Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Borç alınacaksa birinden muhakkak parasını elden vererek değil banka hesabına yatırarak o dekontu da saklamak lazım. Fırsatçılar, utanmamışlar da. Siz kesinlikle para falan vermeyin.
Kayinbabaniza oğlu desin ki; baba biz ödedik. Ona rağmen ailemizden fazla para çıksın istiyorsan sen verebilirsin. Ama ağzına da lafı vermiş olursun diye...
Siz odediginiz bir parayı istediğinizin tekrar verirseniz yalancı konumuna dusersiniz.
Borç alınacaksa birinden muhakkak parasını elden vererek değil banka hesabına yatırarak o dekontu da saklamak lazım. Fırsatçılar, utanmamışlar da. Siz kesinlikle para falan vermeyin.
Bu kadına neden bu denli güvenildi inanın bilmiyorum, ben de hep sizin söylediğiniz gibi düşünürüm ve tebbirli hareket ederim ama bu sefer benim inisiyatifim dışında gelişti her şey.
Kayinbabaniza oğlu desin ki; baba biz ödedik. Ona rağmen ailemizden fazla para çıksın istiyorsan sen verebilirsin. Ama ağzına da lafı vermiş olursun diye...
Siz odediginiz bir parayı istediğinizin tekrar verirseniz yalancı konumuna dusersiniz.
Amaan şu yaşlılar da garip oluyor bazen. Borcu kaldı dedirtmem ne ya. Olmayan borç ödenir mi yahu. Eşin napsın etsin vazgeçirsin babasını. Sırf ki o kadın istediğini elde edemesin diye.
Allah Allah. kp'e diyin verdik. biz borcumuzu odedik. odicekse de kendi odesin ekstra. bile bile odenen borcu tekrar sakin odemeyin. kp odicem diye tutturuyorsa da gercegi bile bile kendi bileceği is. sizin cebinzden cikmasin.