saçma sapan şeyler yüzünden !!!

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
kızlar belki bu kadar derdin arasında size saçma gelecek ama bugün yaşadığım bir olayı anlatıyım ben artık bu ufak tefek şeylerin büyütülmesinden sıkıldım...
konuya giriyorum.kayın validem ve kayınpederim şehir dışındalar görümcemin yanına gittiler..benimde bugün hastanede kontrolüm vardı doktordan çıkınca kayınvalidemi aradım merak etmesin diye.telefonu kayınpederim açtı.baba nasılsın dedim iyiyim bile demeden hep annenizi arıyosunuz beni hiç aramıyosunuz diye fırça attı neyse ben yinede normal konuştum telefonu kapatırkende eşimi istemiş ben anlamadım görüşürüz dedim kapattım..telefonu kapattım eşime baban yine kaydı fırçayı sağolsun dedim..o da hangi ara aradıysa annesini aramış niye babam fırça attı diye söylenmiş biraz.kayınvalidem az önce beni aradı vay efendim adam şaka yapmış ben telefonu suratına kapatmışım o zamandan beri hepsinin morali bozukmuş kendimi nasıl affettirecekmişim bilmiyormuş!!!bende bu sefer susmadım şaka yaptığını anlayamazdım çünkü yanında değildim dedim herşeyi sorun yaptığı için bunuda sorun edebileceğini düşünerek kızdığını zannettim ayrıca kendimi affettirecek bi durum da yok hadi görüşürüz dedim kapattım..
Aslında yapmazdım böyle bişey ama ufacık şeyleri sorun etmelerinden bıktım kayınpederimin alıngan tavrı beni deli ediyor.yaşlı diye alttan almaya çalışıyorum ama bu sefer patladım işte..şuan pişman gibiyim eşim üzülüyor böyle olunca ama ben alttan aldıkça bunlar devam ediyor önemli hiçbir sorunumuz yok ama ufak tefek şeyler yüzünden birbirimizin kalbini kırıyoruz:((neyse kızlar anlatmak istedim öyle işte...

bence siz güleryüzlü olun ama şaka yollu da kendinizi savunun,ama telefondan daha farklı algılanabılıyor sözler,mimik de olmayınca... kayınvalidenızın cep telefonu mu var da kayınpederınız alınganlık yapıyor, bazen kayınpederınızın telefonunu arayın o zaman. eşinizin de hemen annesini arayıp söylemesı iyi olmamış,sonucta o sırada yanında babası olabilir annesinin...ki annesi zaten tepkisini koymuş,siz şikayet eder gibi olmuşsunuz,eşiniz hemen arayınca... bence eşiniz sıcagı sıcagına hesap sorar gibi aramasın ailesini,bir şeye kızınca,yoksa kötü olan yine siz oluyorsunuz...

Son düzenleme:
Tamam canım anlattığınla da kal.. Yerinde olsam kendimi suçlu hissedip affettirmeye çalışmazdım kendimi, keza herzaman alttan alan taraf sen olamazsın.. Eşin üzülüyor evet ama her zaman o üzülmesin diye sen fedakarlık yaparsan üstüne basıp geçmeyi bırak ezer geçerler.. Tamam sen gerekeni söylemişsin bitmiş, eş için bile olsa öyle her zaman haklı durumda haksızmış gibi davranamam..

Eşimi de haşladım zaten niye hemen söylüyosun diye...gereksiz şeyler yüzünden moralimiz bozuluyor ona üzülüyorum yani önemli şeyler olsa neysede :((

esin neden buyutup annesini ariyor ki hata orda,
kv ve kp senin esine sikayet ettigini dusunmuslerdir..:26:

esin neden buyutup annesini ariyor ki hata orda,
kv ve kp senin esine sikayet ettigini dusunmuslerdir..:26:

tabikide öyle düşündüler,bide eşimin beni savunması biraz canlarını sıkmış olabilir...ailesine karşı çok saygılıdır eşim çok düşünür onları ki bu yönünü takdir ediyorum ama bende ailemden farklı bir şehirdeyim kimseyi tanımıyorum sadece eşime güvenip bu yola çıktım ve bunun farkında o yüzdende ailesine karşı savunur beni genelde,savunur derken birdaha yapmamaları için uyarı gibi diyebiliriz..Ama bunu yanlış bir şekilde yapıyor farkında değil..

tabikide öyle düşündüler,bide eşimin beni savunması biraz canlarını sıkmış olabilir...ailesine karşı çok saygılıdır eşim çok düşünür onları ki bu yönünü takdir ediyorum ama bende ailemden farklı bir şehirdeyim kimseyi tanımıyorum sadece eşime güvenip bu yola çıktım ve bunun farkında o yüzdende ailesine karşı savunur beni genelde,savunur derken birdaha yapmamaları için uyarı gibi diyebiliriz..Ama bunu yanlış bir şekilde yapıyor farkında değil..

aynen karsi tarafin sana karsi sogumasi ve cephe almasina yol aciyor artik buluttan nem kaparlar yani:26:

aynısı geçenlerde banada oldu oğlumu kv bıraktım arada arayıp soruyorum akşamüstü aradım kp açtı teli oğlum napıyo dedim o olmazsa bizi arayacağın yok dedi evet aynen öyle dedim güldüm geçtim :D
sizde şakaya vurup geçseymişsiniz keşke ama büyütüyorlarsada büyütsünler boşver...

Back
X