Saçta kepeklenme

Yeni temiz içerik denen bi marka var bi kaç senedir Türk markası o iyi gibi hatta sirkelisine öldüm bittim resmen direk sirke kokuyo bulaşık makinesine parlatıcı olmadı üstlerine sıkınca o bardaklar parlıyo resmen yumuşatıcı da oluyomuş bu saatte bu muhabbet hiç hoş olmadı yalnız rüyamda kesin cam falan silerim

Bakayım ona yerli ürün desteklemek önemli. Çamaşır deterjanını değiştirmek istiyorum ne zamandır bende bu markanın var mı öyle ürünleri? Amwayin organik dedikleri ne leke çıkarıyodu ne beyazları temizliyodu. Grimsi çıkıyodu beyazlar en nefret ettiğim.

İlk çıktığında firmaya mail atmıştım teşekkür için kadın bi kimyagermiş kurucusu şirketin çamaşır için leke ürünü var sanırım ama toz deterjan dersen başka yerli temiz içerikli olduğu söylenen var kullandığım fiyatı arttı ama diğerlerinden uygun yine de

Ace baş tacıdır
Zararlıdır
Ama en çok o kullanılır

Neyin fiyatı artmadı ki..

Ace baş tacıdır
Zararlıdır
Ama en çok o kullanılır
Ace yerine daha temiz bir yöntem söylüyorum hemen sana bulaşık makinası kapsülleri
Beyazlarla bir bir kapsül atıyorsun bembeyaz alıyorsun. Öyle olunca da insan düşünmüyo değil bu perdeleri çamaşırları beyazlatan şey tamamen çıkar mı ki tabaklardan, biz ne yiyoruz böyle diye..
Bende astım var bu arada ben banyoyu kloraklasam ölüm çıkar benim ordan herhalde. En güzeli buharlı temizleyiciler suyla temizlik mis gibi. En yakın arkadaşım olur fakir buharlı mop

Kepek için açılmış başlığı manyakça temizliğe bağladık ;D

Bende astım sayılırım
Bu deterjanlar birebir malesef
Servisteki bir arkadaşım bana dedi ki

Hangi ürün ne için yapıldıysa
Onun için kullan

Bir diğeri cihazları bozmak için bir yöntem
O yüzden hiç denemiyorum bile

Ama bulaşık makinesi parlatıcısı ile
Halıları yerleri siliyorum missss

Çamaşırla attığın için pek sorun olmaz aksama zaten ordan gideceği yer atık borusu makinanın.
Bu arada bende duşakabinin camlarını siliyorum onunla. Bulaşık makinasının deterjanını alırken vermişlerdi bedavaya hiç koymadım makinaya tam durulanmıyo gibi geliyor bana

Aynen öyle aslında

Sİze şunu söylemezsem içimde kalır mutfak dolaplarını bulaşık makinesi tabletini eriterek silin o parlaklık aman tanrım geçici körlük yaratıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…