Saçmasapan mevzular...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hasta çocuğunu soğukta bırakacak adamı ben ne koca diye yanımda tutarım ne çocuğumun babası diye. Hem de saçma sapan bir şey yüzünden. Vicdanı, merhameti olmayan adamdan aile babası olmaz.

Maddi durumunuz çok mu kötü? Bir gün kalorifer gereksiz yandı diye faturaya yansıyacak tutar sizi çok mu zorlar parasal açıdan? Eğer öyleyse diyecek bir şey yok. Ama klimayı açabildiğinize göre mevzu para değil onun çizdiği çizginin dışına çıktığınız için size ders vermek. Kendi çocuğunu hasta etmek pahasına da olsa...
5 bilemedin 10 TL tutsun. Adam psikopatın teki

Maddi durumun kötülüğünden değil çok şükür. Onun çizgilerini aşmak dediğiniz gibi problem. Cimri desem tam olarak cimri değil. İhtiyacımız yokken dün 2 tane mont aldık kıza sırf begendik diye. Ama sınırları maddi anlamda hep o çiziyor. Doğal gaz bilmem ne. Evin alışverişini de o düşünüyor benim pedime kadar düşnünüp alabiliyor ama böyle konularda ona göre hatalı oldugum adam merhametsiz biri oluyor. Anlamak mümkün değil. Evde birkaç günlük yemek kalsın dolapta yada sebze çürüsün hemen yüzüme vurur. Bütün evin ihtiyaçlarına benden hakim adamda kontrol hastalığı mı vardır nedir anlamadım ki. Çok yoruyor bazen beni.

İdare ettiğiniz için yapıyor
Bi yırt ağzını kulaklarına kadar bak bir daha konuşabiliyor mu, çok sinirlendim ya el kadar bebeyi hasta etmek ne demek yemişim doğalgazını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X