Sacmalama diyeceksiniz biliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar herkesten cesaret alarak evet test yaptim diceksinizki sen bizimle alay mi ediyorsun inanki amacim bu degil. Bir anda deftere dualar yaziyordum. Rabbim guc verdi kalk yap dedi icimden bi ses . Cikarsa cikar cikmazsa Allah buyuktur dedim. Ve 5 saniye icinde cikti. Bugun transferimin 8.gunu ilaclardanda cikmis olabilir. Carsamba insaAllah kan vermeye gidicem

Canim ya öyle yogun duygular yaşıyorum ki şuan kurban olurum bebişini verene..Olumsuz haber okumak istemedim.Çok istedim pozitifi görmeni..Gözün aydın bitanem.Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah. Sevin artık ve kendine çok dikkat et..Senin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyordum.Sonuç güzel ya sevinelim..Allah yüzünüzü hep güldürsün. Evlatla kimseyi sınamasın..

Hadi bakalım inş ilaçlardan değildir.Hamilesin bence:).Darısı çarşamba gününe

Ayrıca eminimki herkes anladı yaşadığın durumu.Dalga geçtiğini kimse düşünmez. Dondurulmuş transfer canm ilacın etkisi falan olmaz.Hamilesin bacım maşallah..

Aminnn gulum aminn insaAllah devami gelir ben bu sahneyi malesef 5 kere yasadim. Rabbim kucagimada sag salim almayi nasip eder insaAllah

Ayrıca eminimki herkes anladı yaşadığın durumu.Dalga geçtiğini kimse düşünmez. Dondurulmuş transfer canm ilacın etkisi falan olmaz.Hamilesin bacım maşallah..
Allah razi olsun inandiginiz icin. InsaAllah devami gelir yavrum

Hadi bakalım inş ilaçlardan değildir.Hamilesin bence:).Darısı çarşamba gününe
Aynen gulum insaAllah kan testine kaldi hersey. Allah im bu sefer insaAllah tamamina erdirir. Rabbim cumle isteyen herkese nasip etsin

Allah razi olsun . InsaAllah kandada cikar da devami gelir . Simdilik ignelerden de cikmis olabilir dusuncesiyle cokda sevinemedim
Canm iğne etkisi olmaz bence. Çatlatma ignesinden olabiliyor ama catlatma ignesi olali iki ay mi oldu?Dondurulmuş çünkü seninki.Onun etkisi bir hafta falan sürüyordu.

Canm iğne etkisi olmaz bence. Çatlatma ignesinden olabiliyor ama catlatma ignesi olali iki ay mi oldu?Dondurulmuş çünkü seninki.Onun etkisi bir hafta falan sürüyordu.
Igne etkisi derken suanki kullandigim progestan filan canim . Oyle yani. Nasipten ote koy yok carsambaya kadar beklicez sabirla zaten beklemeyi seviyorum hepten beklerim

İnşallah pozitif göreceksin dualarım seninle ❤

Aa test pozitif çıkmış, çok sevindim inan ki nasıl mutlu oldum :) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın

Aa test pozitif çıkmış, çok sevindim inan ki nasıl mutlu oldum :) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Aminn Aminn insaAllah canim benim Allah cumlemizin yardimcisi olsun bu yola kim gonul koymussa Rabbim dualarini kabul etsin. Kimsenin hevesleri kursaginda kalmasin. Yarim dua etmek yok Allah in izniyle. Rabbim hayirlisiyla transferimin tutmasini saglikli bir hamilelik gecirebilmemi sag salim hayirli ve saglikli evladimizi kucagimizada Almayi nasip eyle . Amin sizde boyle dua edin kizlar kendiniz icin . Sadece tutmasi icin etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…