Deterjanlara değil ama mutfağa veriyorum ben de varımı yoğumuNe güzel vala
Ben paranın çoğunu deterjanlara
Mutfak giderine veriyorum
Yeni temiz içerik denen bi marka var bi kaç senedir Türk markası o iyi gibi hatta sirkelisine öldüm bittim resmen direk sirke kokuyo bulaşık makinesine parlatıcı olmadı üstlerine sıkınca o bardaklar parlıyo resmen yumuşatıcı da oluyomuş bu saatte bu muhabbet hiç hoş olmadı yalnız rüyamda kesin cam falan silerimYa valla sizi duyunca ben aşmışım tüm düzeni yıkmışım gibi hissettim şu an. Sirkeli esasiyel kokulu bi fısfısım var onunla toz alıyorum. Bide amwayin locu var onla da her yeri siliyorum. Tek temizlik için aldığım cif. Onu da karbonatla yapıyodum da bi ara nedense kokusundan tiksindim yapamadım
Deterjanlara değil ama mutfağa veriyorum ben de varımı yoğumuyemek benim için bambaşka bir olay
Eeee resmen bensin sen :) alışveriş listesine çamaşır suyuyla mı başlıyosunNe güzel vala
Ben paranın çoğunu deterjanlara
Mutfak giderine veriyorum
Bakayım ona yerli ürün desteklemek önemli. Çamaşır deterjanını değiştirmek istiyorum ne zamandır bende bu markanın var mı öyle ürünleri? Amwayin organik dedikleri ne leke çıkarıyodu ne beyazları temizliyodu. Grimsi çıkıyodu beyazlar en nefret ettiğim.Yeni temiz içerik denen bi marka var bi kaç senedir Türk markası o iyi gibi hatta sirkelisine öldüm bittim resmen direk sirke kokuyo bulaşık makinesine parlatıcı olmadı üstlerine sıkınca o bardaklar parlıyo resmen yumuşatıcı da oluyomuş bu saatte bu muhabbet hiç hoş olmadı yalnız rüyamda kesin cam falan silerim
Eeee resmen bensin sen :) alışveriş listesine çamaşır suyuyla mı başlıyosun
İlk çıktığında firmaya mail atmıştım teşekkür için kadın bi kimyagermiş kurucusu şirketin çamaşır için leke ürünü var sanırım ama toz deterjan dersen başka yerli temiz içerikli olduğu söylenen var kullandığım fiyatı arttı ama diğerlerinden uygun yine deBakayım ona yerli ürün desteklemek önemli. Çamaşır deterjanını değiştirmek istiyorum ne zamandır bende bu markanın var mı öyle ürünleri? Amwayin organik dedikleri ne leke çıkarıyodu ne beyazları temizliyodu. Grimsi çıkıyodu beyazlar en nefret ettiğim.
Bakayım ona yerli ürün desteklemek önemli. Çamaşır deterjanını değiştirmek istiyorum ne zamandır bende bu markanın var mı öyle ürünleri? Amwayin organik dedikleri ne leke çıkarıyodu ne beyazları temizliyodu. Grimsi çıkıyodu beyazlar en nefret ettiğim.
Neyin fiyatı artmadı ki..İlk çıktığında firmaya mail atmıştım teşekkür için kadın bi kimyagermiş kurucusu şirketin çamaşır için leke ürünü var sanırım ama toz deterjan dersen başka yerli temiz içerikli olduğu söylenen var kullandığım fiyatı arttı ama diğerlerinden uygun yine de
Neyin fiyatı artmadı ki..
Ace yerine daha temiz bir yöntem söylüyorum hemen sana bulaşık makinası kapsülleriAce baş tacıdır
Zararlıdır
Ama en çok o kullanılır
Ace yerine daha temiz bir yöntem söylüyorum hemen sana bulaşık makinası kapsülleri
Beyazlarla bir bir kapsül atıyorsun bembeyaz alıyorsun. Öyle olunca da insan düşünmüyo değil bu perdeleri çamaşırları beyazlatan şey tamamen çıkar mı ki tabaklardan, biz ne yiyoruz böyle diye..
Bende astım var bu arada ben banyoyu kloraklasam ölüm çıkar benim ordan herhalde. En güzeli buharlı temizleyiciler suyla temizlik mis gibi. En yakın arkadaşım olur fakir buharlı mop
Kepek için açılmış başlığı manyakça temizliğe bağladık ;D
Çamaşırla attığın için pek sorun olmaz aksama zaten ordan gideceği yer atık borusu makinanın.Bende astım sayılırım
Bu deterjanlar birebir malesef
Servisteki bir arkadaşım bana dedi ki
Hangi ürün ne için yapıldıysa
Onun için kullan
Bir diğeri cihazları bozmak için bir yöntem
O yüzden hiç denemiyorum bile
Ama bulaşık makinesi parlatıcısı ile
Halıları yerleri siliyorum missss
Hemde saat 3teKepek için açılmış başlığı manyakça temizliğe bağladık ;D
Çamaşırla attığın için pek sorun olmaz aksama zaten ordan gideceği yer atık borusu makinanın.
Bu arada bende duşakabinin camlarını siliyorum onunla. Bulaşık makinasının deterjanını alırken vermişlerdi bedavaya hiç koymadım makinaya tam durulanmıyo gibi geliyor bana
Hemde saat 3teresmen temizlik konusu açılsında yardırayım diye bekliyormuşum
Bunu denicemSİze şunu söylemezsem içimde kalır mutfak dolaplarını bulaşık makinesi tabletini eriterek silin o parlaklık aman tanrım geçici körlük yaratıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?