Saçma sapan bi konu

Sayeftm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
239
181
33
Arkadaşlar Doğu da Öğretmenim , okulumuz küçük baya geçen sene birleri okuttum bu sene 2 olduk neyse gayet neşeli sevecen biri olduğumu düşünürüm keza okuldaki tüm öğretmenlerle de aram baya iyidir ... hatta bir ikisi ile baya da samimiyiz gelir gideriz yanı , Doğuda olunca onlardan başka kimsesi olmuyor insanın , Eşimde burada çalışıyor bu arada eş durumu ile geldi kendisi Subay onun arkadaş çevresi ile de iyiyiz zaten lojmanda kalıyoruz arkadaşlarla aramız iyidir ... neyse gelelim konuya dönem başında okula ücretli öğretmenlik içim bir arkadaş geldi , eşi de eşimin çalıştığı yerde uzman çavuş ... asker olunca eşi elimden geldiğince yardımcı olayım dedim .. evime çağırdım okulda ilgilendim arkadaş ortamıma sokayım dedim ama kız sürekli enerjimi emiyor ... sabah beni görüyor hocam çok mutsuz gözüküyorsunuz ... hocam bir sorun mu var ...enerjiniz bitmiş gibi .... okulda çok mutsuzsunuz... evde de mi böylesiniz .... eşinizle sorun yok dimi .... bir değil iki değil yani bu söylemleri , kendimden şüphe etmeye başladım , arkadaşlara soruyorum saçmalama sen en neşeli olmanımızsın faln diyorlar , eşime soruyorum gayet neşeli olduğumu bunu zaten çok sevdiğini falan söylüyor . Kız psikolojimi bozdu resmen ... insanız yani sürekli sırıtacak halim yok zaten ... bu arada bana bunları her söylediğinde tabiki cevabını verdim ... sabahları göbek atmıyorum siz öyle mi uyanıyorsunuz faln dedim yanı ... pişman oldum ortamıma almaya çalıştığım için ... yazayım rahatlayım dedim .... Mesafe kesin koyacağım , koydum da zaten ama hergün görüyorum ... öğretmenler odasına çıkmıyorum onu görcem diye , uyuz oldum yani ,,,, hamile olduğum için mi bu kadar kafaya taktım acaba ??

Çok mutsuz oldugunuzu hissettim yazdıklarınızdan. Bi sorun yok dimi? Eşinizle filan?
Şaka şaka ehehe
Yapmanız gerekenleri yazmışsınız zaten. Yorumum bu kadar.
Hamile de olduğum için acaba mı dedim kendi kendime , gerçekten mutsuz muyum diye sorgulamadım değil Bebek beni yordu herhalde falan bile dedim

"Arada ağzından olumlu cümle çıktığı oluyor mu? Bugün yine sol tarafından mı kalktın? Evde de hep böyle misin?" gibi sorularla siz de onu darlayın. Evde nasıl olduğunuzdan ona ne ayrıca? Dedikodu arıyor bence.

bir arkadasım bana böyle davranıyordu
aynı yöntemi hatta daha fazlasını kendıne yapmaya başladım ,
makyaj yapsada neden keyifsizsin makyaj bile yapmamışsın ,
bütün gece uyumamış gibisin , vs vs

aklına ne geliyorsa salla bir süre sonra senden kaçacak

Senden başka bana böyle diyen yok, hatta teyit için bir sürü insana bile sordum, herkes aksini söylüyor. Israrla aynı şeyleri sorunca, bir üzüntümü yakalasan tatmin olacaksın gibi hissettiriyorsun diyin.
Öncelleri izah ediyordum yok hocam aslında öyle değilim size öyle geliyor gibi ama artık sinirle göbek atarak kalkmıyorum falan diyorum . .. siz öyle mi uyanıyorsunuz falan diyip tersliyorum

Hayır hiç güzel bir şey duymadım ağzından , eşi ile bize geldiklerinde eşimin eşinin komutanı olduğunu bile bile subaylar çok havalı falan diye konuştu .... ki eşimin tüm askerleri ile arası iyidir , o dedi zaten yeniler Çağıralım diye ... ama gittiklerinde ben çocuk ile karakolda görüşürüm eve çağırmaya gerek yok dedi . Oda pek haz etmedi

Yakınlarda negatif arkadaş çok sor, iyi bilirim. Siz de yapın. "Günaydın. Aaaa bak bi. Ağladın mı sen? Gözlerin şiş duruyo. Hımmm bana öyle gelmiş. Ya öğrenciler de çok yormuş belli bi haller var sende. Vs vs." Hatta şeye bağlayın Vasfiye Teyze miydi o? " Ne çektin be Ayten, KPSS yi kazanacam die didin didin... Uzman çavuşla evlendim diye saçını süpürge et...."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…