saçma sapan yorumlar, cezalar !!!!

Ya arkadaşım sen çalışıyorsun da ne oluyor? Senin de onlardan farkın yok ki? Onlar seni sucluyor sen de onları.

Biraz geniş bak, yanlış düşünenleri yönlendir madem bu kadar yüce bir insansan. Madem senin at gözlüğün yok, bu yazdıkların ne? Tek kelimesinde bile izan yok.

haklısın, haklısınız..
bir anda yaptım zaten, dayanamadığım için.. ilk kez yaptım ve gerçekten mesele benimle ilgili olmadığı halde çok kızdım..
ben evli de değilim çocuğum da yok. ama orda o kadın eşi tarafından tartaklanmış üstelik kv. nin yanında...
haksızlığa uğradığı çalıştığı için çocuğa kv. nin baktığını söylüyor. eve geliyorum her yer dağınık diyor.
topluyorum, yemek yapıyorum yoruluyorum. ve şimdi de başıma böyle bişey geldi diye anlatıyor.
ne kadar üzüldüm kadının durumuna.
aslında çoğu kadının sıkıntısı bu. hem çalışıp hem de evin tüm yükünün omuzlarında olması,
çocuğundan ayrı kalması..

evet yinede yapmamam gerekirdi böyle tek bir üyeyin yorumunu alıntılayarak işi bir üyenin de dediği gibi sidik yarışına döndürmek..
zaten amacım bu değildi, esasında bir amacım da yoktu. dedim ya gerçekten haksızlık olduğunu düşündüm ve anlık bir sinirle açtım bu konuyu. ceza alacağımı, bir üyenin yorumunu alıntılamamdan ötürü tepki alacağımı bile bile..
dedim ya dayanamadım, hala üzgünüm o tartaklanan kadın için ve ona yapılan bu acımasız yorumdan ötürü..

neden bu kadar agresifsin peluş,neden bu kadar eleştiriyorsun.daha önce de insanlara aptal demiştin

konuya bak hizaya gel. te Allaaahımmm

aman aman neler oluor burada:)))))
deyip konu dışından gidermişim. sakin olun ya. sanal burası.okuyun geçin.

şuanda kızgınsın,sinirlisin.. anlıyorum seni,kimse istemez evladını bırakıp,çalışmayı,herkees zaten mecburiyetten ya çalışıyor yada çalışmıyor mu...

çalışan bir bayana söylenildiği için kızdığın yoruma aynı şekilde sende çalışmayan bayanlara gösteriyorsun..

evet bende çalışmıyorum ama tuzum kuru olduğu için yada çok paramız olduğu için falan değil..hayır ne tuzum kuru nede zenginiz hatta planladığımız birok şeyin üzerine örtü örttmek zorunda kaldık..karnı burnumda halimle son haftalara kadar çalıştım ama kızıma bakacak kimse bulamadığımız için mecburiyetten 10 yıldır emek verdiğim işimden hiçbir hakkımı alamadan işi bıraktım.. şimdi tam kreş zmanı geldi işe başlarım diye beklerken bir evladımın olacağının müjdesini aldık..nasip kısmet..

ceza aldığın iin sinirlenmiş olabilirsin lakin hem üye ismi belirterek hemde kızgınlığını birçok kişi hedef göstererek uygulamaman daha iyi olur kanaatindeyim..

inşallah ceeza almazsın fakat bundan sonra daha dikkatli olunup kaş yapayım derken göz çıkarmayalım..

konuya bak hizaya gel. te Allaaahımmm

bu son aldığın cezandaki mesaj insanlara böyle yorum yazarsan ceza alırsın. Sen insanları tiye al sonra cevap alınca da sesinin tonunu yükselt eee başka ? Cezalar haksız ceza almayanlar neden almıyor ?

