Saçmalıyor muyum bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar beni bilen bilir burda sevgilimle çok sorunlarımı anlattım bizim için çok sorunlu bir süreçti sürekli kavga ederdik ben ağlardım o gezer eğlenirdi sonra ben sustum ne olacaksa olsun dedim ama zor bir dönem diye hep destek oldum babasının annesinin yapmadığını yaptım diyim size bunu fark etti ve bana sana bakında kendimden utanıyorum nolur beni affet dedi defalarca şimdi aramız çok iyi bana çok iyi davranıyor hep görmek istiyor hediye alıyor ama ben ondan uzaklaşmış hissediyorum. Geçmişte olanlar geliyor aklıma. Onu çok seviyorum ama bilmiyorum. Susmak geliyor içimden sürekli ne ayrılmak ne sevgi dolu olmak susmak istiyorum. Ne yapmam gerek sizce bunu aşmak için

Bazen geri gelsede sadece hevesin kacmistir:) kasma rahat ol
Aslında tam olarak heves kaçması da değil ben çok yoruldum galiba her şey sütliman olmuşken böyle kalsın susayım kendi kendime kalayım istiyorum ve bazen ben kendimi dinlemeye çalışırken onun hayat enerjisi bana batıyor böyle saçma sapan bir durum ama 1 sene boyunca ilişkimizin hep böyle olöasını hayal ettim şimdi gerçek oldu ve ben böyleyim

Ilerde bu iliski biter diye dusunuyosan ben olsam simdi birakirim. Simdi hazir sogumusken yorulmusken terkederdim. Terketmek insani daha guclu yapiyo.. terketmenin verdigi bi gurur var ya o yuzden.

Ilerde bu iliski biter diye dusunuyosan ben olsam simdi birakirim. Simdi hazir sogumusken yorulmusken terkederdim. Terketmek insani daha guclu yapiyo.. terketmenin verdigi bi gurur var ya o yuzden.
Hayır aksine ben bir geleceğimiz oşduğuna inanıyorum

Acı çekme psikolojisine alışmışsınız şimdi aksi bir durum olunca duygularınız yerinden oynamış.
Sevgiliniz yine eski haline dönerse ki insallah dönmez, aşkınız yine eskisi gibi şiddetlenir .
Vardı bunun psikolojik bir karşılığı da aklıma gelmiyor su an

Galiba tam olarak bu ağlamayınca eksiklil hissediyorum :)))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…