Saçmasapan mevzular...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim tam olarak benim üzerimde egemenlik kurmaya çalısıyor. Alışmış herşeye tamam diyen sonra kendi bildiğini okuyan kadınlara benden de aynısı olmamı bekliyor. Bense heseye muhalefet. Bu mevzuda kendimi eleştirsem de asla normalde alttan alan biri değilimdir. Kendi zevkine göre giydirmek ister. Kendi zevkine göre yedirmek ister. Kendi zevkine göre gezdirmek ister. Az önce evde birşey farkettin mi desi. Ne desim. Yine neyi farketmedim acaba diye. Açan çiöeği gösteriyor. Algılarımı açcakmısım. Algılarım ne kadar açıkmış beni sınıyormuş. Ya açan çiçeğimi tabiki farkettim. Ama her gördüğüm şeyi ona mı söyliycem yani. Bu nasıl ne saçma bir ezikleme yöntemi boyle anlamadım. Anlamıycam ben bu adamı malssef. Bazen o kadar çocuk oluyor ki

Adam sana hakaret ediyor ve sen adami masumlastirip "ne kadar çoçuk beaa" "anlamiyorum ben bu adami, çok esrarengiiiz" havasindasin.

Umarim fakesindir. Yoksa sende o çoçugun hasta olma nedenine ortaksin. Ilaçlar almama nedenine ortaksin. Bu çoçuk istismaridir ve sen buna ortak oluyorsun.

Böyle bir agir konuyu sanki hiçbirsey yokmus gibisine anlatmak.. Kullanmak istedigim çok farkli kelimeler var.

Umarim biri seni bulur ve sosyal servislere sikayet eder. Yada Mune Mune senin fake oldugunu fark edebilir.

Bence dikbaşlı değil fazlasıyla tavizkarsınız.. Adamın uyguladığı psikolojik şiddetten dolayı ne yaşadığınızın farkında değilsiniz.
Bir gün doğalgazı açık bıraktım diye
unutmanın ne kadar masum bir eylem olduğunu düşünmek yerine beni suçlayacak,
doğalgazı kapattıracak,
üstüne çocuğum hasta olacak,
birde o çocuk hasta olunca kendini sorgulayıp utanmak yerine reçete tek mi çift mi onun derdine düşecek???

Siz doğalgazı kapatmakla tehdit eden adama boyun eğeceksiniz, kapatmasına ses etmeyeceksiniz, çocuk hastalanınca yaygarayı koparmayacaksınız, birde reçete derdine düşünce "o reçeteyi sana yediririm" demek yerine "hayatım bir dahakine öyle yaparım" diyeceksiniz. Bana lütfen kızmayın ama olanlar karşısında tavrınız buysa adamın yaptıklarını hak ediyorsunuz. Siz böyle davranırsanız daha fazlasını yaşayacağınızdan emin olun.

Yazık çocuğa çok üzüldüm, hem baba gibi bir babaya, hem onun hakkını savunacak bir anneye sahip değil malesef.

Adam sana hakaret ediyor ve sen adami masumlastirip "ne kadar çoçuk beaa" "anlamiyorum ben bu adami, çok esrarengiiiz" havasindasin.

Umarim fakesindir. Yoksa sende o çoçugun hasta olma nedenine ortaksin. Ilaçlar almama nedenine ortaksin. Bu çoçuk istismaridir ve sen buna ortak oluyorsun.

Böyle bir agir konuyu sanki hiçbirsey yokmus gibisine anlatmak.. Kullanmak istedigim çok farkli kelimeler var.

Umarim biri seni bulur ve sosyal servislere sikayet eder. Yada Mune Mune senin fake oldugunu fark edebilir.
Ne diyorsun ya sn ya. Neyin kafası bu.

