Tabi canim onada hazirlikliyim simdilik o yuzden kimseye soylemedim ne olur ne olmaz diye. :)İnan çok sevindim ama yalnış anlma sakın yalın arkadaşımda 20. Gününde yapmıştı pozitifti ama 12. Gün yapılmalıymış ilaçların etkisinden hormonların yanışmasıymış ki inş öyle değildir inşallah ki inşallah bütün kalbimle pozitif istiyorum .
Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Olanlarıda bagıslasın hepsine can sağlığı uzun ömür versin.Allah razi olsun canim benim aminn. Valla ben inaniyorum duanin gucune okadar cok kisi dua ettiki Rabbim kabul etti. Insallah devami gelir
Aminnn aminnn canim benimInşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Olanlarıda bagıslasın hepsine can sağlığı uzun ömür versin.
Yaptirma cnm ne olacakki.dayanabilirsen zaten adet olmassin ve ondan sonra da bir guzel mide bulantilarin baslar offff hamilelik ne zormusssss yaaa dersin.Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.
Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Tüp bebek tedavisinde rahime hamilelik hormonu salgıladıkları için test yapsanız bile pozitif çıkabilir... ve gerçek test gününde negatif olduğunda daha çok üzülürsünüz... bu arada bende 3 kere tüp bebek tedavisi yaptım.. sonuç.. malesef tutmadı... yapacak birşey yok her defasında sonuç hüsranda olsa herşeyin hayırlısı...Idrar testi yapsam mesala sali gunu duruma biraz alismis olurmuym
Panik yapma canım, Allah yardımcın olsun. Doktorunla iletişime geç progestan ve crinone jel takviyesi yapacaktır. Dinlen mutlaka kendini yormaKizlar hafif kahverengi pembemsi lekem gelmis dua edin tekrar basa donmek istemiyorum
Konustuk canm coraspirini kes dedi kalcadan progestan kullaniyorum karindanda ignem var eger kanamam cogalirsa karindan igneyide kesicemPanik yapma canım, Allah yardımcın olsun. Doktorunla iletişime geç progestan ve crinone jel takviyesi yapacaktır. Dinlen mutlaka kendini yorma
Ne guzel insallah benimde sonum sizinki gibi olur hayirlisiyla . Rabbim buyuktur suan uzulmuyor . Rabbim gucunu veriyor . Herseey Allah tanÇok samimi bi arkadaşım 6 sene bebek tedavisi görmüştü. Hamile olduğumda o da sonkez denemişti tüp bebeği. Hamile olduğumu söyleyememiştim bile. O gelip sonkez denediğini anlattı ağlayarak. Sonra bi gün iş yerindeyken geldi ağladı kanamam var kahverengi pembemsi, başa döndüm olmadı dedi. Üzülme dedim o ağladı ben ağladım sarıldık tüm öğleden sonra ağlaştık. 2 gün sonra kan testi hamileydi. Havalara uçtuk. Bende söyledim o zaman. İlk bebeğini Doğum yaptıktan 1,5 sene sonra kendiliğinden oldu ikinci çocuğu. İkimizin de iki çocuğu var. Beraber büyütüyoruz şimdi.
Üzülmeyin lütfen. Veren Allah dua edin
Korkmayın bence.Dusunmemeye calışın.Rabbım hayırlı Saglıklı evlat nasıp Etsin.Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.
Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Konu eski kuzum:) tesekkur ederim yinede .ben eskileri yad ediyordum. Yine yolum tup bebege dustu bende gecmisleri karistirdim birazKorkmayın bence.Dusunmemeye calışın.Rabbım hayırlı Saglıklı evlat nasıp Etsin.
İnşallah her sey guzel olur:)Konu eski kuzum:) tesekkur ederim yinede .ben eskileri yad ediyordum. Yine yolum tup bebege dustu bende gecmisleri karistirdim biraz
yaaaa bebeğiniz oldu mu hiç peki?Yaaa nasil ozlemisim sizleeriii.Siz nasil insanlarsaniz benim motivemi nasil yukseltmissiniz. Canlarim benim. Tekrardan teker teker okudum yazdiklarinizi. yine ayni dertten muzdaribim :)) transferim 21 ekim :)) test gunune kadar basiniz agriyabilir. Simdiden tesekkurler
Oldu kuzum burda paylasmistim test sonucunu falan suan uyuyor sipa 2 yasindayaaaa bebeğiniz oldu mu hiç peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?