Saçma sapan bi durumun icindeyim

Benim amcamın üç kızı da boşandı, amcam sağolsun sahip çıktı hepsine. Bizim sülale de çok dedikoducudur ama ona rağmen aslan gibi her düğüne geldiler, her ortamda bulundular. Soran olmuştur tabi onlara da önemli olan o an takmıyormuş gibi yapmak hatta takmamak. Evlenmek Allahın emriyse boşanmak da öyle. Geçinemediğim biriyle evli kalmak işkence olur heralde. O işkenceyi sen çekeceksin, halalar teyzeler değil.
Ben artık benimle ilgili soru soranlara alay ederek cevap veriyorum. Ciddi cevaplar verince ah vah ediyorlar sahte sahte. Hiç çekemem.

Üstüne bide evlilik miii, tattım biliyorum hiç çekilir şey değil gibi bir cümle ekleyince ağızları açık kalıyor tavsiye ederim

Üstüne bide evlilik miii, tattım biliyorum hiç çekilir şey değil gibi bir cümle ekleyince ağızları açık kalıyor tavsiye ederim
Bana gelen sorular genelde iş ve çocuk üzerine olduğu için 'ne çocuğu, ben hayatımı yaşıyorum' diyorum, kınayan bakışlarla susuyorlar

boşanmak ayıp mi:) benim annem babami bosadi hayatinin askini yasiyor tam 15 yildir. anneannem dedemi bosadi hayatinin askiyla 35 senedir birlikte... ben onceki konulari bilmiyorum ama kurtulmussun:) ohhhh cek bence ve yeni, taze ve ozgur hayatinin tadini cikar. dugunde de "oooh be boşandım mutluyum" diye bagira bagira gobek at bence

Ben olsam o gelicek olan ailelere onceden bi bilgi verirdim laf arasi. Yada akrabalarin en dedikoducusuna laf verirdim yaysin bi guzel. Bize gelmeye kadar o saskinliklarini atarlar ve konusulur senaryolar dizilir ve konu gundemden kalkar. Snra size geldiklerinde ' kizz, sen ayrilmissin' diye gelmezler diye dusunuyorum ya. Oyle umuyorum dgrusu. Dedikoduyu bol bol yaparlar ana yuz yuze bi bosanma mevzusunu sormazlar bence.

bende benzer durumdayım kimi biliyor kimi bilmiyor, kimi çocuk soruyor, kimisi bekar genç kız sanıyor,
off off ne karmaşık işler.

Şanslısın ailenin yaşadğı yerde akraba vs. yok,

ben doğdum büyüdüğüm yerde, evlenincede oturmaya devam ettim, herkes duyduğunda bakalım ne yorumlar yapılacak.
Ama şuda var elalem 15 dk. beni konuşacak diye bir öküze hayatımı ziyan ettiremezdim.

Allah yardımıcımız olsun, zaman su gibi akıp gitsin geçsin şu günler. belmiyum

Saklamayin bencede. Bosandiginizi soyleyin. Aciklama da kesinlikle yaomayin kimseye. En fazla, anlasamadik dersiniz. Daha fazlasini sakın konusmayin kimseyle. Bu konuyla ilgili konusmak istemiyorum deyip cikin isin icinden.

evlenirken neden evlendin diye sormazlar ama boşanırken didiklemeyi severler.
kime neyse, akli dengesi yerinde olan hangi insan durup dururken boşanır.

Gerçekten en zoru bu galiba
Biri çocuk soruyor, öbürü genç kız sanıyor.

Evet burda akrabam yok ama düğüne de hepsi birden gelçekler bide 3-5gun önceden gelcek meraklılar var. Onlar eşeledikce eseliycekler aynı evin içinde olcaz.
Cahil cuheyla olanlarını düşündükçe bunaliyorum. Laftan anlayana anlasamadik derim belki canım isterse bir iki anlatır dertlesiriz de. Ama niyeti kötü olanları düşününce bile çıldırcak gibi oluyorum.

çok haklısın, istersen düğün zamanı eşini soranlara işi dolayısıyla gelemedi de, senden önemli kim varki,
düğün zamanı geçsin bilmesi gerekenlere söylersin zateb

DediğiniZi ben de düşündüm. Çok mantıklı.
Zaten bilinmesinden rahatsız değilim aksine herkes bilsin istiyorum. Ama zor olan herkesin senden açıklama beklemesi.
Ben kimseyle telefonda görüşmedim bayramda bile. Ailem de belli etmedi. Bir iki kişiye söylediler. Onlar da tam olarak yaymamistir.
Bakalım yaşayarak görücez.

çok haklısın, istersen düğün zamanı eşini soranlara işi dolayısıyla gelemedi de, senden önemli kim varki,
düğün zamanı geçsin bilmesi gerekenlere söylersin zateb
Kafam çok karışık.
Kimi duymuş olcak belki kimi bilmiyçek.
Niye saklıyorsun ki gibi bi durum da olcak.
Ayrıca sosyal hesaplardan soyadımı da kaldırdım fotoları da. Kullananlar zaten orda görürse fark eder.
Öyle işte.
Böyle karmaşık olayların içine de gireceğimiz varmış.
Allah sağlık versin gerisi bir şekilde geçicek inşallah.

amin canım, aynı dönemde aynı süreçteyiz,
bu arada çalışıyor musun, ex ile aynı şehirdemisiniz. ?

canım yapamamısın ayrılmısısn .evet zordur bu duruma diüşmek ama alnın acık olsun kçim nederse desin anlasamdk bosandık de . zaten karsındaki gercekten embesil degilse yüzüne karsı birsey demez. hos ben bosanan ciftler hakkında arkadanda konusan pek duymadım genelde insanlar keske böyle olmasaydı derler

amin canım, aynı dönemde aynı süreçteyiz,
bu arada çalışıyor musun, ex ile aynı şehirdemisiniz. ?
Evet canım çalışıyorum çok şükür mesleğim iyi.
Tatilde yim şu an.
O tayin istedi memleketine anasının kucağına gitti.

bence yavaş yavaş boşandığını söylemelisin. zira toplumun kapanmayan çenesi var. o yüzden hep eşini soracaklar, çocuk yok mu diyecekler, eşli gezelim diyecekler.. diyecekler de diyecekler..
boşandım bekarım dersen en azından bişey söylerlerse size ne deyip kapatabilirsin.

Boşanmanızın bu düğüne denk gelmesi sizin için çok kötü bir şans herkes size eşinizi soracak en doğrusu boşandığınızı söylemek ama asıl olay bundan sonra başlayacak sizin de söylemiş olduğunuz gibi üstünüze çok gelecekler sizin ne hissettiğinizi bilmeden konuşup sizi yaralayacaklar bence kararınızı ruh halinize göre verin eğer güçlüyseniz göğüslerim derseniz hiç bir şey den çekinmeden söyleyin ruh haliniz iyi değilse bahane bulmak en güzeli.
(Eski konularınızdan biliyorum sizi sadece meraktan soruyorum eğer sizi rahatsız ediyorsa cvp vermeyin lütfen eski kocanız olacak öküz boşanma aşamasında ve boşandıktan sonra oturup konuştumu sizden helal lik almaya çalıştı mı? )

daha yeni boşanmışsın yeni biri için ne bu acele?kafanı dinle

Kime ne evlenirsiniz bosanirsiniz kimseyi ilgilendirmez.herkes kendine baksin.
Kimse bosanmak icin evlenmez.birseyler yolunda gotmemis bosanmissiniz millete halt etmek duser.hic saklamayin ayip degil soranlara gecistirmeyin anlasamdik ayrildik deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…