Kesinlikle seviyorum o da seviyorSeviyor musu once ona karar ver.
Sevgin azaldiysa ayril.
Sevgin ayniysa affet devam et
Aslında tam olarak heves kaçması da değil ben çok yoruldum galiba her şey sütliman olmuşken böyle kalsın susayım kendi kendime kalayım istiyorum ve bazen ben kendimi dinlemeye çalışırken onun hayat enerjisi bana batıyor böyle saçma sapan bir durum ama 1 sene boyunca ilişkimizin hep böyle olöasını hayal ettim şimdi gerçek oldu ve ben böyleyimBazen geri gelsede sadece hevesin kacmistir:) kasma rahat ol
Kindar veya saplantılı da değilimdir asla neden böyle oldu anlam veremedimBiraz daha zaman geçsin baktın hislerin aynı ayrıl. Biz kadınlar hiç bir şeyi unutmuyoruz malesef.
Umarım böyle değildir çünkü her şey tam hayal ettiğim gibiGeçti istemem gelmeni.
Gelme artık neye yarar durumu sanki. . :/
Düzelir inşallah. .
Ilerde bu iliski biter diye dusunuyosan ben olsam simdi birakirim. Simdi hazir sogumusken yorulmusken terkederdim. Terketmek insani daha guclu yapiyo.. terketmenin verdigi bi gurur var ya o yuzden.Aslında tam olarak heves kaçması da değil ben çok yoruldum galiba her şey sütliman olmuşken böyle kalsın susayım kendi kendime kalayım istiyorum ve bazen ben kendimi dinlemeye çalışırken onun hayat enerjisi bana batıyor böyle saçma sapan bir durum ama 1 sene boyunca ilişkimizin hep böyle olöasını hayal ettim şimdi gerçek oldu ve ben böyleyim
Hayır aksine ben bir geleceğimiz oşduğuna inanıyorumIlerde bu iliski biter diye dusunuyosan ben olsam simdi birakirim. Simdi hazir sogumusken yorulmusken terkederdim. Terketmek insani daha guclu yapiyo.. terketmenin verdigi bi gurur var ya o yuzden.
O zaman birlikte vakit gecirin iyi gelecek eminim:)Hayır aksine ben bir geleceğimiz oşduğuna inanıyorum
Kindarlık veya saplantıyla ilgisi yok genel bir durum bu. Kadınlar unutmaz.Kindar veya saplantılı da değilimdir asla neden böyle oldu anlam veremedim
Galiba tam olarak bu ağlamayınca eksiklil hissediyorum :)))))Acı çekme psikolojisine alışmışsınız şimdi aksi bir durum olunca duygularınız yerinden oynamış.
Sevgiliniz yine eski haline dönerse ki insallah dönmez, aşkınız yine eskisi gibi şiddetlenir .
Vardı bunun psikolojik bir karşılığı da aklıma gelmiyor su an
Bu da mümkünSiz kovalamaya seviyorsunuz anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?