Eşim tam olarak benim üzerimde egemenlik kurmaya çalısıyor. Alışmış herşeye tamam diyen sonra kendi bildiğini okuyan kadınlara benden de aynısı olmamı bekliyor. Bense heseye muhalefet. Bu mevzuda kendimi eleştirsem de asla normalde alttan alan biri değilimdir. Kendi zevkine göre giydirmek ister. Kendi zevkine göre yedirmek ister. Kendi zevkine göre gezdirmek ister. Az önce evde birşey farkettin mi desi. Ne desim. Yine neyi farketmedim acaba diye. Açan çiöeği gösteriyor. Algılarımı açcakmısım. Algılarım ne kadar açıkmış beni sınıyormuş. Ya açan çiçeğimi tabiki farkettim. Ama her gördüğüm şeyi ona mı söyliycem yani. Bu nasıl ne saçma bir ezikleme yöntemi boyle anlamadım. Anlamıycam ben bu adamı malssef. Bazen o kadar çocuk oluyor ki
Çocuk gibi deyince benim gözümde sevimli haller geliyor. Eşinize yakışacak çok daha güzel tabirler var ama siz çocuk gibi demeyi uygun gördüyseniz bize laf düşmez.

Hayır konuları basıl okuyorsunuz anlamadım. Neresinde yazıyor ilaç almadıgı. Gelirken ilaçlarımızı alıp getirdi. Ben yaptıklarını sence gizemli bu adam ya havasında mı yazmısım. Hey allam. Kendi yaşantılarınıza genelleyip mi yorumlar yapıyorsunuzki anlamadım

Çocuk gibi deyince benim gözümde sevimli haller geliyor. Eşinize yakışacak çok daha güzel tabirler var ama siz çocuk gibi demeyi uygun gördüyseniz bize laf düşmez.
Ben sevimli manada yazmadım. Çocuk gibi saçma sapan bir muhakeme yeteneği var manasında saçmasapan davranıyor şeklinde yazdım.

Hayır konuları basıl okuyorsunuz anlamadım. Neresinde yazıyor ilaç almadıgı. Gelirken ilaçlarımızı alıp getirdi. Ben yaptıklarını sence gizemli bu adam ya havasında mı yazmısım. Hey allam. Kendi yaşantılarınıza genelleyip mi yorumlar yapıyorsunuzki anlamadım

Adam dogal gazi kapattirmasaydi, ilacada gerek kalmazdi!! Adam çoçugun ilacin parasini harcamak istemiyor! Söyleniyor! Kendi çoçugun ilaç parasi için söyleniyor!!

Bu ne kadar agir birsey haberin varmi? Hem kendi çoçugunu!! hasta ediyor, hem ilac parasina burun kiviriyor!!

Ama evet haklisin, çoçuksu o adam, gizemli, esrarengiz o!!!

Ya diyecek çok seyim var ama söylemiyorum. Bos yere burda ban yemeye degmez. Bu konumdaki son mesajim olur. Tekrar diliyorum ki fakesindir. Yoksa bir çoçugun evde parar varken, soguk içinde yasamasi, ve ardindan hasta olmasina vicdanim sizliyor.

Adam dogal gazi kapattirmasaydi, ilacada gerek kalmazdi!! Adam çoçugun ilacin parasini harcamak istemiyor! Söyleniyor! Kendi çoçugun ilaç parasi için söyleniyor!!

Bu ne kadar agir birsey haberin varmi? Hem kendi çoçugunu!! hasta ediyor, hem ilac parasina burun kiviriyor!!

Ama evet haklisin, çoçuksu o adam, gizemli, esrarengiz o!!!

Ya diyecek çok seyim var ama söylemiyorum. Bos yere burda ban yemeye degmez. Bu konumdaki son mesajim olur. Tekrar diliyorum ki fakesindir. Yoksa bir çoçugun evde parar varken, soguk içinde yasamasi, ve ardindan hasta olmasina vicdanim sizliyor.
Hey allam benim de sana son mesajım. Az sakin ol. İlaç soğuk algınlığıyla ilgili bir ilaç değil. Kabız ilacı. İlaç parasına burun kıvırdıgı çocugu soğuk içindw yasattıgı da yok. Kocamı savunacağım aklıma gelmezdi ama bana bunu da yaptırdın bravo sana.

