- 30 Mart 2009
- 14.612
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.159
- 1.123
- Konu Sahibi gamzeli65-
Elleme, birak daginik kalsinWOMAN olmayacak di mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elleme, birak daginik kalsinWOMAN olmayacak di mi?
uzdunElleme, birak daginik kalsinZaten omrumde regl kelimesini bu kadar seri okumamistim, konu da cok sıkıcı zaten. Gel buralardan gidelim hemsire, bizimkisi beyhude bir caba
![]()
askim tavsiye ver bir harf fazla yazmisim cok gorme zaten REGL bir kadinim
ok
Sevişin dicem o da olamıyor. Güzel bi kahvaltı güzel bi gülüş modu yakalarsın.
insallah aminSevişin dicem o da olamıyor. Güzel bi kahvaltı güzel bi gülüş modu yakalarsın.
Şu regl dönemlerinde gram farklılık yaşamayan bir benim herhalde. Regl etkisiyle adamı boşamadınız dimikizlar merhaba, 6 yillik bir beraberlikten sonra evlendik cok mutlu bir evliligimiz var allaha sukur bugun evli olarak benim ilk dogum gunum fakat ayni ay icersinde birde evlilik yil donumumuz var , esimden surekli bir yere gitmeyi luks restaurantlar vs istemem fakat ozel gunlerimiz guzel
kutlansin isterim evli ilk dogum gununde ona sabahtan aksama kadar el emegi guzel
mezelerle bir sofra hazirladim masada yok yoktu bir cift arkadasimizi davet ettim guzel cok karman corman olmayan bir gece gecirdik hediyesini ve pastasinida kestik fakat 3 gun once dogum gunumde esim benim uc bes arkadasim ile plan yapip eve geldi elinde orkide cicegi ve pasta ile ben dogum gunumu asla arkadaslarla olcaksa bile az kisi veya cift isterim sevmem benim icin sadece esim gelse pasta ve cicekle yeterdi. fakat bozuntuya vermeden tesekkur ettim mutlu gorundum arkadaslarim varken ekstra tabi kosusturdum evde misafir vardi sonuc olarak esimde cikti gitti zaten kizlar var rahat oturalim diye fakat ben onunla guzel bir gun gecirmek istemistim yalniz evde pasta vs almasina bile gerek yok degerli hissettirse yeterdi. aksam eve gelince her seyi yuzune soyledim birde regliyim regliyken asla susmam dirdir konustum memnuniyetsizligimi dile getirdim cok tepki vermedi yil donumune saklamistim disari cikmayi dedi... konusuyorum konusurken bir yanim sus diyor fakat regli yuzunden hormonlar tavan asla susmadim ve esimi cok üzdüm halbuki onu cok seviyorum isinin gucunun arasinda dusunde cicegi pastasiyla sevdigim insanlarida ayarlayarak geldi. boyle bir insan olmamam beni daha cok uzdu aslinda fakat gercekten reglimin azizligi hatta oda regli olmana veriyorum dedi konuyu kapatti uyudu nasil gonlunu alicam yardim edin hdhdjjdj
cok farkli birine donusuyorum konusurken icimden lan sussana ne diyosunn diyorum ama agzimdan sacma sapan seyler asla ben degilim ama icine seytan kacmis derler ya iste o benimŞu regl dönemlerinde gram farklılık yaşamayan bir benim herhalde. Regl etkisiyle adamı boşamadınız dimi![]()
Eşiniz çözmüş sizin durumunuzu herhalde aksi halde olay çıkardıcok farkli birine donusuyorum konusurken icimden lan sussana ne diyosunn diyorum ama agzimdan sacma sapan seyler asla ben degilim ama icine seytan kacmis derler ya iste o benimkeske bende sorunsuz gecirsem
İlk regliniz mi pardonda?Yani muhtemelen 15 senedir regli oluyorsunuzdur artik,o hormonlarda bi alissin bi kendine gelsin.Her reglide boyle olacaksaniz vay o adamin haline.kizlar merhaba, 6 yillik bir beraberlikten sonra evlendik cok mutlu bir evliligimiz var allaha sukur bugun evli olarak benim ilk dogum gunum fakat ayni ay icersinde birde evlilik yil donumumuz var , esimden surekli bir yere gitmeyi luks restaurantlar vs istemem fakat ozel gunlerimiz guzel
