- 7 Eylül 2022
- 40
- -20
- 1
- 33
- Konu Sahibi gamzeli65-
-
sorun olmadi diye olay cikarmak degil anlamiyorsunuz regl donemleYapmayın Allah aşkına.konu sahibi 31_32 yaşındaydı sanırım.isteyen istediği gibi kutlasın tabi ama olmadı diye de olay çıkarmak komik.
olmadi diye olay cikarmak degil mevzu anlamiyorsunuz regl donemlerimde hep bu sekilde en ufak seye kiziyorum sinirleniyorum bazi zamanlar kendimi tutuyorum fakat boyle bir olay gelisti yani normalde asla huyum degildir nasil duzeltebilirim asil sorun buYapmayın Allah aşkına.konu sahibi 31_32 yaşındaydı sanırım.isteyen istediği gibi kutlasın tabi ama olmadı diye de olay çıkarmak komik.
iste yapmadim boyle ve ne kadar icimden kendime sus ne yapiyorsun desemde susamadim qsiri sacma konustum farkindaydim fakat engel olamadim regl donemlerim hep boyle geciyor nasil gonul alcam kirmadan sorun buSonra da "eşim niye doğum gününde yıldönümünde özen göstermiyor" oluyor. Bu adamla 6 yıllık geçmişiniz var, hiç doğum günü kutlamadınız mı daha önce? Az çok kim nasıl bir hediyeden hoşlanır, nasıl kutlama ister anlayamadınız mı?
(Belki duymadınız ama dünyada 1.8 milyar kadın daha var regli olan, yalnız değilsiniz)
Siz de onun doğumgününde arkadaş çağırmışsınız, eşiniz de belki baş başa kutlamak isteyecekti, sordunuz mu arkadaş çağırabilir miyim diye? Çift olup olmaları ne farkediyor? Siz de evlenir evlenmez bekarları ezikleyen tiplerden misiniz?
Bu sefer böyle kutlasın ses etmeyin teşekkür edin öpün, bir sonraki için de "bu sene ikimizin doğumgününde baş başa kutlayalım" diye çıtlatın. Yani adam akşam işten gelene kadar beklemişsiniz bir de. Plan plandır, adam düşünmüş, pasta çiçek almış gelmiş yaranamamış. Hevesini kırıp pişman ederseniz, yaptığını takdir etmezseniz niye özen göstersin?
Eşiniz bir dahaki doğum gününüzde "ne istiyorsan al kendine" derse de hiç bozulmayın.
Ben sizin yerinizde olsam "haklısın, saçma bir tepki gösterdim, ben arkadaş çağırınca doğal olarak sen de arkadaş çağırdın özür dilerim" derdim. İlk doğum günlerimizi baş başa geçirmeliydik, olsun bundan sonraki özel günlerimizde herkes içinden geldiği gibi kutlasın, alınma darılma olmayacak derdim. O regli kelimesini de gömün bir köşeye. Sizin vücudunuzda oluşan gerginliği ne hakla başkasına yansıtıyorsunuz?iste yapmadim boyle ve ne kadar icimden kendime sus ne yapiyorsun desemde susamadim qsiri sacma konustum farkindaydim fakat engel olamadim regl donemlerim hep boyle geciyor nasil gonul alcam kirmadan sorun bu
Ya he he bunu bahane olarak kullanıyorum demek zor tabi.k
bende yarattigi etki cok baskaaaaa hdjdjdjdjsjd bir canavara donusuyorum cok ciddiyim
Ay hamileliği nolacak acabaRegl olmanızı da bu kadar abartmayın, psikolojik olmuş sanırıım.
Şımarıklık gibi geldi bana.
Tamam hormonel değişiklik yaşıyoruz falan da, suçu oraya atmayın her sefer. Bu biraz karakter meselesi gibi.
Regl : Ben ne alakakizlar merhaba, 6 yillik bir beraberlikten sonra evlendik cok mutlu bir evliligimiz var allaha sukur bugun evli olarak benim ilk dogum gunum fakat ayni ay icersinde birde evlilik yil donumumuz var , esimden surekli bir yere gitmeyi luks restaurantlar vs istemem fakat ozel gunlerimiz guzel
kutlansin isterim evli ilk dogum gununde ona sabahtan aksama kadar el emegi guzel
mezelerle bir sofra hazirladim masada yok yoktu bir cift arkadasimizi davet ettim guzel cok karman corman olmayan bir gece gecirdik hediyesini ve pastasinida kestik fakat 3 gun once dogum gunumde esim benim uc bes arkadasim ile plan yapip eve geldi elinde orkide cicegi ve pasta ile ben dogum gunumu asla arkadaslarla olcaksa bile az kisi veya cift isterim sevmem benim icin sadece esim gelse pasta ve cicekle yeterdi. fakat bozuntuya vermeden tesekkur ettim mutlu gorundum arkadaslarim varken ekstra tabi kosusturdum evde misafir vardi sonuc olarak esimde cikti gitti zaten kizlar var rahat oturalim diye fakat ben onunla guzel bir gun gecirmek istemistim yalniz evde pasta vs almasina bile gerek yok degerli hissettirse yeterdi. aksam eve gelince her seyi yuzune soyledim birde regliyim regliyken asla susmam dirdir konustum memnuniyetsizligimi dile getirdim cok tepki vermedi yil donumune saklamistim disari cikmayi dedi... konusuyorum konusurken bir yanim sus diyor fakat regli yuzunden hormonlar tavan asla susmadim ve esimi cok üzdüm halbuki onu cok seviyorum isinin gucunun arasinda dusunde cicegi pastasiyla sevdigim insanlarida ayarlayarak geldi. boyle bir insan olmamam beni daha cok uzdu aslinda fakat gercekten reglimin azizligi hatta oda regli olmana veriyorum dedi konuyu kapatti uyudu nasil gonlunu alicam yardim edin hdhdjjdj
Koç burcu musunuz?
"Aaaa neden" sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz aslındaAaa neden. Bende koç burcuyum o dönemlerde sinir küpü gibi gezerim ortada.
Evet cevabı biliyorum zaten espirisine yazdım"Aaaa neden" sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?