İnsanların nasıl hissettiğini anlaması açısından gerek vardı.
madem ceza yiyeceğim şu yoruma da birkaç şey söylemek istiyorum.
dün cute a öyle yorum yapanlardan biri bendim. ilk gebeliği çok zor geçti biliyorum. 2009 dan beri burdayım ben.
anne olmanın çok zor olduğunu en iyi bilenlerden biri o.
daha önce bir kürtajı var yanlış hatırlamıyorsam eğer.
madem bebek istemiyor çalışmak zorunda önlemini iyi alacaktı. ha yok hamile mi kaldı .bi fedakarlık yapacak artık.
ayrıca
benim eşim madenci. kömür madeninde hem de ! 30 yaşında ama çöktü adam resmen. mesleğini değiştir diye kaç kez söyledim. istese devlete girebilir maden mühendisi olarak . adam istemiyor. ne kadar ısrar ettim tahmin edemezsin.
sapla samanı karıştırmayın, elbette ihtiyacı olan herkes çalışmak zorunda. ama madem bazı sorunlar çalışma hayatını sekteye uğratıyor, bazı şeylerden fedakarlık yapacak artık .
madem ceza yiyeceğim şu yoruma da birkaç şey söylemek istiyorum.
dün cute a öyle yorum yapanlardan biri bendim. ilk gebeliği çok zor geçti biliyorum. 2009 dan beri burdayım ben.
anne olmanın çok zor olduğunu en iyi bilenlerden biri o.
daha önce bir kürtajı var yanlış hatırlamıyorsam eğer.
madem bebek istemiyor çalışmak zorunda önlemini iyi alacaktı. ha yok hamile mi kaldı .bi fedakarlık yapacak artık.
ayrıca
benim eşim madenci. kömür madeninde hem de ! 30 yaşında ama çöktü adam resmen. mesleğini değiştir diye kaç kez söyledim. istese devlete girebilir maden mühendisi olarak . adam istemiyor. ne kadar ısrar ettim tahmin edemezsin.
sapla samanı karıştırmayın, elbette ihtiyacı olan herkes çalışmak zorunda. ama madem bazı sorunlar çalışma hayatını sekteye uğratıyor, bazı şeylerden fedakarlık yapacak artık .
Sizin açtığını konulardan biri hatta aptalca konularınızdan biri ;
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/625022-boyle-aptal-oldular.html
Siz yaptığınız işi bir an önce bırakın. İnsanlar ile iletişiminiz sıfır işinizi sevmediğiniz aşikar, iletişiminiz sıfırın altında.
Saçma sapan konulara işte böyle saçma sapan ceza veriyorlar...
Ah mune ah sen yokmusun sen ?
fedakarlık derken bogazımızdan yemekmı gecmesın bunumu feda edecegım ben ? hamıle kalmayacaktı ha yok kaldı o zaman fedakarlık yapacak dedıgın nokta nedır senın?
her hamıle kalan kanamalı gecırıp ısıne gıdemıyormu , ben nereden bılecegım bunu herkez bunları hesaba alarakmı hamıle kalıyor yok eger hamıle kalıyorlarsa gercekten bende eksıklık var der ozur dılerım
bana dırek bır bebek daha yaparım ama ıs bulamam dıyemı dusunuyorsun dedınız ? oylemı gozukuyor anlamıyorum dedımkı esımın maası borclara gıdıyor benım maasımlada ekmegımızı suyumu alıyoruz ve maasımın kurusu elımıze kalmadan borclarımıza gıdıyor bu durumu ıdare edecek olan elbette bızız
ozeldeyım doktor yatıs verır benı burdan şutlarlar dedim dertmi yanmayayım anlamadım eşinizn madem ocagında calıstıgından bahsetmişsiniz madem öyle çalışmasın efendim çalışıyorsa herşeyi göze alsın
birlikte oldugunuz adama bunu soylıyemıyorsunuz dimi ama karşınızdaki hiç tanımadıgınız belkide tanıdıgımız ama bilmediğimiz kişilere ne yani bebeği feda edip nasılsa bir daha iş bulamam diyemi düşünüyoru gayet rahat söylediniz .
ben sosyal olmak için çalışmıyorum , ben sıgortam yatsın diye calısmıyorum , ben evdeki sorumluluklardan kaçmak için çalışmıyorum , ben şu hayatta var olmaya ac kalmamaya calısıyorum inan suanda cocuklarımın gelecegı ıcın calısıyorum diyemeyeceğim 1 senedir evliyiz o aşamaya henüz gelemedik
sizede kocaman bir aşk olsun diyorum , eğer anneyseniz cocugunuz varsa nelerden bahsettiğimi anlardınız anlamanız gerekti
bu son aldığın cezandaki mesaj insanlara böyle yorum yazarsan ceza alırsın. Sen insanları tiye al sonra cevap alınca da sesinin tonunu yükselt eee başka ? Cezalar haksız ceza almayanlar neden almıyor ?
Mune geldiğinde gerekeni yapacaktır. Ben ellemiyorum
sen kime neyin dersini veriyosun kazen? insanlar nasıl hissediyormuş öğrenecekmişim. hem de böyle bir yolla
üstte alıntıladığın eski açtığım konu sana aptalca geliyorsa sen kendi bakış açını değiştir derim çünkü konum pek çok kişi tarafından haklı bulundu ve pekçok kişide altına kendi dertlerini yazdı bu mevzuyla ilgili.
ayrıca insanlarla iletişimi öğreneceğim son kişisin bence, yaptığın şeye bakılırsa. işimi çok seviyorum. sadece insanların ter kokmasını, dişlerini fırçalamamalarını, biyere gittiklerinde orda çalışanlara kendi özel hizmetçisi gibi davranmalarını sevmiyorum.
o zaman da sevmiyordum şimdi de. ha sen seviyorsan ona bişey diyemem.
bu arada ben de kınadığın şeyi, bir üyenin konusunu alıntılayarak öfkemi belirtmemi sen de eski bir mesajımı alıntılayıp üstüne bir de aptalcaydı demen de ayrı bir vaka. demek ki neymiş, hatanın da düşüncesizliğin de yaşı başı eğitimi vs. si olmuyormuş. insan heran kınadığını yaparken buluveriyormuş kendini
♥gözyaşı♥;31961883 .!.:Kazen eskiden konulara cevap vermezdi :)
Yahu ne kadar değişmiş burası..
bu son aldığın cezandaki mesaj insanlara böyle yorum yazarsan ceza alırsın. Sen insanları tiye al sonra cevap alınca da sesinin tonunu yükselt eee başka ? Cezalar haksız ceza almayanlar neden almıyor ?
Mune geldiğinde gerekeni yapacaktır. Ben ellemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?