Saçma sapan birşey başıma geldi, yardımınıza ihtiyacım var :(

Aman allah kourusun çok beter :53:

senin o arkadaşın o şekilde bozulması da mantığa aykırı
kızlık zarı girişte, iç kısımda.. vajinanın dışında değil darbe alınca ya da zorlanınca bozulsun
hem bozulsa ne olur? sen kendini bildikten sonra?
günün birinde bi adamı sevsen o bekarete önem verse e sen de bakiresin ki zaten.. cinsel ilişkiye girmemişsin
o adam sana inanmazsa buna üzülmek ne kadar mantıklı.. lafına inanmayıp seni suçlayan insan için neden üzülesin?
bu arada evlenince de kanaman olmayabilir.. illa kanayacak diye bişey yok bakire olsan da.. esnek yapıda olabilir (mesela 3 gün boyunca ilişkiye giremedim ben zorlandım canım yandı diye ama buna rağmen kanamam olmadı benim)
o nedenle bu zarı gözünüzde bu kadar büyütmeyin.. illa ilk gece kan görmeliyim diye şartlandırmayın
kana kafayı takan adamları da hayatınıza sokmayın..

Kesjnlikle katiliyorum sana oylelerinden uzak durulmali cahillik baska sey degil bu zihniyet

Kesjnlikle katiliyorum sana oylelerinden uzak durulmali cahillik baska sey degil bu zihniyet

Bazı hayvanlarda dahi olan birşeymiş. Bu kadar önemli olsa düşünme özelliği olmayan hayvancıklarada verilmezdi ama toplumun bakış açısı malum :51:

sana öyle demiştir o :ssz: :27: :1:

ay şişle bozulmaz o incecik bir şey soğan zarı mı bu delinsin :1:
ama şiş çok kötü olurdu tabi başka yerlerini delerdi aman :18:

Bazı hayvanlarda dahi olan birşeymiş. Bu kadar önemli olsa düşünme özelliği olmayan hayvancıklarada verilmezdi ama toplumun bakış açısı malum :51:

Sacma sapan bir aci bencede oylesine o bir damla kana endekslenmis bir toplum ki her kizin korkulu ruyasi haline gelmis durumda evleneck tum arkadaslarimda ayni korku var ya kan gelmezse o kan gelmesn karsidakinin sana bakis acisi bile degisiyo bu cirkin bisey fazlasyla o kdr zar merklisi olanlar evlenmeden bekaret raporu koysun onlerine 😆😆😆

senin o arkadaşın o şekilde bozulması da mantığa aykırı
kızlık zarı girişte, iç kısımda.. vajinanın dışında değil darbe alınca ya da zorlanınca bozulsun
hem bozulsa ne olur? sen kendini bildikten sonra?
günün birinde bi adamı sevsen o bekarete önem verse e sen de bakiresin ki zaten.. cinsel ilişkiye girmemişsin
o adam sana inanmazsa buna üzülmek ne kadar mantıklı.. lafına inanmayıp seni suçlayan insan için neden üzülesin?
bu arada evlenince de kanaman olmayabilir.. illa kanayacak diye bişey yok bakire olsan da.. esnek yapıda olabilir (mesela 3 gün boyunca ilişkiye giremedim ben zorlandım canım yandı diye ama buna rağmen kanamam olmadı benim)
o nedenle bu zarı gözünüzde bu kadar büyütmeyin.. illa ilk gece kan görmeliyim diye şartlandırmayın
kana kafayı takan adamları da hayatınıza sokmayın..

mantığa aykırı değil canım sanırım bu konuda bilginiz yok belli... çogu sporcu bayanın kızlık zarı hasar görmüştür... aşırı spor yapmak özellikle ata binmek kızlık zarını zedeleyebiliyor bu konuda doktorların açıklamaları var... tabi yürüyüş yapınca kızlık zarı bozulmaz fakat sert sporlar da özellikle dövüş sporlarında vajinaya gelen bir darbe kızlıgınızı kaybetmenize neden olur...

ne kadar ayıp ya
kız bişey sormuş yerin dibine sokmuşsunuz yine her zamanki gibi
herkesle kafanıza göre alay ediyosunuz
yok sen zarını koruyosun ama o adam seni aldatcak
yok zarın ne önemi var bilmem ne
zarın ne önemi var diyen arkadaşlar türkiyede yaşamıyo sanırım ya da
kendilerini kandırmak istiyolar ne önemi var diyerek

