Saçmasapan mevzular...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cimriliği ayrı cahilliği ayrı dert.. nasıl iki ayrı kişiye tek reçete yazılabilir ? size bebeklere uygun ilacı nasıl bir doktor reçete edebilir ?

o internetten kapadığında siz manuel açamadınız mı doğalgazı ?

Ben bu adamın alnını karışlarım bak sinir oldum ne demek pırı mı ödicim
Ya ev işleri bedavaya mı yapılıyor ödeyeceksin eşşek gibi

ısınma da en buyuk ihtiyaclardan biri
Para kazanın acilen

Adam bariz cimri.
Çıkan tartışmalar da hep bununla ilişkili.
Ne kadar ayıp evladından kısıp hasta etme noktasına getiriyorsa
orada doğalgaz peteğine gömerim o herifi ben. Yemişim inadını, derdini!

Adam kadını öyle bir sindirmiş ki hala suçu kendinde arıyor. Karşısında kafasını peteğe gömebilecek yapıda biri olsa zaten sinecek iskele babası.

ay ruhum daraldı
evlilik değil de hapishane gibi
bir de bazı konularda çok rahatız demişsiniz arada yorumlarda ama yere batsın böyle rahatlık
çocuğuma 1 mont alırım da bi doğalgazı unuttum diye azar işitmem daha iyi.
valla çalışmıyorsanız iş bakın.

ben konunuzu okurken çok gerildim. ne demek sizi "cezalandırmak" . Kaç yaşında insana unuttuğu bir şey için ceza verilir mi ,bu kabul edilebilir mi ya da reçete konusu bilmiyorum ama herkesin ilacının kedisine yazılması gerekir bence yarın öbür gün kızınızın ilaçlarına bakılmak istense e-nabızdan ilaçlar gözükmeyecek, bir kere söylediği şey bile çok saçma. Siz çalışmıyor olabilirsiniz ama her şey eve para getirmek mi, evin temizliğini ,yemeğini yapan , çocuğa bakan biri emek harcamıyor mu , parayı eşiniz kazanıyor diye sizi soğukta bırakma cezası veremez bu ciddi bir problem.

Çok yorum yaptım ama eşiniz nasıl baskı uyguluyorsa üzerinizde yalan söylemeyi bile düşünmüşsünüz. Çocuklarımız üzerinde kurmuyoruz bu baskıyı siz nasıl izin veriyorsunuz buna?

Çok uzun zamandır ilk kez bir konuda bu kadar sinirlendim, normalde yorum yapar geçerim ama şu an adama şiddet uygulayacak noktadayım resmen. Adam zaten konu sahibine çocuk muamelesi yapıyor ya da evin çalışanı.

Merhaba hanımlar.
Şimdi herkesin derdi kendine büyük ama ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir eşimle ufak tefek şeyler yüzünden tartısıp duruyoruz. Ben ne kadar sakin olsam da biraz dikbaşlıyım galiba eşim inat oldugumu söyler. Eşim de çok titiz. Biz birbirimizi yiyip dururuz. Bazen tatşılıkla hallediyoruz bazen inatlaşarak. Neyse en son olayları anlatayım. Dün eşimin hafta tatiliydi gezmeye gittik. D. Gazı eşim sabah uyaır uyanmaz kapadıgı için kontrol etmedim. Arabayı almaya gitti evden en son ben çıktım yani kabak benim başıma patladı. Doğal gazı kapatıyorduk gündüzleri. Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı. Bana cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı. Uyuttum biraz önce. Aç diye de benimkine msj attım hava çok güzelmiş örtcekmişim kızı ben de kazak giycekmişim. İçimden ağzının ortasına gelişine çakmak geliyo. Ben mi çok sinirliyim. Bugunki diğer mesele de kızın vs benim ilaçımız bitmişti sağlık ocagına yazdırmaya gittim. Niye 2 ayrı reçete yazdırmısım. İki ayrı reçete parası mı ödetecekmişim ona. Normalde terslerdim ama dedim hadi bir de alttan al bakalım. Önce yalan söylim doktor yazmadı diyeyim dedim yok söyleyemedim. Desim düşünemedim hayatım bir dahakine öyle yaparım. Ama yok yani ruhuma ters alttan almak. Ezik hissettim resmen kendimi. Klimayı açabilirsin diyor bir de.. Klima tek odada kızın odası uzakta kalıyor orda uyuyor. İnadına açtım klimayı bütün kapıları. Gelince görsün beyefendi.
Şimdi yorum bekliyorum sizden de. İkimizde de hata var biliyorum ama alttan alsam da üste çıksam da bitmiyor bizim bu meseleler.
Eşin titiz değil cimri canım maalesef ve saygısız

İyi de dışarda hava güzel olsa bile evler serin hala. Dışarda duruyoruz sıcacık eve de geliyorum evde öyle ama biraz durunca soguk geliyo. Heleki evde çocuk var. Ayrıca da kombi aç kapa yapılmaz sabit bi ayara getirilir. Öyle kalır.

Çok uzun zamandır ilk kez bir konuda bu kadar sinirlendim, normalde yorum yapar geçerim ama şu an adama şiddet uygulayacak noktadayım resmen. Adam zaten konu sahibine çocuk muamelesi yapıyor ya da evin çalışanı.
Bende 😠 yazdıkça yazdım zaten.
Yaşarken durumun vehameti anlaşılmıyor demek ki.

Çok da saçmasapan olmayan, bana kalırsa çok ciddi mevzular bu bahsettikleriniz.

