ben şimdi birkez daha ceza alacağım ve konum kapatılacak.
olsun hiiiiççç önemli değil ve hiiç umrumda olmayacak bu sefer ki.
çünkü vicdanımın sesini dinledim ve içim çok rahat.
şimdi sadece o yorumu yapan üyeye değil onla aynı kafada olan herkese söylüyorum.
siz evde oturuyosunuz, çalışmaya mecbur değilsiniz diye;
evdeki evladını bırakıp veya karnı burnunda sabahın köründe kalkıp işe giden kadınlar
bunu bayıldıkları için yapmıyorlar. mecbur olduklarından yapıyorlar.
bu kadar vicdansız olmayın. bu kadar at gözlüğüyle bakmayın..
bu yaptığınız yorumlar, bu düşünce şekli neden?
hem çalışıp hem evine bakan hem evladına annelik yapan bir kadının varlığına tahammül edememekten mi?
yoksa gerçekten bu kadınların zevk için bunu yaptığını düşünecek kadar mı kafanız gitti ?
Keşke hedef göstererk değil , farklı bir şekilde , bu konuda bir konu açsaydın.
Kadın olarak bu sorunlarımızı paylaşıp tartışsaydık peluş.
O zaman daha verimli bir konu olurdu ve doğru bir noktadan yola çıkarak konuyu yorumlardık.
ben şimdi birkez daha ceza alacağım ve konum kapatılacak.
olsun hiiiiççç önemli değil ve hiiç umrumda olmayacak bu sefer ki.
çünkü vicdanımın sesini dinledim ve içim çok rahat.
şimdi sadece o yorumu yapan üyeye değil onla aynı kafada olan herkese söylüyorum.
siz evde oturuyosunuz, çalışmaya mecbur değilsiniz diye;
evdeki evladını bırakıp veya karnı burnunda sabahın köründe kalkıp işe giden kadınlar
bunu bayıldıkları için yapmıyorlar. mecbur olduklarından yapıyorlar.
bu kadar vicdansız olmayın. bu kadar at gözlüğüyle bakmayın..
bu yaptığınız yorumlar, bu düşünce şekli neden?
hem çalışıp hem evine bakan hem evladına annelik yapan bir kadının varlığına tahammül edememekten mi?
yoksa gerçekten bu kadınların zevk için bunu yaptığını düşünecek kadar mı kafanız gitti ?
konuya bak hizaya gel. te Allaaahımmm
Ya arkadaşım sen çalışıyorsun da ne oluyor? Senin de onlardan farkın yok ki? Onlar seni sucluyor sen de onları.
Biraz geniş bak, yanlış düşünenleri yönlendir madem bu kadar yüce bir insansan. Madem senin at gözlüğün yok, bu yazdıkların ne? Tek kelimesinde bile izan yok.
dün banada boyle bır ıkı yorum yapıldı
dusuk tehdıdım varsa raporda alsalar benı burada barındırmazlar dıye dert yanıyorum cunku bogazımızdan yemek gecmesı ıcın calısmam lazım
bana kalkıp bebek bır daha yaparım ama ısmı bulamam dıye dusunuyorsun dedıler
demek kı herkez aynı sartlarda yasamıyor
ben param olsun neden evde cocuklarıma varken gıdıp elalemın agız kokusunu cekeyımki
buarada dun tespıt edıldıkı dusuk tehlıkem var evet
Sizin açtığını konulardan biri hatta aptalca konularınızdan biri ;
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/625022-boyle-aptal-oldular.html
Siz yaptığınız işi bir an önce bırakın. İnsanlar ile iletişiminiz sıfır işinizi sevmediğiniz aşikar, iletişiminiz sıfırın altında.
Saçma sapan konulara işte böyle saçma sapan ceza veriyorlar...
Ah mune ah sen yokmusun sen ?
.....
Kazen bey mesajınız beni çok şaşırttı açıkcası.Tek bir şey geçti aklımdan görünce "gerek varmıydı!!!!!"
Canim sen onlari bosver. Calismak zorunda kalmayi anlayamayacak insanlar onlar. Komur madeni iscileri de genc yaslarda hastalik sahibi oluyorlar onlara da " ay sagliklarini hic dusunmuyorlar, calismasinlar" mi diyecekler. Ekmek yoksa pasta yesinler misali halden anlamaz insanlar.
alemin tek akıllısı mantıklısı sen misin peluş ? sana ne, herkes istediği yorumu yapabilir. konu açıyorsan her türlü yorum gelecek. bunu kabullenmek zorunda konu açan kişi.
biliyorum ceza alacağım ama söylemezsem olmaz.
kendini beğenmişin tekisin . kk daki tek mantıklı akıllı kadın sen misin ?
millet nasıl yorum yaparsa yapsın , o burnunu sokma. çingene gibi çemkirme burda !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?