Saçma sapan bi durumun icindeyim

Boşandıktan sonra en can sıkıcı kısmı "laf anlatma çabası" en eğlenceli kısmı "laf sokma sanatı"... :) Düğünde sorularla muhatap olmak yerine soran olursa "Boşandık, anlaşamadık" diyebilirsin... İllaki aaaaaa neden diye soracak meraklılar olacaktır, ayyy oturmaya mı geldik hadi diyip eğlenmene bakacak, şimdi yerimi allahaşkına en mutlu günde diyip kestirip atacaksın...

Diğer durum sıkça olacak bu da hala alıcın olduğunu ve güzel olduğunu gösteriyor :) Ne güzel işte, kıymet bilmeyenler utansın, bunu da takma kafana derim.

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Soran olursa boşandım ve bu konu hakkında konuşmak istemiyorum der konuyu kapatırsın. That's all...

Konuştu emin miyiz ne yapıcaz vs diye.
O zaman tayin istememisti daha. Son kez bi nabız yokladı. Ben de bu kadar yaptıklarının üstüne ne yapılacağı belli. Bu saatten sonra hiçbişey düzelmez dedim.
Adliyede de Son işlemler yapılırken helallik istedi. Ben helal ediyorum dedi. Ben hiçbişey söylemedim. Bişey soylemiycek misin dedi. Söyliycek bişey bırakmadın dedim.
Son olarak ayrilirken elini sıktım.
Evde bir not bıraktım. Tüm yaptıklarına rağmen helal ettim hakkımı.

Çok iç açıcı yorumlarınız gerçekten
Birkaç konuda daha denk gelmiştim yorumlarınıza ve böyle düşünmüştüm. Teşekkür ederim.
Sıkıntı düğünden 3-5 gün önce gelip kalacak olmaları. Salonda her türlü savusturururdum da böyle 7-24 işkence

Kalsınlar yine sıkıntı yapma, kavun alırken için göremiyoruz, koklasak da kelek çıkıyor anacım neeedelim de geç :) Teşekkürler bu arada

Kalsınlar yine sıkıntı yapma, kavun alırken için göremiyoruz, koklasak da kelek çıkıyor anacım neeedelim de geç :) Teşekkürler bu arada
Bu cevaplar çok işime yarıycak.:))
É kızlar var mı başka böyle yaratıcı cevaplar? Çokça lazım olucak koyayım cebime

Kısacası yorumlardan da anlaşılacağı üzere, ne kadar umursamaz olursan okadar zararsıx çıkarsın bu düğün işinden :) bi süre sonra da zaten üzerine yapışacak bu umursamazlık ve gerçekten umursamayacaksın, ben boşanmış olduğumu unutuyorum mesela sürekli

Bazen ben de unutuyorum 27 yaşındayım çocuğum yok. Sanki hep yalnızmisim gibi. Hiç olmamış gibi. Keşke olmasaydılar, ama yaşandı artıklar. .. :) mutlu olmak istiyorum bundan sonra.

Bazen ben de unutuyorum 27 yaşındayım çocuğum yok. Sanki hep yalnızmisim gibi. Hiç olmamış gibi. Keşke olmasaydılar, ama yaşandı artıklar. .. :) mutlu olmak istiyorum bundan sonra.
Yani kötü birer tecrübe yaşandı bitti. İnşallah çok mutlu olursun, oluruz

canım herkes yazmış zaten ama ben önceki konunuda takip etmiştim yazasım geldi işte :) öncelikle o adamdan ve ailesinden kurtulduğun için geçmiş olsun demek istiyorum. gerçekten hiç yaşanmamış gibi davranabilirsin.onlarla hiçbir bağın yok artık ne güzel (bebek yada karşılasacağın bir ortam yok yani) hem çok gençsin çoğu yaşıtın bekar daha. hiç olmamış gibi davran. sen ne kadar neşeli hayat dolu olursan annen baban o kadar sevinir iyiki kurtulmuş kızımız derler. düğün için misafirlere neşeli ve güler yüzlü davran sanki hiç bişey olmamış gibi gerekirse dr.dan neşe verici ilaç iste :) soranlara anlasamadık de sadece. çok sorarlarsa hiç bi konuda anşamıyoduk bu yaşta bunlarımı çekecem dedim oh kurtuldum de :) hep şakaya vur hiç dert yanma tut kendini. düğündede elbisen hazırdır gerçi şöyle çıtır bi elbise saç makyaj kuğu gibi süzül milletin gözü kalsın. emin ol konuşurlar arkandan ama belmiyum boşanmış ama hiç umrunda değil ne kadar hayat dolu güzel bir kız kaçırmış öküz derler. hep güler yüzlü ol ve mutlu görün

Çooook teşekkür ederim canım.
Konularımi bilenlerle ayrı bi bağ var sanki zaten. İyi ki yorum yaptın yani.
Evet devam etseydim hayatımı ipotek altına alacaklardi.
Hiçbir şeyi istediğim gibi yasayamayacaktim. Nerden bi sorun patlak vercek. Bu kez ne arıza cikaricaklar diye beni de kendileri gibi hasta edeceklerdi.
Şu An öyle hafifledim ki.
Engellerimden kurtuldum çok şükür.
Her istediğimi yapabilirim ve bunun için yabancı bi ailenin onayına iznine ihtiyacım yok .
Surat çekme derdim yok. Aramı bozcakları biri yok.
Atlatayım şu düğünü bol bol gezip canım ne istiyosa onu yapıcam.
Allahim bana tekrar güzel bir yaşam hediye etti.
Değerini bilicem inşallah bu sefer.
Hak etmeyenlerı hayatıma musallat etmeyeceğim Allah'ın da izniyle.

Ben yinede o gune kadar yaymaya bakardim.

Bende senden farksi degilim hani ruh halim cokuntude .
Uzuluyorum hersey aliniyorum.
Yalniz hissediyorum kendimi.
GeMek istoyorum arkadas yok .
Ne bileyim canim sikkin bu aralar.etrafimdaki cogi kisiden hoslanmiyorum bazilari kuyu kaziyor muş gibi geliyr bana.
Cekemeyen insan çok etrafda.

bence bosandigini kimseye soylemene gerek yok .
Abinin dugunde tatsizlik olmasin duyan duyar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…