Bebeğiniz var o evde ve en fazla 2 yaşındadır diye tahmin ediyorum, bu nasıl bir gaddarlık, kendini tanrı mı zannediyor eşiniz? Kapatmadınız diye cezalandırmak ne demek? Gerçekten aklım havsalam almadı bu konuyu..

Yineliyorum, bu çok çok ciddi bir konu, titizlik filan da değil; bencillik, cimrilik, egoistlik, daha ne derseniz işte.

Bir de kendinizde hata aramışsınız, çok üzüldüm. Bunu kendinize yapmayın. Bence eşiniz tedavi görmeli, bana bu anlattıklarınız hiç normal gelmedi.

Eşim tam olarak benim üzerimde egemenlik kurmaya çalısıyor. Alışmış herşeye tamam diyen sonra kendi bildiğini okuyan kadınlara benden de aynısı olmamı bekliyor. Bense heseye muhalefet. Bu mevzuda kendimi eleştirsem de asla normalde alttan alan biri değilimdir. Kendi zevkine göre giydirmek ister. Kendi zevkine göre yedirmek ister. Kendi zevkine göre gezdirmek ister. Az önce evde birşey farkettin mi desi. Ne desim. Yine neyi farketmedim acaba diye. Açan çiöeği gösteriyor. Algılarımı açcakmısım. Algılarım ne kadar açıkmış beni sınıyormuş. Ya açan çiçeğimi tabiki farkettim. Ama her gördüğüm şeyi ona mı söyliycem yani. Bu nasıl ne saçma bir ezikleme yöntemi boyle anlamadım. Anlamıycam ben bu adamı malssef. Bazen o kadar çocuk oluyor ki

Merhaba hanımlar.
Şimdi herkesin derdi kendine büyük ama ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir eşimle ufak tefek şeyler yüzünden tartısıp duruyoruz. Ben ne kadar sakin olsam da biraz dikbaşlıyım galiba eşim inat oldugumu söyler. Eşim de çok titiz. Biz birbirimizi yiyip dururuz. Bazen tatşılıkla hallediyoruz bazen inatlaşarak. Neyse en son olayları anlatayım. Dün eşimin hafta tatiliydi gezmeye gittik. D. Gazı eşim sabah uyaır uyanmaz kapadıgı için kontrol etmedim. Arabayı almaya gitti evden en son ben çıktım yani kabak benim başıma patladı. Doğal gazı kapatıyorduk gündüzleri. Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı. Bana cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı. Uyuttum biraz önce. Aç diye de benimkine msj attım hava çok güzelmiş örtcekmişim kızı ben de kazak giycekmişim. İçimden ağzının ortasına gelişine çakmak geliyo. Ben mi çok sinirliyim. Bugunki diğer mesele de kızın vs benim ilaçımız bitmişti sağlık ocagına yazdırmaya gittim. Niye 2 ayrı reçete yazdırmısım. İki ayrı reçete parası mı ödetecekmişim ona. Normalde terslerdim ama dedim hadi bir de alttan al bakalım. Önce yalan söylim doktor yazmadı diyeyim dedim yok söyleyemedim. Desim düşünemedim hayatım bir dahakine öyle yaparım. Ama yok yani ruhuma ters alttan almak. Ezik hissettim resmen kendimi. Klimayı açabilirsin diyor bir de.. Klima tek odada kızın odası uzakta kalıyor orda uyuyor. İnadına açtım klimayı bütün kapıları. Gelince görsün beyefendi.
Şimdi yorum bekliyorum sizden de. İkimizde de hata var biliyorum ama alttan alsam da üste çıksam da bitmiyor bizim bu meseleler.
Sizde hata yok Eşiniz cimri sadece hemde baya mezarına mı götürcekmiş parayı

Eşim tam olarak benim üzerimde egemenlik kurmaya çalısıyor. Alışmış herşeye tamam diyen sonra kendi bildiğini okuyan kadınlara benden de aynısı olmamı bekliyor. Bense heseye muhalefet. Bu mevzuda kendimi eleştirsem de asla normalde alttan alan biri değilimdir. Kendi zevkine göre giydirmek ister. Kendi zevkine göre yedirmek ister. Kendi zevkine göre gezdirmek ister. Az önce evde birşey farkettin mi desi. Ne desim. Yine neyi farketmedim acaba diye. Açan çiöeği gösteriyor. Algılarımı açcakmısım. Algılarım ne kadar açıkmış beni sınıyormuş. Ya açan çiçeğimi tabiki farkettim. Ama her gördüğüm şeyi ona mı söyliycem yani. Bu nasıl ne saçma bir ezikleme yöntemi boyle anlamadım. Anlamıycam ben bu adamı malssef. Bazen o kadar çocuk oluyor ki
Kendisinin muhakeme yeteneği olsa soğuktan insanın üşüyeceğini bilir
Asıl kendisinin algıları kapalı

Fark ettim evet , bana hiç saygının olmadığını fark ettim deseydiniz.

Ayrıca eklemek isterim ki tek reçeteye iki kişinin ilacını yazmak ya da yazdırmak suç. Bebek dahi olsa ayrı bir birey sizin bir parçanız değil.
Ben de tam bunu yazacaktım. Doktor yetişkine verilen ilacı bebeğe yazamaZ yasal değil. O eskidendi doktora sülalece gidip tek reçeteyle çıkmak, artık sistem işliyor

Vicdansız adam başka bir şey değil. Sorsan çocuğuna canını verir, yersen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X