Saçmalık

Baksın işte neden bakmıyor belki kasıtlı durduk yere banlıyorlar olamaz mı

Ama yaptıgın uyarıya göre ban süren uzuyor.
Söversen çok uzun olabılır :))

Baksın işte neden bakmıyor belki kasıtlı durduk yere banlıyorlar olamaz mı
Sizin banlandıgınız mesajlara bakılıyor zaten .
Kib aldınız dıye dırek ban almıyorsunuz.

Günde kaç konu açılıyor ve yorum yapılır . Butun konudaki mesajları okuyamazlar . Bunlarda insan sonuçta .
Siz uygun görmedıgınız mesajı kıbleyın . Eğer uygunsuzsa muhakak ceza alıyolar zaten .

O zaman direk mesaja bakamıyorlarsa bari konu başlığı bu düzdün belirtsinler açtığım konuda tek yorum var o da skıntı yaratacak bişey değil

Valla bencede bazen bir gariplik oluyor . Geçen bir konuda bana yazdıkları mesajın tamamı büyük harflerle yazılmıştı . Site kurallarına göre bu yasak değil mi bağırarak konuşma sayılıyormuş. Neyse bende bunu şikayet ettim ve hiç birşey yapılmadı ben yapsam kesin ban yerdim

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.

C Combativeenemy bak senın için buldum kuralı .

Kullanıcıya uyarı mesajı verılmıştır .
Bazen farkında olmadan yazılabılıyor.

Aynen bu konuda bende yönetimin çok adaletli davrandığını düşünmüyorum özellikle yeni üyelere karşı. Yeni üye olduğum zamanda açtığım bir konuda seviyesiz yorum yapan birine gereken cvbi verdim dye ban almıştım ama karşı taraf saz arkadaşını da üstüme saldığı halde ceza almamıştı. Her yerde şak şakcılar kazanıyor burda yaşasın yönetim yönetim her zaman haklıdır diyenler var onlara bsy olmuyo pek. Ki yeni üyelik almış olabiliriz konu açmak için ama yıllardır kadinlar kulübünü dışardan takip ediyoruz çoğumuz. Bir de şunu farkettim çok yorum yapılmayan uygunsuz konular dini içerikli vs hemen kapatılıyor ya da taşınıyor ama çok yorum yapılan içinde yasaklı konulara değinilen konu hemen kapatılmıyor 10-15 sayfa yorum yapılıyor anca ondan sonra. Bu konuda ben de şikayetciydim. Yeri gelmişken söyliyim belki dikkate alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…