hele "sen zarını koruyosun ama o adam seni aldatcak buraya gelip yazcan yorumu"baya numunelik yani.ne alakası var arkadasım neden aldatsın adam?ikisi arasında nası bi bağ kuruyosun?insanları böyle saçma sapan akla mantığa sığmayan düşüncelerinzle baltalamayın.zar önemli değil diyen arkadaslara da zar tabi ki önemli.kendinizi kandırmayın burası türkiye, avrupa değil.gerçi konu sahibi arkadaş en güzel cevabı vermiş hepinize "çünkü zarı önemseyen insanların olduğu bi toplumda yaşıyorum" demiş.nerde yaşadığınızı unuttunuz heralde bugün bu ülkede her 3 kadından biri dayak yiyor ve namus cinayetlerine kurban gidiyor.herkesin kendi değer yargıları olabilir, bunları bu şekilde lakayit bi üslupla aşağılayamazsınız.ayrıca da emin olun, en modern en düzgün erkek bile evleneceği kadına birinin el sürmüş olmasını istemez.sevdiği kızın bakire olmadığını öğrenen erkek de zor bi durumu sindirme sürecinden geçer(ya da geçemez), bana kimse de aksini iddia edemez edenler ya erkekleri hiç tanımıyolar demektir ya da boş konuşuyolardır.

daha çok gençsin ve böyle basit şeyler yüzünden hayatını zehir etme o çok önem verdiğin erkek elbet bir gün seni aldatacak yarın bir gün o hikayelerini okuyacağız. kendin için yaşa kendin için sev bedenini ve kendini.

Son düzenleme:
ne kadar ayıp ya

hele "sen zarını koruyosun ama o adam seni aldatcak buraya gelip yazcan yorumu"baya numunelik yani.ne alakası var arkadasım neden aldatsın adam?ikisi arasında nası bi bağ kuruyosun?insanları böyle saçma sapan akla mantığa sığmayan düşüncelerinzle baltalamayın.zar önemli değil diyen arkadaslara da zar tabi ki önemli.kendinizi kandırmayın burası türkiye, avrupa değil.gerçi konu sahibi arkadaş en güzel cevabı vermiş hepinize "çünkü zarı önemseyen insanların olduğu bi toplumda yaşıyorum" demiş.nerde yaşadığınızı unuttunuz heralde bugün bu ülkede her 3 kadından biri dayak yiyor ve namus cinayetlerine kurban gidiyor.herkesin kendi değer yargıları olabilir, bunları bu şekilde lakayit bi üslupla aşağılayamazsınız.ayrıca da emin olun, en modern en düzgün erkek bile evleneceği kadına birinin el sürmüş olmasını istemez.sevdiği kızın bakire olmadığını öğrenen erkek de zor bi durumu sindirme sürecinden geçer(ya da geçemez), bana kimse de aksini iddia edemez edenler ya erkekleri hiç tanımıyolar demektir ya da boş konuşuyolardır.

yargısız infaz yapmışşın arkadaşım ama akşam akşam tartışmayacağım sizinle.
ben erkekleride kadınlarıda çok iyi tanıyorum.
bu toplumun kadınları bu kafayla giderse daha çok dayak yer daha çok namus cinayetine kurban gider.

yargısız infaz yapmışşın arkadaşım ama akşam akşam tartışmayacağım sizinle.
ben erkekleride kadınlarıda çok iyi tanıyorum.
bu toplumun kadınları bu kafayla giderse daha çok dayak yer daha çok namus cinayetine kurban gider.

gerçekten merak ettim kocasının onu aldatacak olmasıyla zarını onun için koruması arasında nası bi bağ kurdunuz acaba beni de aydınlatın lütfen
ayrıca da kadınların dayağa katlanıyo olma sebepleri eğitimsizlikleri ve maddi yetersizlikleriyle ilgili, zarlarını korumuş olmalarıyla alakalı değil.

Son düzenleme:
ne kadar ayıp ya

aldatma konusu hakikaten saçma da bence bütün erkekler o kadar öküz değil, genellemeyin :ssz:

ben türkiyede yaşıyorum :27:

mesela benim kocam değil, hiçbir erkek arkadaşım da sormamıştı öyle misin bak sonu evliliğe gitmez haaa tarzında.

kocam da hiç sormadı aa bir de baksın ilkinde kan yok, ikincide yok, üçüncüde yok ben dayanamadım sordum

hiç mi merak etmiyosun diye etmiyorum valla ilgilendirmiyor ben seni oran için sevmedim dedi :ssz:

hemen 4. de geldi zaten :ssz:

Tabikide takacağım canım çünkü takan bi toplumun bireyiyim. Yapmadığım birşeyi yapmış damgası vurulmak kadar berbat bi duygu olamaz sanırım ..Ve buna önem veren bi adamla evleneceğimi düşünüyorum, çünkü türk erkeklerinin %95 i öyle

Yani sana inanmayan erkekle evlenmeye razimisin? Sirf erkekler senin tabirinle %95 aptal olduklarindan dolayi?

