Okuduğunü iyi anladigina emin misin?daha yeni boşanmışsın yeni biri için ne bu acele?kafanı dinle
Konuştu emin miyiz ne yapıcaz vs diye.Boşanmanızın bu düğüne denk gelmesi sizin için çok kötü bir şans herkes size eşinizi soracak en doğrusu boşandığınızı söylemek ama asıl olay bundan sonra başlayacak sizin de söylemiş olduğunuz gibi üstünüze çok gelecekler sizin ne hissettiğinizi bilmeden konuşup sizi yaralayacaklar bence kararınızı ruh halinize göre verin eğer güçlüyseniz göğüslerim derseniz hiç bir şey den çekinmeden söyleyin ruh haliniz iyi değilse bahane bulmak en güzeli.
(Eski konularınızdan biliyorum sizi sadece meraktan soruyorum eğer sizi rahatsız ediyorsa cvp vermeyin lütfen eski kocanız olacak öküz boşanma aşamasında ve boşandıktan sonra oturup konuştumu sizden helal lik almaya çalıştı mı? )
Çok iç açıcı yorumlarınız gerçektenBoşandıktan sonra en can sıkıcı kısmı "laf anlatma çabası" en eğlenceli kısmı "laf sokma sanatı"... :) Düğünde sorularla muhatap olmak yerine soran olursa "Boşandık, anlaşamadık" diyebilirsin... İllaki aaaaaa neden diye soracak meraklılar olacaktır, ayyy oturmaya mı geldik hadi diyip eğlenmene bakacak, şimdi yerimi allahaşkına en mutlu günde diyip kestirip atacaksın...
Diğer durum sıkça olacak bu da hala alıcın olduğunu ve güzel olduğunu gösteriyor :) Ne güzel işte, kıymet bilmeyenler utansın, bunu da takma kafana derim.
Çok iç açıcı yorumlarınız gerçekten
Birkaç konuda daha denk gelmiştim yorumlarınıza ve böyle düşünmüştüm. Teşekkür ederim.
Sıkıntı düğünden 3-5 gün önce gelip kalacak olmaları. Salonda her türlü savusturururdum da böyle 7-24 işkence
Bu cevaplar çok işime yarıycak.:))Kalsınlar yine sıkıntı yapma, kavun alırken için göremiyoruz, koklasak da kelek çıkıyor anacım neeedelim de geç :) Teşekkürler bu arada
Bazen ben de unutuyorum 27 yaşındayım çocuğum yok. Sanki hep yalnızmisim gibi. Hiç olmamış gibi. Keşke olmasaydılar, ama yaşandı artıklar. .. :) mutlu olmak istiyorum bundan sonra.Kısacası yorumlardan da anlaşılacağı üzere, ne kadar umursamaz olursan okadar zararsıx çıkarsın bu düğün işinden :) bi süre sonra da zaten üzerine yapışacak bu umursamazlık ve gerçekten umursamayacaksın, ben boşanmış olduğumu unutuyorum mesela sürekli
Yani kötü birer tecrübe yaşandı bitti. İnşallah çok mutlu olursun, oluruzBazen ben de unutuyorum 27 yaşındayım çocuğum yok. Sanki hep yalnızmisim gibi. Hiç olmamış gibi. Keşke olmasaydılar, ama yaşandı artıklar. .. :) mutlu olmak istiyorum bundan sonra.
Çooook teşekkür ederim canım.canım herkes yazmış zaten ama ben önceki konunuda takip etmiştim yazasım geldi işte :) öncelikle o adamdan ve ailesinden kurtulduğun için geçmiş olsun demek istiyorum. gerçekten hiç yaşanmamış gibi davranabilirsin.onlarla hiçbir bağın yok artık ne güzel (bebek yada karşılasacağın bir ortam yok yani) hem çok gençsin çoğu yaşıtın bekar daha. hiç olmamış gibi davran. sen ne kadar neşeli hayat dolu olursan annen baban o kadar sevinir iyiki kurtulmuş kızımız derler. düğün için misafirlere neşeli ve güler yüzlü davran sanki hiç bişey olmamış gibi gerekirse dr.dan neşe verici ilaç iste :) soranlara anlasamadık de sadece. çok sorarlarsa hiç bi konuda anşamıyoduk bu yaşta bunlarımı çekecem dedim oh kurtuldum de :) hep şakaya vur hiç dert yanma tut kendini. düğündede elbisen hazırdır gerçi şöyle çıtır bi elbise saç makyaj kuğu gibi süzül milletin gözü kalsın. emin ol konuşurlar arkandan ama belmiyum boşanmış ama hiç umrunda değil ne kadar hayat dolu güzel bir kız kaçırmış öküz derler. hep güler yüzlü ol ve mutlu görün
DediğiniZi ben de düşündüm. Çok mantıklı.
Zaten bilinmesinden rahatsız değilim aksine herkes bilsin istiyorum. Ama zor olan herkesin senden açıklama beklemesi.
