Sİze şunu söylemezsem içimde kalır mutfak dolaplarını bulaşık makinesi tabletini eriterek silin o parlaklık aman tanrım geçici körlük yaratıyo resmen
Aklımdayken şunu da söyleyim o zaman yarın unuturum yalnız ifşaa olabilirim çevremde bunlara takık kimse yok :) cam için kremsiz şampuan sirke su karışımını denemediyseniz yağmurlar başlamadan deneyin yıllardır kullandığımız mavi su çöpmüş resmen
Hemen konunun özüne bağlayayım.Aklımdayken şunu da söyleyim o zaman yarın unuturum yalnız ifşaa olabilirim çevremde bunlara takık kimse yok :) cam için kremsiz şampuan sirke su karışımını denemediyseniz yağmurlar başlamadan deneyin yıllardır kullandığımız mavi su çöpmüş resmen
Bende hiç bişeyin ölçüsü yok ayarsızım galibaHemen konunun özüne bağlayayım.Şampuan kullanmayı bıraktığım için evde bir sürü şampuan var şuan. Onlarla cam sileyim bari. Kaça kaça koyuyoruz ölçüsü ne?
Hipotiroid böyle şeyler yapabilir. Stres de yapabilir, alerji, dermatit, egzema vs. Bir çok nedeni olabilir.
Benim tavsiyem stresi azaltıp bir kan tahlili vermeniz yönünde. Bu arada şampuan vs kısmında ise doğala yönelmeniz daha iyi olabilir. Çavdar unu ile yıkıyorum ben saçlarımı, sülfat paraben free saç kremi kullanıyorum 15 günde mükemmel bir değişim var saçlarımda. Gün aşırı yağlanan saçım 4 günün sonunda hala tertemizdi ama içim rahat etmedi diye yıkadım tekrar saçımı.
Çavdar unu evde yok diye yulaf unuyla yaptım bende bi kere. Çavdar yulafı döverSilikon ve paraben içermeyen yulaflı şampuan kullanıyorum ben de. Saçlarımın halinden memnunum ama şu an ben de yulaf unuyla maske falan mı yapsam diye düşünmeye başladım yazınızı okuyunca ehehe.
Çavdar unu evde yok diye yulaf unuyla yaptım bende bi kere. Çavdar yulafı döver
Ahahah anılarım canlanıyor bir bir. Aynen un ve suyla hazırlıyosun bn hamur gibi yapıp sürülmeyince falan seyrelterek gittim krep hamuru kıvamı perfect biraz daha sulu da olabilir sana kalmış.Nasıl yapıyoruz, normal unla suyu karıştırıp mı? İçine hindistan cevizi yağı falan ekleyeyim mi ehehe?
Soğuk duştan hiç hoşlanmam ama gerçekten selülite faydası var mı son günlerde taktım kilom yok ama henüz yer etmemiş selülitim var bacak arkalarımdaAralarda bahsedildiyse bilmiyorum, saçınızı sıcak suyla yıkıyorsanız o kepek yapıyor. Soğuğa yakın ılık suyla yıkanmanızı öneririm, hem cildi sıkılaştırıp selülitleri de azaltıyor.
Soğuk duştan hiç hoşlanmam ama gerçekten selülite faydası var mı son günlerde taktım kilom yok ama henüz yer etmemiş selülitim var bacak arkalarımda
Bu olayı bu kış halletmeyi amaçlıyorum derinleştikçe hiç kurtulamam egzersizle şansımı deneyim kremler vs çok mantıklı gelmiyo nedenseBende gözle görülür derecede azalma oldu ama hemen göstermiyor etkisini tabi ben yıllardır soğuğa yakın ılık su ile yıkanıyorum. Yıkanamıyorsanız duşunuzun bitmesine yakın soğuk suyla masaj yapabilirsiniz.
Merhaba bende de bi ara geçmek bilmeyen kepek te değil incecik toz gibi kepeklenme vrdı.Merhaba arkadaşlar
Bu yaşına kadar hiç kepek görmemiş
Şimdi ise kepek derdiyle uğraşan ben
Doktora gittim başlangıçtı
Krem ve şampuan vermişti
Gerek görmedi ısrarım üzerine verdi
Fakat doktordan sonra daha da arttı
Tekrar gitmeyi düşünüyorum
Ama fikriniz var mı?
Stresten kaynaklı olabilir yazıyor nette
Malum şu aralar stres üst üste
Teşekkür ediyorum
son durulama suyuna sirke ekle..kepeksiz parlak saçlar..Merhaba arkadaşlar
Krem ve şampuan vermişti
Ama fikriniz var mı?
Teşekkür ediyorum
Banyo suyuna sirke dökmek iyi gekir demişti bana kuaforum ama denemedimMerhaba arkadaşlar
Krem ve şampuan vermişti
Ama fikriniz var mı?
Teşekkür ediyorum
Aralarda bahsedildiyse bilmiyorum, saçınızı sıcak suyla yıkıyorsanız o kepek yapıyor. Soğuğa yakın ılık suyla yıkanmanızı öneririm, hem cildi sıkılaştırıp selülitleri de azaltıyor.
Banyo suyuna sirke dökmek iyi gekir demişti bana kuaforum ama denemedim
son durulama suyuna sirke ekle..kepeksiz parlak saçlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?