Saçma sapan ir sebebten eşim benimle küstü

Ben kv ile resmiyimdir,birgün annemi aramış "true beni sevmiyor mu?" Diye sormuş..annem şok tabi
Annem beni aradı "kv üzülüyor,neden soğuk davranıyorsun?onu sevmediğini düşünüyor"dedi.
Benim eşim de annesinin annemi arayıp böyle bir soru sorduğunu duysa kıyamet kopar,söylememiştim bende.
Al karşına konuş bakalım derdi neymiş eşinin.

yani söylencek şey degil bencede kv. yaptıgı.. eşim konuşmuyor ki benimle akşamki olay dışında sorunu oldugunu sanmıyorum çünkü hafta sonu tatil planı yapıyorduk 5 dk önce başkasıyla olan sıkıntısınıda kolay kolay anlatmaz aynı yerde çalıştımız halde işle ilgili sornlarını ögrenemıyorum çogu zaman.

kaynananla konuşsan ne olur? YADA ANNEN DURUMU EŞİNLE KONUŞSA

Son düzenleme:

İş yerinde ki stresi yansımış o zaman çünkü bu o kadar büyütülecek bir konu değil.
Keşke ne konuştunuz diye sorduğunda bişey uydursaydın.

kaynananla konuşsan ne olur? YADA ANNEN DURUMU EŞİNLE KONUŞSA

onların karışmasına gerek yok bence olay büyümüş olur ve buzamana kadar büyük sorunlarımızı bile tek başımıza atlattık şimdi ufak birseyı yansıtmak olmaz bence.

İş yerinde ki stresi yansımış o zaman çünkü bu o kadar büyütülecek bir konu değil.
Keşke ne konuştunuz diye sorduğunda bişey uydursaydın.

uydurmaya çalıştım ama mantıklı birşey gelmedi aklıma o an bende daha çok batmaktansa söylememeyı tercıh ettım ama dün akşam mantıklı bir sey söyledim ama iş işten geçti:)

Eşinizde çok abartmış ama yani /: biraz kendi haline bırakın siniri söner birkaç güne.Ama sinir bozucu bir durum gerçekten.Bence annenize de söyleyin bu tür konuşmaları siz rahat rahat yalnızken arayıp yapsın.İnşallah hemen barışırsınız.

Nasıl barışırsınız bilemem ama nasılsa çok sürmez,bir şekilde barışırsınız.
Yalnız annenin ne söylediğini anlatma bence.
Babamla ilgili veya annemin özel sorunu,kadınsal bir durum diyebilirsin.
Doğrusunu söylersen bundan sonra hep şüpheci olur.

Eşine karşı bir suçun yok ki,onu nazlayıp duracaksın.Annemle ilgili bir mevzu dersin,ya da başka birşey der geçiştirirsin.Aşırı şüphe uyandırıcı mı konuştun.
Bir de kayınvalidene neden anne demiyorun ki? Altı üstü bir kelime için gönlünü kırmanın alemi var mı?Sen ona anne deyince,kendi anneni başka biryere mi koymuş oluyorsun.Büyükler eşin dostun lafını tepkilerini çok takarlar.Kayınvaliden de sen ona anne demeyince millet ne düşünüyordur diye üzülmüştür.Veya birileri ona kırıcı imalı konuşmuştur,gelinin sana anne demeye tenezzül etmiyor diye.Yani nolur söylesen.Bak ne kadar gücenmiş ki,gidip annenle paylaşmış.Elaleme anlatsa daha mı iyi.Hem kocandan niye saklıyorsun ki?.Kocan gidip annesine,vay sen benim karım sana anne demiyor diye üzülüp niye kaynanama dert yanıyorsun diye posta mı koyacak.Bu kadar mı anne oğul bağları kötü.Bence sen de yaptığın hatanın farkındasın da,eşine izah etmeye çekiniyorsun.Çok zorlanıyorsan,ayşe anne,fatma anne dersin.Neyse artık ismi.Herkesin yaptığı birşeyi kendi gelininden göremeyince insan,ister istemez ne suçum var diye düşünür.Sen de kayınvalide olacaksın.

Ya bu erkeklerin geneli böyle sanırım çocukca şeylerden küsmek :)

Konusamadıgın seyı mektup yaz bırak masasının onune okusun, ya da sabah uyandıgında komidinin üzerine annenizle ne konustugunuzu, aklınızdan gecen duygu ve dusuncelerı ayrıntısına kadar... her ne ise.
eve gidincede konusmayın o illaki gelecektir.

Bence eşiniz sizin annesiyle ilgili bir şey konuştuğunuzu anladı o yüzden üstünüze gitti. Ama siz demeyince daha çok işkillenmiş. Hem kaynananızla annenizin arası iyi ki ziyaretine kadar gitmiş ayrıca annenizde ona anne demenizin uygun olduğunu söylemiş. Sanırım eşinizde sizin anne babanıza söylüyor önden ismini de söylese sonuna anne baba ekliyor her eş anne baba denmesini ister. Ama siz eşinize olayı değiştirerek anlatmışsınız nasıl değiştirdiniz ne dediniz yani kaynanazın hatalıymış siz haklıymışsınız gibi bir izlenim mi verdiniz ya da konuyu başka mı gösterdiniz. Neden direkt annem anneme böyle demiş ama biz bunu konuşmuştuk sende kabul etmiştin neden anneme diyor diye söyleyebilirdiniz ya da hiç kaynananızı suçlamadan olayı anlatabilirdiniz annem böyle dedi diye ama bence anneniz de kaynananıza hak verdiği için ve siz kendi annenizin size hak vermemesini eşinize diyemeceğiniz için bunu söyleyemediniz çünkü eşiniz bak annenden rahatsız değil anneme anne demenden neden demiyorsun diyebilir. Ortaya konuşuyorum diyorsunuz da seslenmeniz gerektiği zaman nasıl sesleniyorsun işte atıyorum Fatma hanım, Fatma teyze filan mı diyorsunuz bence eşinizle kötü olmaya değmeyecek bir konu eşinizde evet abartmış ama bence anlamış birşeyleri o yüzden bu tavrı.

ilk başlarda anne diyordum ama eşimle birkaç kez kavgalarına rast geldim ve eşimi bana kötülüyince anne baba demeyı bıraktım zaten çok istekli degildim..

eşime kv şuçlayarak anlatmadım konunun onunla ilgili oldugundan bile bahsetmedim annem amelıyat oldum hastayım nıye yanıma hiç gelmıyorsun aramıyorsun sormuyorsun diye kızdıgını söyledim başta söylemek istemedim çünkü sen huzursuz olursun diye istemedim dedim

bu tarz şeyleri ilk zamanlar yaptım artık tartısınca notları okumuyor biliyorki okuyunca dayanamıyıp barısıyor:)

ne kadar basit bir konu. küssen hadi gurur yapmaya bile değmez..
dalgasına vur geç hep böyle kalacak değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…