Mune geldiğinde gerekeni yapacaktır. Ben ellemiyorum

yüce bir insan değilim. merak ediyorum bana olan öfkenin sebebi ne? benim çoook evvelden açtığım bir konu yüzünden mi bu kadar bilendin ve o tarihden bu yana tepkili, düşmanca davranıyorsun? yapmıyorum deme yapıyorsun, farkındayım..
farkında olmama rağmen yinede senin beğendiğim yorumların olduğunda beğen butonuna basıyorum, alıntılayıp doğruı söylemiş bu üye bak böyle yapabilirsin diyorum vs.
senin konularını ilk okuduğumdan bu yana farklı biri olduğunu düşündüm hep. ama bazı yorumların ve genel olarak hayata bakış açın bana çok ters. çok ayrı iki yöndeyiz, çok farklı iki karakteriz seninle.. ama önemli değil ki. bu sana düşman olmam için bir sebep mi?
neden olsun? bu seni mimleyip her yorumuna beğensem de beğenmesem de karşı çıkmam veya tavırlı olmam için sebep mi?
veya senden hoşlanmamam için? hayır değil..
farklı düşüncelerde, karakterler de olabiliriz. ama yine söylüyorum elmeyra, ben sana düşman değilim. tavırlı değilim. beğenmiyor değilim. bundan sonrada bu durum değişmeyecek. senin yorumlarında beğendiğim şeyler olunca beğendiğimi göstereceğim tıpkı diğer üyelere olduğu gibi. fikirlerine özellikle karşı çıkmayacağım, tıpkı hiçbir üyeyi özellikle takip edip karşıt fikir öne sürmediğim gibi..
şimdi gelelim çalışmama. ben çalışıyorum da ne oluyor? hmmm.. bişey olduğu yok arkadaşım.. ben sabahın köründe kalkıyorum her çalışan kadın gibi, akşama kadar çalışıyorum. bunu bayıldığım için de yapmıyorum. geleceğim için, para kazanabilmek için.. diğer herkesin yaptığı gibi. yani ne demek istedin anlamadım, sen çalışıyosun da ne oluyor?
olan bu işte. ilerde inşallah bende evleneceğim, çocuğum olacak Allah izin verirse. o gün de evde oturan kadınlardan biri çıkıp bana sırf çalıştığım için küçümseyerek bakarsa veya tavır gösterirse o zaman da yine aynı böyle kızgın olurum.. bu haksızlığın karşısında dururum. olay bu.
ha benim şuan yaptığıma gelirsek, evet tek bir üyenin yorumunu alıntılayarak konu açmam yanlış, olmaması gereken birşeydi. ama ben bu yolu seçtim biraz da ani sinirle. mesele bu..
ama sen daha önce yukarda yazdıklarımı biraz düşün olur mu elmeyra?

Sizin açtığını konulardan biri hatta aptalca konularınızdan biri ;

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/625022-boyle-aptal-oldular.html

Siz yaptığınız işi bir an önce bırakın. İnsanlar ile iletişiminiz sıfır işinizi sevmediğiniz aşikar, iletişiminiz sıfırın altında.

Saçma sapan konulara işte böyle saçma sapan ceza veriyorlar...

Ah mune ah sen yokmusun sen ?

Uuiiiyyyyy Kazen Abi sinirlendi... Neyse yaaa konu kapanmadan bende yazayim,catlat yoksa... Bence sorun biz Kadinlarda, okudugumuza cevap verirken hep kendimiz olarak cevap veriyoruz, yani biz yasantimizda o olay olmusta simdi bisey yapma zamani gibi, albuki konusahibinin yasantisini düsünerek cevap ermek lazim... Bende bazen dayanamiyom kimi tavirlara, verilen örneklere yada konusahibenin yaptiklarina ama sonra kendimi onun yerine koyunca anlayabiliryorum...
Mesela bi arkada esim bana vurdu diye konu acinca, yüzde doksan yorumlar hemen birak bosan falan oluyor, konusahibi ya yapamam edemem deyince ooo neler deniyor... Evet bende siddete karsiyim ve durumlari varken bile ceken kadinlari anlamiyorum, ama olay nasil gelisti, adam normalde nasil, maddi durumlari nasil, yasam tarzlari nasil, konusahibinin karakteri, vs bunlar cok önemli...herkes gözü kör ve dik olamiyor maalesef, ya karakter geregi,ya maddi sIkinti yüzünden, yada aule arkasinda olmadigi icin... Nebileyim bende cok hataya düsüp kendimce yorum yapiyorum ama bence böyle düsünmemiz lazim ve herkesin yapisi farkli oldugundan verilen cevaplarda farkli dogal olarak ...

alemin tek akıllısı mantıklısı sen misin peluş ? sana ne, herkes istediği yorumu yapabilir. konu açıyorsan her türlü yorum gelecek. bunu kabullenmek zorunda konu açan kişi.
biliyorum ceza alacağım ama söylemezsem olmaz.
kendini beğenmişin tekisin . kk daki tek mantıklı akıllı kadın sen misin ?
millet nasıl yorum yaparsa yapsın , o burnunu sokma. çingene gibi çemkirme burda !

amanın konu tehlikeli bir hal almış

peluş sana tavsiyem doğru bildiğin şeyi söylerken seçtiğin kelimelere öyle dikkat et ki haklı olduğun halde haksız duruma düşme..şu anda olduğu gibi mesela..

