- 7 Eylül 2022
- 40
- -20
- 1
- 33
- Konu Sahibi gamzeli65-
-
yapsa soyle bisey haklisinderim fjdjjfBen esime arkadaslarini falan ayarlayip parti duzenleyecegim, karsiliginda esim bana butun aksam soylenecek...
Evliligimiz boyunca benden gorecegi son dogum gunu hazirligi olurdu.
normalde boyle degilim hatta tam tersi kutlansin bile istemem gelmisimmkac yasina umrumda olmazRegl olmanızı da bu kadar abartmayın, psikolojik olmuş sanırıım.
Şımarıklık gibi geldi bana.
Tamam hormonel değişiklik yaşıyoruz falan da, suçu oraya atmayın her sefer. Bu biraz karakter meselesi gibi.
oyle bisey iste herkese regl bana regli diye belkide jdjckdRegli olmak, regl dan öte gibi bisey galiba
Yaa arkadaşlarınız gidince de adama bi teşekkür eder bir de başbaşa kutlardınız ha. Nedir yani bu kadar abartacak?hhahahahahhahahaha yaaaaa hayir ben istiyorumki yalniz olalimmmm tek sorun buydu
Regli olduğun için sinirlisin anladım regl olsan sdaha sakın olurdun yaniiioyle bisey iste herkese regl bana regli diye belkide jdjckd
abi mafettim ya sictim isin icine yani dalga gecmeyin ya dujsjwkskkskskxSiz REGLİ olduğunuz için başbasa kutlasak kutlamanın sonucu bi yerde tikancak en iyisi arkadaşlarını getireyim diye düşünmus olabilir
cok farkli birine donusuyorum konusurken icimden lan sussana ne diyosunn diyorum ama agzimdan sacma sapan seyler asla ben degilim ama icine seytan kacmis derler ya iste o benimkeske bende sorunsuz gecirsem
yaaa nasil inandirabilirim bilmiyorum ama onun bana sarilmasi öpmesi kibar konusmasi bile mutlu ediyorboyle biri degilim diyorum
abi mafettim ya sictimSiz REGLİ olduğunuz için başbasa kutlasak kutlamanın sonucu bi yerde tikancak en iyisi arkadaşlarını getireyim diye düşünmus olabilir
cogunda boyleyimmmm her regl zamanimda kendimi durduruyorummmmmNeden ? Ilk defa mı regl oluyorsunuz ? 30 yaşındaymışsınız , 15-19 yıl ( erken ve geç ergenliğe göre yaklaşık değerlerdir ) arası bir süredir regl oluyorsunuz.
istedigine inanmakta ozgursun burda acik acik anlatmisim ne kadar sorunlu gecirdigimi bu gunleri ve tavsiye istemisim normalde boyle biri degilim demisim yorum yapmak icin yorum yapmayinnnn ya hadi kardesim hadiKişinin ayinesi iştir , lafa bakılmaz. Kendinizi ve davranış şeklinizi siz anlatıyorsunuz , hangisine inanalım.
aynen knk mevzu tamda anladigin gibiRegl olduğunuz için böyle davranıyorsanız Allah kocasiniza her ay 5 gün sabir versin.belli bir yasa gelmiş insanların ,ozel gün istediği şekilde kutlanmadi diye trip atmasi ,pek de normal gelmiyor
27 yaşındayım doğum günüm benim için her zaman özeldir istediğim şekilde kutlarım. Aynı olmadığımız için anormal olduğumuzu düşünmen de seni anormal yapıyorRegl olduğunuz için böyle davranıyorsanız Allah kocasiniza her ay 5 gün sabir versin.belli bir yasa gelmiş insanların ,ozel gün istediği şekilde kutlanmadi diye trip atmasi ,pek de normal gelmiyor
aynen knk mevzu tamda anladigin gibi
Yapmayın Allah aşkına.konu sahibi 31_32 yaşındaydı sanırım.isteyen istediği gibi kutlasın tabi ama olmadı diye de olay çıkarmak komik.27 yaşındayım doğum günüm benim için her zaman özeldir istediğim şekilde kutlarım. Aynı olmadığımız için anormal olduğumuzu düşünmen de seni anormal yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?