sacmaladim acil yardim

Regl günlerinizin verdiği bu ayrıcalıklı durumu birkaç yıla hatta aya kullanamayacaksiniz. İnsanlar regl donemlerinde ameliyata giriyor hayat kurtarıyor, ise gidiyor ağır koşullarda çalışıyor. Zaten isteseniz de eşiniz bu durumunuzu çekmeyecek siz de normal insan seviyesine geleceksiniz

Erkeklerin tuhaf hareketler sergilediklerinde,arkalarına sığınacağı bir regli döngüleri yok.Onlarin adına üzüldüm şimdi.

Ben sadece eşimle doğum günü kutlamayı severim kimseye ihtiyaç duymam bence o gün kişiye ve en sevdiği bir iki insanla geçmeli diye düşünüyorum ayrı hizmet hürmet edemem kimseye sonuçta

Regl olmuş haliniz böyleyse Menapoza girdiğiniz zaman Allah eşinizin yardımcısı olsun.

birdakine istedigin sekilde kutlamak istedigini söylersin olmus bitmis deyler icin tartismak bana cok sacma huzur bozucu geliyor kaldiki esinde süpriz yapmak istemis seni mutlu etmek icin bence cok fevri davranmissin muhtemelende esini kirmissin özür dilemelisin esinden diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…