saçma sapan bi çevre baskısı?

Allah yardımcınız olsun hamilesiniz de. Doğum tarihlerimiz de yakınmış , Allah kolaylık versin.
Yani kendi karakteri nedeniyle yapmaz bişey diye düşünüyorum ama Allah şaşırtmasın tabi .

Adama bak ya karısı milletin evine temizliğe gidip para kazanıyor. O kalkmış Suriyeli birine ev açıyor. Şimdi bu kadına o adamın hayattan ne gibi bir arkadaşlığı olabilir. Ne gibi bir faydası desteği dayanağı olabilir. O kadının o kocaya tekme atması lazım.

sizin koca yolunu yapıyo bence rahat rahat bunu nasıl karısına anlatır bi insan

Kırık cam teorisi diye bir şey var. Adamlar arastirmislar zamaninda bir mahallede yanmayan ışıklar, patlamış lambalar veya bir evin cami kırılmış ise bunların bakimi yapılmamış ise o mahallede suç oranlarinlarin arttığını kesfetmisler. Ya oranın halkında ya da oradan geçenler de bu mahalle de zaten suç var algısı oluşup başka yerlerde davranmadiklari şekilde o mahallelerde davranmaya başladıklarıni zaman içinde kacakcisinin Uyuşturucu satıcılarınin oralara yerlestiklerini bulmuşlar. Yani basit önlemler almak veya küçük suçlara ceza vermek aslında büyük suçların önünü kesiyor.

Kadın aile huzurunu bozdu diye mahkeme açsa adam suçlu bulunup tazminat ödemeye mahkum edilse bu adam bir daha kolay kolay suç işleyemez. O Suriyeli kadınları da para karşılığı satıyorlar bu arada. İşid in web siteleri varmış kadınları sergiledikleri. Adamların ayda 500 bin dolar kazançları varmış. Bu işi de Gaziantep de yapmışlar. Sonra da delil yetersizliğinden beraat etmişler. Dün Hürriyet'te vardı haberi.

Kocandır yapmaz elbette ama hiç bi erkek o kadar ay yalnız bırakmaya gelmez. Bebeğini doğur ilk fırsatta da git kocanın yanına. Çocuklar öyle de böyle de zorlanacaklar.

Ağzımı mı aradı mı bilmem ama bişeye kızınca filan şaka yollu tehdit etmeye başladı tabi
Sadakatin şakası olmaz. Her espri yaptığında ciddi bir tepki koyun.
Bir şeyi 40 defa söylersen olur derler.
Ortalıkta İtalyan erkekleri dolansaydi aynı şakaları siz yapsaydınız ne derdi?
Ben soylıyım ne k.hpeliginiz kalırdı ne namussuzlugunuz.
Sınır oldum burada ya off.

Burada da var aynı sözde evliliklerden. O kadar dindarlar ki maşallah peygamber efendimizi taklid ediyolar. Muhtaç kadınlara yardımmış yaptıkları. S.ktir git .zevenk.. Hayatın boyunca alnın secde görmemiş bana peygamber diyor.

Onlar ne diye haber göndermiş? Evli oğlunu bir daha evlendirsin diye mi?
Şimdi orası memleket olunca, daha öncede orda yoktu şimdi oraya gitti, evlendirelim kızımızı verelim gibisinden.
sonra evli olduğunu öğrenince erkenden niye evlendirmişsiniz demişler, Eşim 40 yaşında bu arada

sizin koca yolunu yapıyo bence rahat rahat bunu nasıl karısına anlatır bi insan
Yani 10 yıldır tanıyabildimse bu konudaki şaşkınlığından anlatıyor ama büyük konuşmayım tabi, neler okuyoruz burda
Sadece ışıd değilki yerel halk da yapıyor.
Ben kendim denk geldim, orda hastaneye gitmiştim , bi tane aracı orda çalışan laboranta Suriyeli kızı yapmaya çalışıyordu, gözümüzün önünde oldu, kızdaannesi ile gelmiş tanışalım vs diye konuşuyorlardı
Öyle tabi canım, benim işyerinde erkek arkadaşları bile kıskanır ama kendi rahat anlatıyor. Kendisine deDedim zaten, benim bu konuda kararım belli, büyük konuşmayım anında biter benim için , ben babamdan annemden bu aldatma yüzünden çok çektim buyüzden tekrar aynı şeyleri yaşayamam

Dünyanın çivisi çıkmış
Şurda bile okuduklarımdan sonra çocuklarımızın geleceği için endişeliyim , Allah şaşırtmasın

Sizin durum nasıl gelişti bilmiyorum ama direkt "eşimin yabancı kadınlarla münasebeti var"diye şikayet etmek başka,"eşime şu şu kişiler Suriyeli kadınları eş olarak al diye teklifte bulunuyorlar ruh sağlığım bozuldu"diye şikayet etmek başka sanki..ben umudumu kaybetmek istemiyorum yani.Birşeyler yapılabilmesi lazım ya.

Ya da niye muhabbeti uzatır susturmaz.
Benim eşim dümdüz bi adamdır severse de söyler sevmezse de .genelde çok konuşmaz , çok arkadaşı olmaz . karşımdaki kırılır mı filan düşünmez direk söyler yani.
Yapmaz demiyorum . Bence yapmaz ama öyle bi kararı olursa ben böyle bişey yapacağım diye söyler , alengirli işi olmaz onun. Yani bana olan sevgisine filan değil kendi karakterine güveniyorum ama tabi dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun

ay bence git eşinin yanına tamam öyle yapacak biri değil ama biri kanına girer gider evlilik dışı ilişki yaşar zaten kimsenin günahına girmek istemem ama 3 kruuş paraya bile yapacak insanlar var o kadar zor durumda o kızlar..

Iyide hiç şikayet olmusmu?2.eş alanlar zaten bile isteye almış. Eşler sesini çıkaramamış vs..benim demek istediğim direkt polis değil zaten.Devlet'in adliyeleri..Bir avukat tutar o kişileri gayette güzel şikayet edersiniz.
Hayır dediğiniz kadar vahim se durum yani adliyenin kapısından bile giremeyecek kadar hukuk yerlerde sürünüyorsa ülkem adına gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor olacağım.

Ulkedeki butun hukuksuzluklari bir kenara birakiyorum, kac tane kadin kocam beni oldurecek dedi koruma talep etti de öldü bu memlekette. Hala umudun varsa cok naifsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…