Ayrıca eklemek isterim ki tek reçeteye iki kişinin ilacını yazmak ya da yazdırmak suç. Bebek dahi olsa ayrı bir birey sizin bir parçanız değil.
+Bir de yetişkin ilaçları çocuk reçetesine çocuk ilaçları yetişkin reçetesine yazılamaz yaş sınırı çıkar

Bu adam ruh hastası. Siz de sorun ona "bir şey fark ettin mi" diye.Ne diye sorarsa "geri zekalı olduğunu" dersiniz. Sonra da gülün"seni denedim, algıların açık mı diye baktım"diyin.

Son düzenleme:
Eşin ilaç almış. Ne büyük lütuf. Adam sana inat doğalgazı kapatmış sen bunun ne kadar büyük bir sorun olduğunun farkında mısın? Ne yapmayı düşünüyorsun? Sen de ona inat yemek yapmamazlik yaptın mı? Ne yaptın ne yapacaksın? Karşılık vermezsen hep böyle gider biliyorsun değil mi....

Hey allam benim de sana son mesajım. Az sakin ol. İlaç soğuk algınlığıyla ilgili bir ilaç değil. Kabız ilacı. İlaç parasına burun kıvırdıgı çocugu soğuk içindw yasattıgı da yok. Kocamı savunacağım aklıma gelmezdi ama bana bunu da yaptırdın bravo sana.
U dönüşü yapıyorsunuz,hani çocuk doğalgaz kapalı diye hasta olmuştu. Doğalgazı kapatınca kabız mı olur insan? O zaman fazla açmayın,Allah korusun ishal olursunuz:KK54:

Adam sizi cezalandırmak için çocuğunu mu soğukta bırakıyor? OHA.
Bizde gündüzleri doğalgaz kapatıyoruz,annem sabah erken kalktığı için o kapatıyor. Bazen ben geceden kapatıyorum falan. Annem/ben kapatmayı unuttuğunda/unuttuğumda asla bağırmayız yani. Ha ben bi akılsızlık yapıp bağırsam annem o kombiyi söküp kafama geçirir, ne biçim evlat yetiştirdim diye. Siz adamın yaptığını basitleştirmeyi kesin ya. Adam sizin çocuğunuzu hasta etmiş. Hele ki bu virüs salgınında çocuğunuzun bağışıklığının düşüp hasta olmasına neden olmuş. Bu basit birşey mi? Psikolojik şiddet yahu bu. Alt tarafı 10 saat yanacak taş çatlasın 20 lira. Bunun için çocuk çocuğu soğukta bırakmak acımasınız, acımasızlıktan öte bence cimrilik. Ayrıca bu ne demek biliyor musunuz? "Ya benim dediğimi seve seve yapacaksın ya da soğukta kalıp hastalanmaya razı olacaksın" demek.

Merhaba hanımlar.
Şimdi herkesin derdi kendine büyük ama ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir eşimle ufak tefek şeyler yüzünden tartısıp duruyoruz. Ben ne kadar sakin olsam da biraz dikbaşlıyım galiba eşim inat oldugumu söyler. Eşim de çok titiz. Biz birbirimizi yiyip dururuz. Bazen tatşılıkla hallediyoruz bazen inatlaşarak. Neyse en son olayları anlatayım. Dün eşimin hafta tatiliydi gezmeye gittik. D. Gazı eşim sabah uyaır uyanmaz kapadıgı için kontrol etmedim. Arabayı almaya gitti evden en son ben çıktım yani kabak benim başıma patladı. Doğal gazı kapatıyorduk gündüzleri. Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı. Bana cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı. Uyuttum biraz önce. Aç diye de benimkine msj attım hava çok güzelmiş örtcekmişim kızı ben de kazak giycekmişim. İçimden ağzının ortasına gelişine çakmak geliyo. Ben mi çok sinirliyim. Bugunki diğer mesele de kızın vs benim ilaçımız bitmişti sağlık ocagına yazdırmaya gittim. Niye 2 ayrı reçete yazdırmısım. İki ayrı reçete parası mı ödetecekmişim ona. Normalde terslerdim ama dedim hadi bir de alttan al bakalım. Önce yalan söylim doktor yazmadı diyeyim dedim yok söyleyemedim. Desim düşünemedim hayatım bir dahakine öyle yaparım. Ama yok yani ruhuma ters alttan almak. Ezik hissettim resmen kendimi. Klimayı açabilirsin diyor bir de.. Klima tek odada kızın odası uzakta kalıyor orda uyuyor. İnadına açtım klimayı bütün kapıları. Gelince görsün beyefendi.
Şimdi yorum bekliyorum sizden de. İkimizde de hata var biliyorum ama alttan alsam da üste çıksam da bitmiyor bizim bu meseleler.
Iyıde dogal gazı kapatıp ceza vermek ney?Çocuk var bide?Hasta olsa daha çok canı yanmazmı bu adamın.Tovbeler olsun ne dıyım ki canım?

