydu? Cocuklariniz insanlarin suursuzca 2. Es teklif edebildikleri bir yerde buyumese keske.

Ulkedeki butun hukuksuzluklari bir kenara birakiyorum, kac tane kadin kocam beni oldurecek dedi koruma talep etti de öldü bu memlekette. Hala umudun varsa cok naifsin.
Yani biliyorum ama insan kabul etmek istemiyor pes etmek istemiyor boyun eğmek istemiyor.Bu naiflik değildır herhalde..Yada bilmiyorum yıllardır yurt dışındayım uzaktan davulun sesi hoş gelir misali acaba fazla mı iyimser yaklaşıyorum bu gibi durumlara.?Ne oldu benim güzel ülkeme ya?

Su anda bulundugunuz ilde is acma sansiniz yok muydu? Cocuklariniz insanlarin suursuzca 2. Es teklif edebildikleri bir yerde buyumese keske.
Memleketi orası diye. babasının da kurduklarının üstüne bişeyler yapmaya çalışıyor.
Benim zaten 2 yıl mecburi Doğu görevim var , orası benim gidebileceğim yerler içinde batı sayılır, iyi yerlerden
2 yıl sonraya da bakalım , hayat ne getirir kalır mıyız dönermiyiz. Burda ev kalacak zaten

Anlam verememistim mesajlarina simdi aydinlandim. Evet yurt disinda olmanin etkisi buyuk. Babasi meshur diye bir katil cikti daha gecen hapisten, tecavuze ugrayan cocuklarin rizasi oluyor burda, zonguldaktaki kyk yurdundan kiz kaciriliyor ama kizlar ayaklanmasa ort bas edilecek, sonuc ne oldu diye arastiriyorum tek haberde kaciranin serbest birakilmasi var.
Butun bunlar olurken kayinvalideye haber getirenlerin oldugu bir ilde, bu kadar normallesmis yani, polis bu sikayete mi bakicak. Ha ilgileniyor gibi gorunur en fazla. Ama gidip de adamlarla fala konusulursa efsane olur.

Belki sadece belli kişiler olsa şikayet edilebilir hani bunu iş haline getiren filan kişiler olsa, ama bunu yapan orda yaşayan halk. Onlar için o kadar normal hale gelmiş, gayet rahat konuşabiliyorlar, hangi birini şikayet edeceksiniz. Yani bu son duyduğum çok barizdi ama daha öncede bu tarz şeyler konuşulmadı değil

Anliyorum. Illeri falan da anlamadim zaten ama yargilar ortada. Cocuklar kac yasinda bilmiyorum ama normalleri sasmasin.

Kızcağızın kalbine indireceksin :)
Allah'a emanet yaşıyoruz işte

yaa suruyiyelerin bu şekilde burda evlendiklerini burda öğrendim vay anasını yaa erkeklere bak eşlerinin ustune birde sureiyeli almışlar :S cnm eşinin sana bu konuyu bukadar anlatması bana masum gelmedi açıkcaksı çevre dyebilir ama sana anlatmaması lazım senin agzını arıyor gibi. ve bu şekilde devam ederse ya ustune surıyelı alıcak yda öyle orda senden habrsız bıseyler yapıcak. çevreside erkekliğin sadece şeylerinde olduğunu düşünen abaza pislik insanlarla dolu keşke eşin oraya hiç gitmeseydi zorla kocanı günahamı sokcaklarmış eşinde terslemiyosa eşinde masum deil cnm kusura bakma

Okurken esinizin mizacini esime benzettim, mesafeli, dürüst biridir ama benim esim kendisine bu konuların acilmasina kattiyen izin vermezdi, diyelim ki karsidaki kisi munasebetsiz ve birsekilde bunu soyledi, onun ikinci olmazdi. Oyle bir cevap verirdi ki kimse bunu bir kez daha yineleyemezdi. Sonrasinda da birakin sakalasmayi ya da kizinca tehdit gibi konusmayi bu meseleyi agzina almazdi. Yani ben esinizi suclu gördüm. Geri kalanlar zaten degismez,malesef şerefsiz insanlar.

bir kere esime saka yollu bir arkadasimiz yanimda söyledi. Bende tabiki alabilirsin hastaneye gelir anlasmali bosanma kagidini sana imzalattirrim dedim.Hastane ? vurmak gerek öyle yapani dedim daha da sakasi bile yok.

zonguldaktaki olayi bizzat biliyorum, kiz gece disari cikabilmek icin böyle bir aksiyon cevirmis. Zaten sevgilisiymis ve girer girmez o kadar odadan kizin odasini bulmus, sonra polise gidince olay kiz sikayetci olmamis tabi ki. Kamu davasi surecek sadece. Ha tabi silahli biri gerçekten gelse kizi kacirsa devletin koruyacak gucunun olmayisini gormus olduk bu olayla.

O adam arkadaşı değil, orda çevrede çalışan biri, ama bu yüzü nerden bulmuş bilemiyorum, çünkü dediğim gibi o arkadaşları ile bile mesafelidir, çok samimi olmaz
Bu konuyu çok ciddiye almadı sanırım, yada o da alışmış sık konuşulduğu için

bu konuda şaka bile kaldıramayacağıma dair restimi çekerim net. ne demek bu ya terbiyesiz insanlar

Evet durum cidden vahim görünüyor. Haber izlerim bir çok olayı takipte ederim aslında ama içinde olup yaşamak başka demekki..
Desene herkes kendi hakkını kendi savunacak iş başa düşüyor yani?
2016 yeni Türkiyesi.

Aslında ben seni anlıyorum. Hani herkes nasıl olsa sonuç vermez diyip pes etmesin şikayetini etsin. Ama işte sanırım ben artık bu sene iyice umutsuzum.

2 kadın al demek kolay abla 2 adam al biri burda diğeri şurda dursun demek lazım bakalım ne oluyor
bunu marifet sanıyor çoğu erkek bana doğulu bir arkadaşım bizde iki kadın almak çok büyük erkeklik göstergesidir dedi

Bir haber duyduğuma çok sevindim. Siz direk birinden mi duydunuz yoksa yetkili (!) kişilerin açıklaması mı? Onlar hep sevgilisiymiş caaanım diyorlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…