kutlansin isterim evli ilk dogum gununde ona sabahtan aksama kadar el emegi guzel
mezelerle bir sofra hazirladim masada yok yoktu bir cift arkadasimizi davet ettim guzel cok karman corman olmayan bir gece gecirdik hediyesini ve pastasinida kestik fakat 3 gun once dogum gunumde esim benim uc bes arkadasim ile plan yapip eve geldi elinde orkide cicegi ve pasta ile ben dogum gunumu asla arkadaslarla olcaksa bile az kisi veya cift isterim sevmem benim icin sadece esim gelse pasta ve cicekle yeterdi. fakat bozuntuya vermeden tesekkur ettim mutlu gorundum arkadaslarim varken ekstra tabi kosusturdum evde misafir vardi sonuc olarak esimde cikti gitti zaten kizlar var rahat oturalim diye fakat ben onunla guzel bir gun gecirmek istemistim yalniz evde pasta vs almasina bile gerek yok degerli hissettirse yeterdi. aksam eve gelince her seyi yuzune soyledim birde regliyim regliyken asla susmam dirdir konustum memnuniyetsizligimi dile getirdim cok tepki vermedi yil donumune saklamistim disari cikmayi dedi... konusuyorum konusurken bir yanim sus diyor fakat regli yuzunden hormonlar tavan asla susmadim ve esimi cok üzdüm halbuki onu cok seviyorum isinin gucunun arasinda dusunde cicegi pastasiyla sevdigim insanlarida ayarlayarak geldi. boyle bir insan olmamam beni daha cok uzdu aslinda fakat gercekten reglimin azizligi hatta oda regli olmana veriyorum dedi konuyu kapatti uyudu nasil gonlunu alicam yardim edin hdhdjjdj
cogunlukla kendimi bastiriyorum hormonlar ayri agrilarim ayri geliyo uzerimeİlk regliniz mi pardonda?Yani muhtemelen 15 senedir regli oluyorsunuzdur artik,o hormonlarda bi alissin bi kendine gelsin.Her reglide boyle olacaksaniz vay o adamin haline.
cogunlukla kendimi bastiriyorum hormonlar ayri agİlk regliniz mi pardonda?Yani muhtemelen 15 senedir regli oluyorsunuzdur artik,o hormonlarda bi alissin bi kendine gelsin.Her reglide boyle olacaksaniz vay o adamin haline.
cozdu her 2 regl zamanimdan birinde surtusmede olsa yasanir ama asmam lazim artik fjfjEşiniz çözmüş sizin durumunuzu herhalde aksi halde olay çıkardıNasıl etkiliyor ya ben valla normal günümde neysem regl günümde de oyum. Çok nadir halsiz olur yatarım o kadar
![]()
offf hahahahhahaah ya yemin ederim boyle biri degilim tam olarak agzima sictin dedi zaten odaRegli..
Bugün günlerden regli..
Gönül almalik bir durum yok,adam zAten kapatmış konuyu..
Neyin davası bu..
Ayrıca bu regli işini de iyi bulmuşsun.
Adam çiçek alsın,pasta alsın..
Sen Regliyim diyerek ağzının orta yerine et.
Pehhh.
Adam küçük çaplı bir parti organize etmiş.gercekten regli oldugum icin cunku normalde boyle bir suprizde mutlu olurum onu gectim cicek pastayla kutlamasa sadece soyleyerek kutlasa bile mutlu olurdum ki birsey beklesem yapmasa bile asla yuzune carpmam boyle biri degilim fakat delirdim cildirdim uzgunum
yaaa nasil inandirabilirim bilmiyorum ama onun bana sarilmasi öpmesi kibar konusmasi bile mutlu ediyorAdam küçük çaplı bir parti organize etmiş.
Siz "çiçek pasta olmasa da söyleyerek kutlasa da olurdu" diyorsunuz. Kendiniz inanıyor musunuz Allahaşkına
Keşke sadece sözlü kutlasaydı bakın o zaman da nasıl konu açardınız![]()
Yooo yoooo asla inanmam şahsenyaaa nasil inandirabilirim bilmiyorum ama onun bana sarilmasi öpmesi kibar konusmasi bile mutlu ediyorboyle biri degilim diyorum
![]()
hhahahahahhahahaha yaaaaa hayir ben istiyorumki yalniz olalimmmm tek sorun buyduYooo yoooo asla inanmam şahsen
Geldi adam işten, öptü, iyi ki doğdun aşkısı dedi. Siz de tav oldunuz bitti gitti öyle mi?
Hediye yok pasta yok organizasyon yemek vs yok.
Ve siz bununla bile mutlusunuz he mi?
Yoo dostum yoooo![]()