Saçmaliyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama canım bunu iyi gözlemle birde 20 yaşında bi gencin böyle bişey yapmasıda çok mantıksız askerlik çağı. Gelmil bunu ihmal etmw canım bence
Ne yapacağımı bilemiyorum inanın
Bunu dillendirsem hassas bir konu daha kötü sonuçlara yol açabilir eğer böyle bir şey yoksa
Sussam hiç olmaz

bu 20 yaşındaki okuyo mu çalışıyo mu karakteri nasıl sevgilisi var mı ergenlikte cinsel bunalım geçirdi mi size karşı saygılı sevgili mi?

bizim sülale kuzenler kardeşler genelde erkektir, lisede de çoğu sınıf arkadaşım erkekti.bana o yüzden bunlar garip gelmedi.yani böyle taciz olmaz gibi geldi.yahu zaten kadın değil ki erkek üreme organı şimdi açık açık yazmıyım diyorum da başka yere gitse kafası belli olur ordan ne olduğu.
Teşekkür ederim cevabınız için

bu 20 yaşındaki okuyo mu çalışıyo mu karakteri nasıl sevgilisi var mı ergenlikte cinsel bunalım geçirdi mi size karşı saygılı sevgili mi?
Okuyor üniversitede normal zamanda da sürekli evde okul dışında
Bana karşı saygısızlığı olmadi

20 yaşında artık ergenliği geçmiş adam olma yolunda bir erkek ne alaka 12 yaşında cocugun arkasından yapışır.
Normal bir şekilde böyle oyun oynamayın biryerinizi sakatlarsınız diyin, öff şu annelerin de bişey anlamaması saf oluşu beni öldürecek.
Çok can sıkıcı konu fakat umarım sizin kuruntunuzdur. Uyarın, tensel temasları fazla olmasın. Pc oyunu, santranç falan oynasınlar. Yalnış anlaşılacak hareketlerle oyun oynamaz 20 yaşındaki adam.

20 yaşında artık ergenliği geçmiş adam olma yolunda bir erkek ne alaka 12 yaşında cocugun arkasından yapışır.
Normal bir şekilde böyle oyun oynamayın biryerinizi sakatlarsınız diyin, öff şu annelerin de bişey anlamaması saf oluşu beni öldürecek.
Çok can sıkıcı konu fakat umarım sizin kuruntunuzdur. Uyarın, tensel temasları fazla olmasın. Pc oyunu, santranç falan oynasınlar. Yalnış anlaşılacak hareketlerle oyun oynamaz 20 yaşındaki adam.
Yarın sabah annemle üstü kapalı konuşacağım dediğiniz gibi niyeti kötü bile olmasa özel alan diye bir şey var oyunun da sınırı var

Belki boğuşuyorlar terliyor nasıl hemen böyle aklınıza gelebildi? 20 yaşında olan da kardeşiniz.. Küçükte bir rahatsızlık gözlemliyor musunuz?

Eğer içiniz rahat değilse, farklı bir şeyler hissediyorsunuz demektir. Dolayısıyla küçük sizin gözetiminizde olmali ve ona mutlaka guven verici bir konusma yapmali, mahremiyetten bahsetmelisiniz. 12 yaş fark etme dönemi olmakla beraber, bir şeyler yaşıyorsa, anlamlandiramiyor, ifade edemiyor, çekiniyor, normal sanıyor olabilir. Bu bir travma durumudur. Suan normal geciriyor gibi gorunse de, yillar sonra bunu degerlendirdiginde bambaska hisler yaşayacaktır (boyle bir durum varsa eğer, yoksa da baskalarina karsi korumus olur kendini ve konusmalariniz bosa gitmez hicbir sekilde, tum cocuklarla bu konuşmalar yapılsa keske). Büyüğünü de çek karşına konuş. Bir suredir onları gözlemlediğini, oyun şekilleri ve hareketlerinden haberdar oldugunu, durumun farkinda oldugunu, küçüğün ergenlik dönemine girecegini, bu tarz oyunlarin onun gelisimi icin olumsuz etki yarattığını, hicbir sekilde bu oyunları kabul etmediğinizi ciddi ve net bir sekilde ifade et. Hem ortadan konusmus olursun, hem suclamamis olursun, bu sekilde bir giris yaptığın için de neyi anladığını anlamayacaktir ama bir durum varsa da farkedildigini bilecek ordan almasi gereken uyarıyı alacaktır. Odalarina da sürekli farkli zamanlarda girmelisin. Kucuk kardes senin odana gecebilir, daha guvende olur. Ailene de karsida yetişkin bir erkek oldugu icin daha rahat edecegini söyleyebilirsin.

Bundan yaklaşık bir yıl önce bir keresinde kendisi ayaktayken kucağına aldığını gördüm
Nasıl anlatacağımi da bilemiyorum açıkçası
Biraz önce düşünürken aklıma geldi bu olay
Bence cidden psikolojiniz bozuk, 30 yaşındayım evliyim hala iki kız kardeşimle ayı boğan tarzda güreşiriz yani bana çok acayip geldiniz bilmiyorum.

Iyi akşamlar herkese.

Belki anlattığım sizlere saçma gelecek, ya da senin için kötü diyeceksiniz.

Iki erkek kardeşim var. 20 ve 12 yaşlarinda. Bir kaç kez dikkat ettim birbirleriyle uğraşırken büyük olan diğerinin üzerine çıkıyor oyun oynuyorlar gibi ama ne tesadüfse büyük olanı bu oyunu oynadıktan sonra banyoya giriyor

Anlatırken çok zorlandım pek anlatamadım da. Küçük kardeşim için üzülüyorum eğer aklıma gelen igrenclikte bir şeyse büyük olanın aklından böyle bir şey geçiyorsa anneme anlatacağım ama emin olamıyorum
Annemin fark ettiğini düşünmüyorum
Lütfen fikir verin
Tuglerim diken diken.. ☹️ bu tarz şeyler malesef olabiliyor gozlemlesen bir süre kesinlikle.soylemelisin

20 yaşta küçük değilmiş ya... Kardeşiyle oynayınca terliyor olabilir mi? Her gün duş alır mı? Her terlediğinde?

Toplumumuzda bulunan insan dışı varlıkların yaptıklarını düşününce insan babasına kardeşine eşine vb kimseye güvenememesi normaldir..
Haklısınız orda olan sizsiniz 2 ergen erkek.. Erkeklerin oynama tarzları el şakaları muhabbetleri bizlerinkine benzemez ama bunuda göz önüne alarak bir değerlendir etrafında hep kız olduğu için belki bir nevi sana garip geliyordur.
20 yaş erkek her gün banyoda olması normal ama kardeşiyle oynayıp sonra banyoda olması fazlasıyla garip.
Çok iyi gözlemle içinde olan huzursuzluğu anlıyorum o an sürtünüyor mu küçük kardeşine dokunuyor mu yüz ifadesi ve ereksiyon oluşuna bir bak abla olarak banyoda kalış süresine bak belki aklına gelen değildir bir defa daha gözlemle ve o gözleminden eminsen siz hayırdır neyin kafasını yaşıyosunuz diye giriş yap ..
Bir de şunu söylücem kardeşinin internet geçmişine bak ensest ilişki videoları gay ilişki videoları vs var mı ?
Eğer varsa zaten olaylar olaylar 🙄🙄🙄🙄

Bence kimse kolay kolay kendi kardeşinden şüphe etmez. Siz bu olayın üzerine gidin 12 yaşındaki küçük hareketsiz bekliyor falan yazmışsınız kötü oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X