Ben kimseyle telefonda görüşmedim bayramda bile. Ailem de belli etmedi. Bir iki kişiye söylediler. Onlar da tam olarak yaymamistir.
Bakalım yaşayarak görücez.
Bende senden farksi degilim hani ruh halim cokuntude .Evet başlık durumumu iyi özetliyor hanımlar.
Bilenleriniz vardır 1 buçuk hafta önce bosandim yani her şey çok yeni.
Değişik ruh halleri içindeyim. Ailemin yanımda olması sayesinde aslında iyi hissediyorum.
Bazen gereksiz eğlenceli durumlar içinde bile buluyorum kendimi. Kahkaha filan atıyorum.
Sonra dediğim gibi gereksiz geliyor, bu neşe. Saçma geliyor. Şu anda bana ait değil gibi geliyor bu neşe. Dengesiz,ruhsuz, gereksiz hissediyorum kendimi. Hiç dibe vurmuyorum ama . Zaman zaman içimi yakan bi hüzün oluyor. Geçirmeye , kendi kendime halletmeye çalışıyorum.
Çünkü büyük kazık yedim o insandan. Üzülmek kendime saygısızlık gibi geliyor.
Buraya kadar dalgalı ruh halimden bahsettim. Burdan sonra da yaşadığım zorluklardan söz edeceğim.
2 yıl dolmadan resmen bosandim. Ailemin olduğu şehirde çok fazla akraba es Dost yok. Burdan da rahatım laf anlatmak açısından. Ama önümüzdeki günlerde abimin düğünü var. (Bu da ayrı bi bunalım nedeni. Çünkü o modda değilken hiçbir şeyin tadı kaçmasın diye o mod için zorluyorum.)
Çoğu akraba gelecek. Esin nerede diyecekler. Herkese ayrı ayrı dert mi anlatacağım?
Düğünün tadı kaçmasın diye bi yalan mı söylemeliyim? (Bunu hiç istemiyorum)
Millet susmak bilmiyçek. Düğünden daha çok saracak bu konu ona da hiç şüphe yok. Söylemesem gereksiz bir maske olacak. Rahatsız olacağım. Evli numarasi yapan bi boşanmış kadın! Neyin inkarı muhabbetleri...
Ve bugün bi durum içinde daha kaldım. Abimin arkadaşı vardı burda. Ailenle oturmaya gelin tanışsin ailelerimiz de demişler. Aksam oraya gittik. Çocuk bekar. Benim evli olduğumu biliyordur ama bosandigimı biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum.
Annesi evli olduğumu biliyordu çünkü. Çocuk var mı dedi. Bir yerde de evli barkli yerine yerleşmiş dedi.
Diğerleri babası, ninesi, ablası bekar sandılar. Ninesi zaten sürekli ara yapmaya calisti. Laf atıyor sürekli.
Babası ve ablası da sürekli x é de birini bulsak. X ı de bir evlendirsek diye çaktırmadan (!) beni süzdüler. Ama baya caktirdilar ve rahatsız oldum yani. Detaylı anlatmayacagim.
Bu durumda da kendimi kötü hissettim. Aynı ortam içinde kimi evli olduğumu sanıyor, kimi bosandigimi biliyor (ailem), kiminin bilip bilmediği belli değil ve ara yapmaya çalışanlar.
Off dedim. Ne zor. Lafı geçmeyince de ne diyceksin. Kendimi bir garip haller içerisinde sıkışmış hissettim.
Düğün zamanı neler yasiycam bakalım.
Annem de doğal olarak hiç o modda değil. Benim yüzümden tatları kalmamasına ayrı üzülüyorum.
Demem o ki seçimler önemli . Kötü bi es seçimi ile kendinle birlikte ailen de yipraniyor.
İçimi dökmek istedim.
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler...
bence bosandigini kimseye soylemene gerek yok .Çooook teşekkür ederim canım.
Konularımi bilenlerle ayrı bi bağ var sanki zaten. İyi ki yorum yaptın yani.
Evet devam etseydim hayatımı ipotek altına alacaklardi.
Hiçbir şeyi istediğim gibi yasayamayacaktim. Nerden bi sorun patlak vercek. Bu kez ne arıza cikaricaklar diye beni de kendileri gibi hasta edeceklerdi.
Şu An öyle hafifledim ki.
Engellerimden kurtuldum çok şükür.
Her istediğimi yapabilirim ve bunun için yabancı bi ailenin onayına iznine ihtiyacım yok .
Surat çekme derdim yok. Aramı bozcakları biri yok.
Atlatayım şu düğünü bol bol gezip canım ne istiyosa onu yapıcam.
Allahim bana tekrar güzel bir yaşam hediye etti.
Değerini bilicem inşallah bu sefer.
Hak etmeyenlerı hayatıma musallat etmeyeceğim Allah'ın da izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?