Öpüşüp barışın o zaman ne diyelim. Siz razıysanız bu muameleye ve psikolojik şiddete diyecek bir şey yok. Çocuğa üzüldüm sadece.

Doğal gazı kapatıyorduk gündüzleri. Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı. Bana cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı.
İlaç soğuk algınlığıyla ilgili bir ilaç değil. Kabız ilacı. İlaç parasına burun kıvırdıgı çocugu soğuk içindw yasattıgı da yok. Kocamı savunacağım aklıma gelmezdi ama bana bunu da yaptırdın bravo sana.

Ne yazdığınızı siz tekrar okuyun bence. İnsanlar yazdıklarınıza göre yorum yapıyor. Bu yazdıklarına rağmen kocanı savunman bence de inanılır gibi değil. Sen eşinle tatlı tatlı !! atışırken olan çocuğa olmuş. Şu anda asıl kafana taktığın bu olmalıydı.
Bence doğruyu söyleyenlere laf yetiştireceğine eşine haksızlığını anlat. Daha önce ki mesajımda da yazmıştım. Siz yaşadıklarınızı fazlasıyla hakediyorsunuz.

Merhaba hanımlar.
Şimdi herkesin derdi kendine büyük ama ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir eşimle ufak tefek şeyler yüzünden tartısıp duruyoruz. Ben ne kadar sakin olsam da biraz dikbaşlıyım galiba eşim inat oldugumu söyler. Eşim de çok titiz. Biz birbirimizi yiyip dururuz. Bazen tatşılıkla hallediyoruz bazen inatlaşarak. Neyse en son olayları anlatayım. Dün eşimin hafta tatiliydi gezmeye gittik. D. Gazı eşim sabah uyaır uyanmaz kapadıgı için kontrol etmedim. Arabayı almaya gitti evden en son ben çıktım yani kabak benim başıma patladı. Doğal gazı kapatıyorduk gündüzleri. Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı. Bana cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı. Uyuttum biraz önce. Aç diye de benimkine msj attım hava çok güzelmiş örtcekmişim kızı ben de kazak giycekmişim. İçimden ağzının ortasına gelişine çakmak geliyo. Ben mi çok sinirliyim. Bugunki diğer mesele de kızın vs benim ilaçımız bitmişti sağlık ocagına yazdırmaya gittim. Niye 2 ayrı reçete yazdırmısım. İki ayrı reçete parası mı ödetecekmişim ona. Normalde terslerdim ama dedim hadi bir de alttan al bakalım. Önce yalan söylim doktor yazmadı diyeyim dedim yok söyleyemedim. Desim düşünemedim hayatım bir dahakine öyle yaparım. Ama yok yani ruhuma ters alttan almak. Ezik hissettim resmen kendimi. Klimayı açabilirsin diyor bir de.. Klima tek odada kızın odası uzakta kalıyor orda uyuyor. İnadına açtım klimayı bütün kapıları. Gelince görsün beyefendi.
Şimdi yorum bekliyorum sizden de. İkimizde de hata var biliyorum ama alttan alsam da üste çıksam da bitmiyor bizim bu meseleler.
calismiyorsaniz bie an once calismaya baslayin bence.. ne demek ceza? siz 5 yasinda cocuk musunuz? kim de sizi cezalandiriyor? ne kadar ayip ve karsisindakini kucuk dusurucu birsey... ekonomik acidan bagimsiz olunduguz zaman bu sekilde konusamaz. recetenin lafini etmek ne yaaa 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X