bende de aynı çocuktan var küçük şeylere küser, bir iki gün kendini geri çek eğer adım atmazsa konuşmayı dene bence.
ondan gizlediğin büyük bir şey var zannetmiş olabilir, sende açık açık ne olduğunu anlatırsan sorun kalmaz diye düşünüyorum.
Takma kafana çokta üzerine düşme
Eşin senin ailene anne-baba diyor mu ?
Kvden ile bir sorunun yoksa ve böyle bir ricası varsa demeye çalış bence.
Eşine de doğruyu anlat akşam eve geldiğinde.
Ben huzurumuz bozulmasın diye konuşmadım dersin.
kim demiş sadece kadınlar trip yapar diye.
belki de çok hassas olduğu bir konudur ve sen de öyle şirinlik yapmak isterken kendince ciddiyetsiz bulmuştur durumu.
madem bu kadar basit bir şekilde gönlünü alabilirsin.konuşmaya çalışmalısın tabi önce.karı koca arasında küslük olmuyor ve
yakışmıyor gerçekten.sen de gurur yaparsan durum uzar gibi.
bir de daha hassas olmak lazım sanırım, bu türden konuşmaları o yokken yapmayı denemek gibi.
annenle konuşmaları bilmek istermi hep böyle???
özel bişey konuşuyosun belki,belki kadınsal bi mevzuuu.annenizle her konuştuğunuzu anlatmak zorunda değilsiniz.neden bu kadar mereklı davranıyoki eşiniz.
şirinlik falan yapmayın bence...
ararken böyle birşey söyliceni bilsem yanında konuşmazdım zaten sorun edicegini biliyorum çünkü.. ben adım attım barıssın diye ama elimi hep boş bıraktı içime oturdu öpmeye kalktım geri çekıldı falan daha fazlasını yapmak içinden gelmıyor..
ortada hiç bir şey yokken üstelik sen bu kadar adım atıyorken bu şekilde yaklaşması kendince sıkıntıları mı var acaba
dedirtiyor ama anlık bir şey olmuş.ne soğuk dur ne sıcak, konuşmayı eksik etme.bir şekilde son bulması gerekecek.
ne oyuncagıymış bende alsam bitane:)
Eşimle 6 senedir birlikteyiz ve 3 senedirdse evliyiz ama ilk defa küstü ve barışmıyo hemde okadar saçma bir sebeb ki nasıl davrancagımı şaşırdım kaldım...
Çarşamba günü oturuyorduk aklıma annem geldi arıyım dedim gün içerisinde fırsat bulamadım aramak için. O günde kv. anneme gitmiş annem amelıyat oldugu için kontrole gitmiş iyileşmiş mi diye ve birazda gevezelik etmiş anneme benim ona anne demedigimi buna üzüldügünü söylemiş annemde bana telefonda neden kadıncagıza adama anne baba demıyorsun diye kızdı bende eşim anlamasın diye geçiştirdim telefonu kapattım sonra eşim başladı annenle ne konuştun öyle gizli gizli diye bende söylemek istemedim geçiştiriyim dedim 4 5 kez sordu en sonunda ya söyle yada senınle daha ilgilenmıycem dedi bende ay benım kocam benımle ilgilenmıycekmıs diye şirinlik yapcaktımki adam ciddi çıktı gitti döndü arkasını yattı bende gittim peşinden konuşmaya çalıştım ama nafile bende bıraktım peşini yattım uyudum...
Ben onun için söylemedim haberi yok annesiyle yenı düzeldi arası ben onu söylesem gitcek gene kavga etcek sen ne diye gidip söylüyosun diye ama sonucunun böyle olcagı aklıma gelmedi açıkçası..
Aynı yerde çalışıyoruz mecbur dün konuşmaya ama şirket hattından arıyınca telefonumu açtı kendi hattımdan arıyınca açmadı eve gelince küslüğe devam aynı çocuk gibi.. Dün biraz sarılmaya çalıştım baktım karşılık vermıyor bende beni özleyınce gelirsin dedim yattım son iletişimimiz o oldu sizce ne yapmalıyım onun gibi çocukçamı davranmalıyım adam gibi konuşmuyorda...
eşim benim aileme anne baba demezse, bende bozulurum heralde..
nasıl sesleniyosunuz merak ettim, teyze, hanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?