Ben olsam o %5ini arardim. Bana damga vuran erkek,bana inanmayan erkek gerçekten bana hiçbirsekilde laik degildir.

aldatma konusu hakikaten saçma da bence bütün erkekler o kadar öküz değil, genellemeyin :ssz:

ben türkiyede yaşıyorum :27:

mesela benim kocam değil, hiçbir erkek arkadaşım da sormamıştı öyle misin bak sonu evliliğe gitmez haaa tarzında.

kocam da hiç sormadı aa bir de baksın ilkinde kan yok, ikincide yok, üçüncüde yok ben dayanamadım sordum

hiç mi merak etmiyosun diye etmiyorum valla ilgilendirmiyor ben seni oran için sevmedim dedi :ssz:

hemen 4. de geldi zaten :ssz:

bu tür konularda genelleme olmaz zaten ama erkeklerin ennn azz %95'inin böyle olduğu bir gerçek.
siz ekstrem bi örnelsiniz, eşiniz Türk toplumundaki herhangi bir erkeğin vereceği tepkiyi vermemiş.
ama istisnalar kaideyi bozmaz.
konu sahibinin karşısına sizin eşiniz gibi bi adamın çıkma olasılığı çok çok düşük malesef.
keşke tam tersi olsaydı.

gerçekten merak ettim kocasının onu aldatacak olmasıyla zarını onun için koruması arasında nası bi bağ kurdunuz acaba beni de aydınlatın lütfen
ayrıca da kadınların dayağa katlanıyo olma sebepleri eğitimsizlikleri ve maddi yetersizlikleriyle ilgili, zarlarını korumuş olmalarıyla alakalı değil.

o çok koruyup kollayıp sakladığı zarını ''ilk erkeğine'' verecek sonrasında erkek ondan beklentilerini alamayacak.
her kadın aldatılmıştır. aldatılmadım diyen yalan söyler. o sonsuz saygı ve sevgi olan kadından kaynaklanır. adama herşeyiyle bağladır. hem maddi hem manevi.

zar dediğiniz şeyin hiçbir önemi yoktur insanın ruhu beyni bakire olmalıdır. 3-4 günde bir sevgili değiştirmkle bakire kalınabilir ama ruhu deformasyona uğrar canım.

zar dediğiniz şey insanı enfeksiyona karşı korur bu onun ikinci sınıf muamelesi görmesi anlamına gelmemelidir. ama ne yazıkkı toplumumuzda zarı varsa temiz kızdır gözüyle bakarız ama zarı yoksa o.. dur deriz. oysa esnekte olabilir oysa karsısındakı erkek acaba ılk o kadınlamı yatmıştır yani o bakir midir. o bu işi yine bir kadınla yapmamış mıdır yani o kadın yine birilerinin bacısı karısı anası değil midir... bu liste uzar gider....

bu tür konularda genelleme olmaz zaten ama erkeklerin ennn azz %95'inin böyle olduğu bir gerçek.
siz ekstrem bi örnelsiniz, eşiniz Türk toplumundaki herhangi bir erkeğin vereceği tepkiyi vermemiş.
ama istisnalar kaideyi bozmaz.
konu sahibinin karşısına sizin eşiniz gibi bi adamın çıkma olasılığı çok çok düşük malesef.
keşke tam tersi olsaydı.

işte bunu erkeklere öğretecek olan biziz, bunu değiştirecek olan biziz
o tip erkek gerçekten pek kalmadı ben hiç karşılaşmadım en azından
karşılarında ezilir büzülür bak orama bişey oldu kanamıcak ama beni kabul et tarzında konuşursak güçsüzlüğümüzü görürler
ama ister et ister etme sana mı hesap vericem demeli insan
kendimizi ezdirmesek daha iyi değil mi canım :31:

o çok koruyup kollayıp sakladığı zarını ''ilk erkeğine'' verecek sonrasında erkek ondan beklentilerini alamayacak.
her kadın aldatılmıştır. aldatılmadım diyen yalan söyler. o sonsuz saygı ve sevgi olan kadından kaynaklanır. adama herşeyiyle bağladır. hem maddi hem manevi.

zar dediğiniz şeyin hiçbir önemi yoktur insanın ruhu beyni bakire olmalıdır. 3-4 günde bir sevgili değiştirmkle bakire kalınabilir ama ruhu deformasyona uğrar canım.

zar dediğiniz şey insanı enfeksiyona karşı korur bu onun ikinci sınıf muamelesi görmesi anlamına gelmemelidir. ama ne yazıkkı toplumumuzda zarı varsa temiz kızdır gözüyle bakarız ama zarı yoksa o.. dur deriz. oysa esnekte olabilir oysa karsısındakı erkek acaba ılk o kadınlamı yatmıştır yani o bakir midir. o bu işi yine bir kadınla yapmamış mıdır yani o kadın yine birilerinin bacısı karısı anası değil midir... bu liste uzar gider....

