- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bunu yetkiliye mesaj at.yeter arttık saçma sapan nedenlerden ötürü ceza alıyorum en son açtığım konu da ki yorumumla ceza aldım bir haftadır aktif değildim hayır benim orda bir tane yorumum ya var ya yok polemik yok birşey yok ben uzaklaştırılıyorum o zaman uygunsuz yorumumu alıntılayın bu yüzden deyin açıklama yapın yani sıkıldım artık bu durumdan
Konu başlığı belirtiyorlar sadeceBunu yetkiliye mesaj at.
Böyle konu açmakta yasak .
Yine ban alabıılırsın .
Ayrıca ben ban aldığımda illa yönetım mesaj atıyor neden ban aldığımla alakalı ..
Sana gelmıyor mu??
Tek yorumum var o da gayet normal bişeySite kurallarini bir oku belki gözden kacirdigin yazmaman gereken bir sey yaziyorsundur
Aynen neden se o herkese laf atan hakaret edenler Pro üye oluyor ve banlanmıyorlar bir adaletsizlik varben de aynı durumu yasıyorum
hakaret edenler burada fink atıyor , ben banlanıyorum
buzamana kadar bana açıklama gelmedi ban dan dolayıBunu yetkiliye mesaj at.
Böyle konu açmakta yasak .
Yine ban alabıılırsın .
Ayrıca ben ban aldığımda illa yönetım mesaj atıyor neden ban aldığımla alakalı ..
Sana gelmıyor mu??
Kesinlikle katılıyorum size resmen söyleyemediklerimi dile getirmissinzşBen de bu konuda yonetimin daha net olmasini istiyorum. Sadece konu basligini belirtmek yetmiyor. "Su konudaki su mesajinizdan bu sebeple..." seklinde bir aciklama yapmalari gerekiyor. Yoksa "Bu konu basligindaki yorumunuz site kurallarina aykiri oldugu icin..." seklinde bir aciklama hic tatmin etmiyor.
Bazi banlamalari anlamak zor ve yonetimi adil bulmuyorum bazen.
Aynen neden se o herkese laf atan hakaret edenler Pro üye oluyor ve banlanmıyorlar bir adaletsizlik var
Alla Alla .buzamana kadar bana açıklama gelmedi ban dan dolayı
buzamana kadar bana açıklama gelmedi ban dan dolayı
Bilmiyorum benim gördüklerim bu şekilde istisnalar olabilirYapmayın ne olur kaç kere ceza aldım sayısını bile bilmiyorum..
Bu hakaret ettiğim anlamına gelmesin bizimkisi karşılıklı polemikten sadece..
Pro üye olunca ceza alınmıyor değil..
Aynen neden se o herkese laf atan hakaret edenler Pro üye oluyor ve banlanmıyorlar bir adaletsizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?