- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Durduk yere sebepsiz banlanırsan seninde zoruna giderBişey sorcam banlanmak neden bu kadar zorunuza gidiyor?Aklım almıyor.
Bilmiyorum benim gördüklerim bu şekilde istisnalar olabilir
Baksın işte neden bakmıyor belki kasıtlı durduk yere banlıyorlar olamaz mıNe alaka pro üyelikle .
Na kdr pro üye var bansız günleri yok mesela bibi. Hatta şuanda banlı
Hakert eden uye gördunuzde kib leyın .
Yönetım kibli mesajları göruyor. Konuları tek tek açıp kım ne yapmış ona bakmıyor.
Ama yaptıgın uyarıya göre ban süren uzuyor.yoo açık mesaj kutum bir kere açıklama geldi tamam ondada banlanmakta haklıydı ogün zaten kıyım yapılmıştı şu meşhur bacak açan kadın demiyorum neyse artık onun konularından birydi ama açıklama gelmedi neyse aldıysak hakkına aldık bundan sonra geri vites yok hormonlar zaten tavan içimdeki söylelyim bari öyle banlanayım diye düşünüyorum
Son konuma bakabilirsiniz kib nedenim ordaymısBu konuda yönetim kimsenin gözünün yaşına bakmıyor..
Belki gözden kaçan olabilir yada direk kib olmamıştır..
Sizin banlandıgınız mesajlara bakılıyor zaten .Baksın işte neden bakmıyor belki kasıtlı durduk yere banlıyorlar olamaz mı
Konunuzu hangı bölüme açmıştınız ?Son konuma bakabilirsiniz kib nedenim ordaymıs
O zaman direk mesaja bakamıyorlarsa bari konu başlığı bu düzdün belirtsinler açtığım konuda tek yorum var o da skıntı yaratacak bişey değilSizin banlandıgınız mesajlara bakılıyor zaten .
Kib aldınız dıye dırek ban almıyorsunuz.
Günde kaç konu açılıyor ve yorum yapılır . Butun konudaki mesajları okuyamazlar . Bunlarda insan sonuçta .
Siz uygun görmedıgınız mesajı kıbleyın . Eğer uygunsuzsa muhakak ceza alıyolar zaten .
Kaç kez bdv ye açtığım yanlış konu oldu ban almadım konum taşındı sadeceKonunuzu hangı bölüme açmıştınız ?
Bdv ye açtıysanız buda bır ban sebebı kurallarda yazıyor.
İşte bak KAÇ KEZ diyorsun .Kaç kez bdv ye açtığım yanlış konu oldu ban almadım konum taşındı sadece
Kaç kez bdv ye açtığım yanlış konu oldu ban almadım konum taşındı sadece
nerde o eski konular :))Ama yaptıgın uyarıya göre ban süren uzuyor.
Söversen çok uzun olabılır :))
Kullanıcıya uyarı mesajı verılmıştır .Valla bencede bazen bir gariplik oluyor . Geçen bir konuda bana yazdıkları mesajın tamamı büyük harflerle yazılmıştı . Site kurallarına göre bu yasak değil mi bağırarak konuşma sayılıyormuş. Neyse bende bunu şikayet ettim ve hiç birşey yapılmadı ben yapsam kesin ban yerdim
Sanal ortamı neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz?Hakkınızda müebbet ceza kararı alınmış gibiDurduk yere sebepsiz banlanırsan seninde zoruna gider
O sizin görüşünüzSanal ortamı neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz?Hakkınızda müebbet ceza kararı alınmış gibi
Aksini belirten olmadı zaten.O sizin görüşünüz
O sizin görüşünüz
Aksini belirten olmadı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?