3 milyar kadın üzerinde istatistik yaptınız ve verileriniz 1.00 oranında lineer sanırım :52:

Kızlar geçtiğimiz pazar evde oturuyorum telefonum şarjdaydı tv izliyordum ve kalktım. Telefonla konuştuktan sonra hızlı bir şekilde koltuğa oturdum.Meğerse kumanda koltuğun üzerindeymiş ve tam vajinama denk geldi az bi sızı hissettim ama umursamadım. Daha sonra 1 saat sonra duşa girmek içinüstümü çıakrdığımda iç çamaşırımda çok çok az bi kan vardı. İnanılmaz korktum annem evde yoktu hemen telefona sarıldım oda koştura koştura geldi. Baktı ama korkma kızım biraz daha fazla kan gelir normalde ve rengi tam pembe olur falan dedi. Ama bi kaç gündür aklımdan çıkmıyor korkuyorum. Doktora gideyim falan dedim annem gerek yok kızım insanlar o kadar uğraşıyorda zar zor oluyor bi kumanda mı yapacak dedi :1: Sonuçta annem bilir diyip konuyu kapatmalı mıyım yoksa Dr'a gitmeli miyim? Teyzemler dalga geçiyor valla kumanda ırzına geçti diye :52::27:
Çok zor bir ihtimal bu. Iç çamaşırı varken üzerinizde birde.

1.Erkek ondan beklentilerini neden alamasın?Nasıl böyle bi sonuca varabiliyosun?
2.Her kadın nasıl aldatılmıştır ya, nası böyle bi genelleme yapabilirsin?Ben aldatılmadım yani şahsen ve size yalan söylemek gibi bi mecburiyet de hissetmiyorum.
3.Adama neden her şeyiyle bağlı olsun?Bu bi kişilik meselesi, evli olup da kocasını hayatının merkezi yapmayan insanlar da var.Mesela bugün burda bi konu vardı "eşimin yazdığı mektup" diye okudunuz mu bilmiyorum.Ve ayrıca bunun zarla ne alakası var?
4.Zarın senin için bi önemi olmayabilir.Ama Türk toplumu için var.Evli misin bilemiyorum ama değilsen bence zar önemli değil diyerek kendini kandırma derim.Evlenirken kimse senin sevgili sayına bakmaz, o sevgililerle neler yaptığına bakar(bunun göstergesi de zardır erkekler için)
5.Sen cinsel yaşam eşitliğinin olduğu bi ülkede yaşamıyosun.Dediğin şeylerin çoğu doğru aslında, ama burası işlerin bahsettiğin gibi yürüdüğü bi ülke değil malesef, keşke öyle olsaydı ama değil öyle olmuyo işte.

Güzel konuşuyosunuz da, kendiniz de demişsiniz "toplumumuzda" diye.Bu toplum böyle yani, o yüzden yarın bigün zarın yok diye terkedilmek, ailen tarafından dışlanmak ya da onca sorun yaşamak istemiyosan o zara sahip çıkıcaksın başka çaren yok.

işte bunu erkeklere öğretecek olan biziz, bunu değiştirecek olan biziz
o tip erkek gerçekten pek kalmadı ben hiç karşılaşmadım en azından
karşılarında ezilir büzülür bak orama bişey oldu kanamıcak ama beni kabul et tarzında konuşursak güçsüzlüğümüzü görürler
ama ister et ister etme sana mı hesap vericem demeli insan
kendimizi ezdirmesek daha iyi değil mi canım :31:

sanırım yaşadığınız çevre düzgün..o yüzden.ama türkiye istanbul ankara izmirden ibaret değil.o küçük şehirlerde anadolunun iç kesimlerinde, doğuda neler dönüyor bu zar mevzusu yüzünden..evet bunu değiştirecek olan biziz ama bu uzun vadede gerçekleşecek bi süreç..önemsemediğini zannettiğimiz pek çok avrupa ülkesinde bile hala var bu zar mevzusu.sana mı hesap vericem demeliyiz elbet, ama bu konuda kadınlar birlik olarak hareket etmeli diye düşünüyorum.bakire olmayan bi kadını ilk önce gene kadınlar fişliyor halbuki.keşkee kadınlar kendini ezdirmese, daha güçlü ve sağlam duruşu olan canlılar olabilsek..ömrüm bunların gerçekleştiği günleri görmeye yeter mi acaba :52:

darbeyle kızlık gitseydi hiç bi kadının kızlığı olmazdı :34: saçma sapan uydurmalar bunlar inanma ayrıca kumadayıda kendinden uzak tut senin için kötü şeyler düşünüyor :27::27:

Back
X