Saçmaliyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce bununla ilgili bir şeyi dikkatimi çekmedi internet geçmişi vs . Sık duşa girmez genelde böyle denk geldiği için dikkatimi çekti

Görünüşte anormal gelen sürtünme olayı vs bişey var mı.
Bunun gibi şeyler yoksa güreşiyolardır yani tipik erkek oyunları.
Belki oyundan sonra çişi geliyordur ve tesadüf olmuştur birden fazla gitmesi. Aklım almıyor olurdu herhalde öteki türden ihtimali. Siz yine gözlemlemeye devam edin şimdi ne desek boş, gören sizsiniz

Daha önce bununla ilgili bir şeyi dikkatimi çekmedi internet geçmişi vs . Sık duşa girmez genelde böyle denk geldiği için dikkatimi çekti

Dus = Cinsellik ? :KK53:
Sirf bununla bagdastirdiginiz icin mi süpheye düstünüz yani...

Normal sartlarda da insan dusa girebilir :D
Mesela terleyen bir insan vs..

Hayır saçmalamıyorsun neler neler duyuyoruz nelere şahit oluyoruz.. cinselliğin afrikası burası.. küçüğe sahip çık gözünden ayırma ve ona mahremiyeti kendini koruması gerektiğini anlat büyüğede oyunlarını bölerek durumun yanlış olduğunu söyle

Bu şekilde güreşmeyin belinizi sakatlarsınız diye uyar
Baktın devam ediyor bu durum daha sert ifade et
Eğer bu oyunu oynamaya devam ederseniz anneme babama söylücem falan diyebilirsin
Ya çok kötü bu durum hani insan kabullenmek istemiyor ama malesef böyle şeyler var
Bide erkek çocuklarının kendini keşfettiği yaşlar
Dikkat etmek lazım

Bundan yaklaşık bir yıl önce bir keresinde kendisi ayaktayken kucağına aldığını gördüm
Nasıl anlatacağımi da bilemiyorum açıkçası
Biraz önce düşünürken aklıma geldi bu olay

Bence daha açık yazarsanız daha doğru cevaplar gelebilir. Hassas da bir konu. Ne deyim bilemedim. Küçük kardeşinizi hem korkutmadan hem de çaktırmadan bu konuda üstü kapalı dikkat etmesi için uyararak yani herkese karşı genel bi konuşma yapıp gözlemleyebilirsiniz.

Aynısını büyük kardeşe de yapın bu tarz bi konuşma ne bileyim laf arasında birinden bahsediyor gibi filan bi örnek anlatın. Çok küçük değil büyük kardeşinizin yaşı.

Iyi akşamlar herkese.

Belki anlattığım sizlere saçma gelecek, ya da senin için kötü diyeceksiniz.

Iki erkek kardeşim var. 20 ve 12 yaşlarinda. Bir kaç kez dikkat ettim birbirleriyle uğraşırken büyük olan diğerinin üzerine çıkıyor oyun oynuyorlar gibi ama ne tesadüfse büyük olanı bu oyunu oynadıktan sonra banyoya giriyor

Anlatırken çok zorlandım pek anlatamadım da. Küçük kardeşim için üzülüyorum eğer aklıma gelen igrenclikte bir şeyse büyük olanın aklından böyle bir şey geçiyorsa anneme anlatacağım ama emin olamıyorum
Annemin fark ettiğini düşünmüyorum
Lütfen fikir verin
ccanımcanım inan üzükdüm 12 yaşındaki kardeşinle konuştunmu peki abinle ne oynuyosunuz bişey diyomu sana diye canım

Bundan yaklaşık bir yıl önce bir keresinde kendisi ayaktayken kucağına aldığını gördüm
Nasıl anlatacağımi da bilemiyorum açıkçası
Biraz önce düşünürken aklıma geldi bu olay
şu ana kadar anlattıklarınızda erkek kardeşlerin hatta lisede bile kankaların birbiriyle güreşmesi dışında bişey göremedim ben şahsen.

şu ana kadar anlattıklarınızda erkek kardeşlerin hatta lisede bile kankaların birbiriyle güreşmesi dışında bişey göremedim ben şahsen.
Bana tuhaf gelen kısmı güreş gibi değil de mesela küçüğü alttayken o şekilde bekliyor oluşu
Umarım sizin dediğiniz gibidir

Bana tuhaf gelen kısmı güreş gibi değil de mesela küçüğü alttayken o şekilde bekliyor oluşu
Umarım sizin dediğiniz gibidir
bizim sülale kuzenler kardeşler genelde erkektir, lisede de çoğu sınıf arkadaşım erkekti.bana o yüzden bunlar garip gelmedi.yani böyle taciz olmaz gibi geldi.yahu zaten kadın değil ki erkek üreme organı şimdi açık açık yazmıyım diyorum da başka yere gitse kafası belli olur ordan ne olduğu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X