- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Ben kv ile resmiyimdir,birgün annemi aramış "true beni sevmiyor mu?" Diye sormuş..annem şok tabi
Annem beni aradı "kv üzülüyor,neden soğuk davranıyorsun?onu sevmediğini düşünüyor"dedi.
Benim eşim de annesinin annemi arayıp böyle bir soru sorduğunu duysa kıyamet kopar,söylememiştim bende.
Al karşına konuş bakalım derdi neymiş eşinin.
yani söylencek şey degil bencede kv. Yaptıgı.. Eşim konuşmuyor ki benimle akşamki olay dışında sorunu oldugunu sanmıyorum çünkü hafta sonu tatil planı yapıyorduk 5 dk önce başkasıyla olan sıkıntısınıda kolay kolay anlatmaz aynı yerde çalıştımız halde işle ilgili sornlarını ögrenemıyorum çogu zaman.
kaynananla konuşsan ne olur?
yani söylencek şey degil bencede kv. yaptıgı.. eşim konuşmuyor ki benimle akşamki olay dışında sorunu oldugunu sanmıyorum çünkü hafta sonu tatil planı yapıyorduk 5 dk önce başkasıyla olan sıkıntısınıda kolay kolay anlatmaz aynı yerde çalıştımız halde işle ilgili sornlarını ögrenemıyorum çogu zaman.
kaynananla konuşsan ne olur? YADA ANNEN DURUMU EŞİNLE KONUŞSA
İş yerinde ki stresi yansımış o zaman çünkü bu o kadar büyütülecek bir konu değil.
Keşke ne konuştunuz diye sorduğunda bişey uydursaydın.
ararken böyle birşey söyliceni bilsem yanında konuşmazdım zaten sorun edicegini biliyorum çünkü.. ben adım attım barıssın diye ama elimi hep boş bıraktı içime oturdu öpmeye kalktım geri çekıldı falan daha fazlasını yapmak içinden gelmıyor..
Konusamadıgın seyı mektup yaz bırak masasının onune okusun, ya da sabah uyandıgında komidinin üzerine annenizle ne konustugunuzu, aklınızdan gecen duygu ve dusuncelerı ayrıntısına kadar... her ne ise.
eve gidincede konusmayın o illaki gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?