- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Eşim tam olarak benim üzerimde egemenlik kurmaya çalısıyor. Alışmış herşeye tamam diyen sonra kendi bildiğini okuyan kadınlara benden de aynısı olmamı bekliyor. Bense heseye muhalefet. Bu mevzuda kendimi eleştirsem de asla normalde alttan alan biri değilimdir. Kendi zevkine göre giydirmek ister. Kendi zevkine göre yedirmek ister. Kendi zevkine göre gezdirmek ister. Az önce evde birşey farkettin mi desi. Ne desim. Yine neyi farketmedim acaba diye. Açan çiöeği gösteriyor. Algılarımı açcakmısım. Algılarım ne kadar açıkmış beni sınıyormuş. Ya açan çiçeğimi tabiki farkettim. Ama her gördüğüm şeyi ona mı söyliycem yani. Bu nasıl ne saçma bir ezikleme yöntemi boyle anlamadım. Anlamıycam ben bu adamı malssef. Bazen o kadar çocuk oluyor ki
Adam sana hakaret ediyor ve sen adami masumlastirip "ne kadar çoçuk beaa" "anlamiyorum ben bu adami, çok esrarengiiiz" havasindasin.
Umarim fakesindir. Yoksa sende o çoçugun hasta olma nedenine ortaksin. Ilaçlar almama nedenine ortaksin. Bu çoçuk istismaridir ve sen buna ortak oluyorsun.
Böyle bir agir konuyu sanki hiçbirsey yokmus gibisine anlatmak.. Kullanmak istedigim çok farkli kelimeler var.
Umarim biri seni bulur ve sosyal servislere sikayet eder. Yada