çıkış yolun doğruydu ama hakaretlerin sonucu insanlar tepk verdi sana normal olarak.

çok agresifsin konu sahibi.. insanlara düşüncelerinden ötürü aptal diyemezsin.. onların hayat görüşü o, senin ki bu.. biraz tahammüllü olmayı denemelisin, pişman olmazsın..

Canim sen onlari bosver. Calismak zorunda kalmayi anlayamayacak insanlar onlar. Komur madeni iscileri de genc yaslarda hastalik sahibi oluyorlar onlara da " ay sagliklarini hic dusunmuyorlar, calismasinlar" mi diyecekler. Ekmek yoksa pasta yesinler misali halden anlamaz insanlar.

Açıkcası bugüne kadar yaptığım bir yorumdan dolayı şikayet almadım.Sanırım KİB lenince mesajların ceza alman kaçınılmaz oluyor.
Oysa forumda başka konularda daha da ağır yazılmış mesajlar olabiliyor.
Peluş arkadaşım çalışan anneler ile ilgili hassasiyetin ve düşüncelerini içeren başka bi konu açabilirdin.
ama belki de senin yapmak istediğin şey tam da buydu.bir tepki olarak bu konuyu açtığını söylüyorsun zaten.
forumlardaki konuları hepimiz tek boyutuyla değelendiriyoruz kimimiz ise oldukça fevri davranıyor.yazarken biraz tartmak yok-insanları kırarmıyım diye düşünmek yok-o an o okudukları ile kafasında ne canlanıyorsa hemen cevabı yapıştırıyor bazı üyeler.
en dikkat çekicisi ise "ee boşan o zaman" cevapları.
hepimiz yaşam tecrübelerimizin değişik noktalarındayız ve hayatlara bakışımız farklı.bu nedenle burada yazılan 3-5 cümle ile hiçkimse birdirini ne tam anlamıyla tanır-ne de tam anlamıyla sorunlarına objektif bir bakış açısı ile yaklaşabilir.
bunu bu şekilde kabul etmeliyiz hepimiz.
Kazen bey mesajınız beni çok şaşırttı açıkcası.Tek bir şey geçti aklımdan görünce "gerek varmıydı!!!!!"

.....
Kazen bey mesajınız beni çok şaşırttı açıkcası.Tek bir şey geçti aklımdan görünce "gerek varmıydı!!!!!"

İnsanların nasıl hissettiğini anlaması açısından gerek vardı.

üslup önemli işte üslubun biraz ayarı kaçınrıca banlanıyorsun ve üyeler tarafından tepki alıyorsun.
o yüzden yazarken daha dikkat etmek gerekiyor. reeldeki gibi konuşamıyoruz burada.
haklı iken haksız duruma düşmekte bu oluyor işte.

madem ceza yiyeceğim şu yoruma da birkaç şey söylemek istiyorum.
dün cute a öyle yorum yapanlardan biri bendim. ilk gebeliği çok zor geçti biliyorum. 2009 dan beri burdayım ben.
anne olmanın çok zor olduğunu en iyi bilenlerden biri o.
daha önce bir kürtajı var yanlış hatırlamıyorsam eğer.
madem bebek istemiyor çalışmak zorunda önlemini iyi alacaktı. ha yok hamile mi kaldı .bi fedakarlık yapacak artık.
ayrıca
benim eşim madenci. kömür madeninde hem de ! 30 yaşında ama çöktü adam resmen. mesleğini değiştir diye kaç kez söyledim. istese devlete girebilir maden mühendisi olarak . adam istemiyor. ne kadar ısrar ettim tahmin edemezsin.

sapla samanı karıştırmayın, elbette ihtiyacı olan herkes çalışmak zorunda. ama madem bazı sorunlar çalışma hayatını sekteye uğratıyor, bazı şeylerden fedakarlık yapacak artık .

Son düzenleme:

devrim senin şu msjınla konu sahibinin msjları arasında tek bi fark yok..o aptal vb.. demiş sen çingene gibi burnunu sokma,çemkirme diyorsun..al birini vur ötekine misali.

eleştirmeyi bilmezsek çok kişi gider bu konudan toplu kıyım yaşanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…