• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçma sapan bi mevzu

cilekanonim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
179
235
18
okula bi veli geliyor çocuğunu beklerken ara sıra yanıma gelip burç muhabbeti yapıyor işim olmazsa sohbet ediyorum, kafayı burçlarla bozmuş, neyse ilk başlarda burcumu filan çok sordu söyledim, eşimin burcunu da sordu söyledim, eşimin burcu kadının eski kocasının burcuyla aynıymış kinli o burca, her seferinde gelip boşamadın mı daha o kocayı başaklar şöyle olur böyle olur cart curt filan diyor. Hesaba almıyorum kadına alınmıyorum açıkçası. Çok aşırı muhatap olmamaya çalışıyorum sadece
Bugün de gelmişti okula bi anda dedi eşin seni sevmiyor sende eşini sevmiyorsun dedi. Aaaa yok artık filan dedim. Tanımıyor sonuçta. kadın biraz tırlak zaten ciddiye alsam ne olacak.
Bi tane lise mezunu kız da çalışıyor okulda yaşı 19-20. Lafın içine daldı birden bence de aranızda bir uyumsuzluk var eşinizle dedi. Bende ne alakası var nerden çıkardın ? Dedim sonra daha da muhatap olmadan kalktım gittim. Bi yerde duruyordum müdür geldi hocam hayırdır niye canın sıkkın gibi dedi anlattım üstü kapalı. Ama O an haddini bildirseydim keşke pişman oldum. O kıza hep yaşı küçük cahil daha diye bakıyordum. Kıskanıyor mu anlamadım eşim ara sıra beni almaya çıkışa filan gelir. Ay ne bileyim ya saçma sapan bi olay cidden. Vur lafı koy geç işte neyine alındın be cilekanonim derler adama.

Ben çekememezlikten başka bir şey göremedim. Boş insanların boş lafları aklınızı 1 saniye bile meşgul etmesin. Hem uyumsuz olsanız bile sanki derdi onlara mı kalmış...

siz başka burcun daha uyumlusunu bulun benimkine karışmayın deyin geçin ne saçma şey yaşamışsınız gerçekten y
Hayır 19-20 yaşındaki kız kocamla beni fiziksel olarak uyumsuz buldu o tarz bi uyumsuzluk çünkü kocamı tanımaz etmez konuşmuşluğı bile yok. Kocam da cidden yakışıklı ve bakımlı bu arada. Bana çirkşn mi diyor yolaydım keşke

Gerçekten aşırı saçma bir muhabbet olmuş. Ne haddine ya . Bence şunu şunu deseydim keşke diye kinlenmek yerine mesafe koyarsınız olur biter , canınızı sıkmaya değmez

Hayır 19-20 yaşındaki kız kocamla beni fiziksel olarak uyumsuz buldu o tarz bi uyumsuzluk çünkü kocamı tanımaz etmez konuşmuşluğı bile yok. Kocam da cidden yakışıklı ve bakımlı bu arada. Bana çirkşn mi diyor yolaydım keşke
O kendisiyle uyumlusunu bulsun işte. Ayrıca sakın bana çitkin mi dedin tavrına girmeyin onaylamış gibi olursunuz ayrıca böyle bir şeyi düşünmeyin bile çirkin filan değilsinizdir

Keşke verseydiniz ağızlarının payını o anda birdaha cesaret edemeselerdi ne saçma sapan muhabbet olmuş.

Yarın sabah kocanizla okulda bir havanizi atın :rapci:

Ay ne avam muhabbetler.
Birde arkadaşınız değil bu insanlar yani. Tanımadığınız insanlar. Eşin seni sevmiyor ne demek? Verin ağızlarının payını. Mesafenizi de koyun. Bu kadar yüz göz olmak sevimsiz yani.

okula bi veli geliyor çocuğunu beklerken ara sıra yanıma gelip burç muhabbeti yapıyor işim olmazsa sohbet ediyorum, kafayı burçlarla bozmuş, neyse ilk başlarda burcumu filan çok sordu söyledim, eşimin burcunu da sordu söyledim, eşimin burcu kadının eski kocasının burcuyla aynıymış kinli o burca, her seferinde gelip boşamadın mı daha o kocayı başaklar şöyle olur böyle olur cart curt filan diyor. Hesaba almıyorum kadına alınmıyorum açıkçası. Çok aşırı muhatap olmamaya çalışıyorum sadece
Bugün de gelmişti okula bi anda dedi eşin seni sevmiyor sende eşini sevmiyorsun dedi. Aaaa yok artık filan dedim. Tanımıyor sonuçta. kadın biraz tırlak zaten ciddiye alsam ne olacak.
Bi tane lise mezunu kız da çalışıyor okulda yaşı 19-20. Lafın içine daldı birden bence de aranızda bir uyumsuzluk var eşinizle dedi. Bende ne alakası var nerden çıkardın ? Dedim sonra daha da muhatap olmadan kalktım gittim. Bi yerde duruyordum müdür geldi hocam hayırdır niye canın sıkkın gibi dedi anlattım üstü kapalı. Ama O an haddini bildirseydim keşke pişman oldum. O kıza hep yaşı küçük cahil daha diye bakıyordum. Kıskanıyor mu anlamadım eşim ara sıra beni almaya çıkışa filan gelir. Ay ne bileyim ya saçma sapan bi olay cidden. Vur lafı koy geç işte neyine alındın be cilekanonim derler adama.
O kiz “esinizle aranizda bir uyumsuzluk var” dediginde “sen oyle san” diyip pis pis gulseydiniz 😂😂😂

Fazla yuzgoz olmussunuz insanlarla

Bir daha öyle bir şey dediklerinde evet eşime biraz fazlayım benim gibi birisini bulmuş elinden kaçırmamak için çıkışıma kadar geliyor,ay maşallah deyin kızzz nazar değmesin diye çatlatın!

Ne hadsiz tiplermiş. Şoktan dolayı cevap verememişsiniz bence.

Back
X