Saçma sapan ir sebebten eşim benimle küstü

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
Eşimle 6 senedir birlikteyiz ve 3 senedirdse evliyiz ama ilk defa küstü ve barışmıyo hemde okadar saçma bir sebeb ki nasıl davrancagımı şaşırdım kaldım...
Çarşamba günü oturuyorduk aklıma annem geldi arıyım dedim gün içerisinde fırsat bulamadım aramak için. O günde kv. anneme gitmiş annem amelıyat oldugu için kontrole gitmiş iyileşmiş mi diye ve birazda gevezelik etmiş anneme benim ona anne demedigimi buna üzüldügünü söylemiş annemde bana telefonda neden kadıncagıza adama anne baba demıyorsun diye kızdı bende eşim anlamasın diye geçiştirdim telefonu kapattım sonra eşim başladı annenle ne konuştun öyle gizli gizli diye bende söylemek istemedim geçiştiriyim dedim 4 5 kez sordu en sonunda ya söyle yada senınle daha ilgilenmıycem dedi bende ay benım kocam benımle ilgilenmıycekmıs diye şirinlik yapcaktımki adam ciddi çıktı gitti döndü arkasını yattı bende gittim peşinden konuşmaya çalıştım ama nafile bende bıraktım peşini yattım uyudum...
Ben onun için söylemedim haberi yok annesiyle yenı düzeldi arası ben onu söylesem gitcek gene kavga etcek sen ne diye gidip söylüyosun diye ama sonucunun böyle olcagı aklıma gelmedi açıkçası..
Aynı yerde çalışıyoruz mecbur dün konuşmaya ama şirket hattından arıyınca telefonumu açtı kendi hattımdan arıyınca açmadı eve gelince küslüğe devam aynı çocuk gibi.. Dün biraz sarılmaya çalıştım baktım karşılık vermıyor bende beni özleyınce gelirsin dedim yattım son iletişimimiz o oldu sizce ne yapmalıyım onun gibi çocukçamı davranmalıyım adam gibi konuşmuyorda...

üfff şu erkeklerin saçma sapan küsmelerinden bana gına geldi ne bu ya kızdan beter oldu bunlar çok sinirlendim isyan ediyorum hepsine :))

aynen ben bile bukadar naz yapıp küsmüyorum hatta ben hiç küs kalamam.

bende de aynı çocuktan var küçük şeylere küser, bir iki gün kendini geri çek eğer adım atmazsa konuşmayı dene bence.
ondan gizlediğin büyük bir şey var zannetmiş olabilir, sende açık açık ne olduğunu anlatırsan sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Takma kafana çokta üzerine düşme

Eşin senin ailene anne-baba diyor mu ?
Kvden ile bir sorunun yoksa ve böyle bir ricası varsa demeye çalış bence.
Eşine de doğruyu anlat akşam eve geldiğinde.
Ben huzurumuz bozulmasın diye konuşmadım dersin.

dün anlattım ama biraz degiştirip anlattım baktım yumusama yok bıraktım peşini ama içim içimi yiyor ilk defa böyle birşey yaşıyorum onunla

kim demiş sadece kadınlar trip yapar diye.

belki de çok hassas olduğu bir konudur ve sen de öyle şirinlik yapmak isterken kendince ciddiyetsiz bulmuştur durumu.
madem bu kadar basit bir şekilde gönlünü alabilirsin.konuşmaya çalışmalısın tabi önce.karı koca arasında küslük olmuyor ve
yakışmıyor gerçekten.sen de gurur yaparsan durum uzar gibi.

bir de daha hassas olmak lazım sanırım, bu türden konuşmaları o yokken yapmayı denemek gibi.

annenle konuşmaları bilmek istermi hep böyle???
özel bişey konuşuyosun belki,belki kadınsal bi mevzuuu.annenizle her konuştuğunuzu anlatmak zorunda değilsiniz.neden bu kadar mereklı davranıyoki eşiniz.
şirinlik falan yapmayın bence...

Eşin senin ailene anne-baba diyor mu ?
Kvden ile bir sorunun yoksa ve böyle bir ricası varsa demeye çalış bence.
Eşine de doğruyu anlat akşam eve geldiğinde.
Ben huzurumuz bozulmasın diye konuşmadım dersin.

kv ile sorunum yok aksine iyi biride ama ben anne ve babamın yerıne başkasını koyamıyorum eşim direk anne baba demıyor önce ismini veriyor ama eşimde biliyor bu durumu ve bana söylersen iyi olur ama sen bilirsin diyor ama konunun anneme gittini duyarsa sinirlenır..

ararken böyle birşey söyliceni bilsem yanında konuşmazdım zaten sorun edicegini biliyorum çünkü.. ben adım attım barıssın diye ama elimi hep boş bıraktı içime oturdu öpmeye kalktım geri çekıldı falan daha fazlasını yapmak içinden gelmıyor..

sormaz aslında ama yanında konuşunca merak etti bende söylemıyınce ınata çevirdi.

ortada hiç bir şey yokken üstelik sen bu kadar adım atıyorken bu şekilde yaklaşması kendince sıkıntıları mı var acaba
dedirtiyor ama anlık bir şey olmuş.ne soğuk dur ne sıcak, konuşmayı eksik etme.bir şekilde son bulması gerekecek.

Senin çocuktan bende de var bir tane arkadaşım.
Küsünce oyuncağını veriyorum hemen

o gün iş yerınde biriyle tartışmıştı onunda etkisi oldugunu sanıyordum ama onun etkisi kaç gün sürcek ki

eşim benim aileme anne baba demezse, bende bozulurum heralde..
nasıl sesleniyosunuz merak ettim, teyze, hanım?

Merhaba, benim size önerim var, benim böyle eşimle küsmem olmuştu. Aynı şekilde benle konuşmadı, bende oturdum renkli kağıt ve renkli bir zarf aldım. İçerisine söylemek istediklerimi yazdım. Birde onun yüreğine hoş gelecek şeylerde yazdım. Sonra dudağıma ruj sürüp en son kısmına öpücük koydum, seni öpmeyi özledim birtanem diyede not düştüm. Seni dinlemesede inan mektubu merak eder okur. Sonra yumuşar sana yanaşır, birazda duygu sömürüsü yap güzel cümlelerle ben seni kırmamak için söylemek istemedim. Annen benimde annem ama yavaş yavaş kendimi alıştırmam lazım annende haklı, hak veriyorum. Ama zamanla elbette onun istediğide olacak vs vs. emin ol erkekler böyle şirinliklerden hoşlanır. Kolay gelsin.

eşim benim aileme anne baba demezse, bende bozulurum heralde..
nasıl sesleniyosunuz merak ettim, teyze, hanım?

direk ortadan atlıyorum hiç birsey demıyorum ama eşimin bununla sıkıntısı yok biliyor ve sen nasıl istiyorsan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…