- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Kızlar uzun zamandır aklımı kurcalayan bi durum vardı üstünde pek durmuyordum sırf merakımı gidermek için size sormak istiyorum..Benim eski sevgilimin mail hesabına açık seçik sitelerden mail geliyordu yok efendim bilmem ne rumuzlu kullanıcı size mesaj gönderdi gibisinde..Ayrılmamıza yakın zamanda bikaç mail daha gelmişti yine o şekil bir siteden bende girip bakmıştım herhangi bir mesaj gönderilmemiş eski sevgilim tarafından, fotosu yok bilgileri yok ama kullanıcı adı vardı eski sevgilimn..Mesela class_10_11@hotmail.com diyelim sevgilimin mailine kullanıcı adıda class_10_11 diye gözüküyor bu malum sitede.Gelen mesajlarda şu şekilde bu gece napıyorsun çok sıkılıyorum arkadas arıyorum yanıyorum bilmem ne gibilerinden
Kendisine sorduğumde hep geldiğini ama alakasının olmadığını söyledi.Baya bi 1 seneye yakın gelmiyordu engellemişti sözde.Ama son ayrılışımızda yine gelmişti.(Farklı sitelerden)Biliyorum pek gerekli bi konu değil hani çok mühimde değil ayrıldık bitti ama aklımda takılı kalmasın diye soruyorum..Benzer durum yaşayan var mı?