Anliyorum bitanem ama sampuan o an icin ekstra temizlik saglamiyi. Her gun sampuan gereksizŞampuan,krem,rolon yine de duş ihtiyacı oluyor
Burası çok sıcak inan ki anlamıyorsun
Hiç bir şekilde kullanmıyorum. Çavdar unu ve suyu karıştırıp krep hamuru kıvamına getiriyorum saç diplerine masaj 10 dk bekletip yıkıyorum. İlk başlarda saçım açılmadı ama nasıl sabunla yıkarsın kaskatı olur aynen öylr olmuştu baya saç kremi kullanmak zorunda kaldım. O da sülfatsız parabensiz vs. Tam denemedim ne kadar gideceğini ama 4günlük temizlik rekorum var şu an. Kendi salaklığımdan o da ya 4 gün oldu yıka şu saçını diye kendi kendimi gaza getirdim muhtemel 1 haftayı bulurdu tahminim.Yaglanma filan olmuyo mu? Hic mi kulkanmiyosun sanpuan? Ayda 1 kez filan? Sirje filan kullaniyomusun?
İşte bunlar hep sebum eksikliğiBenim saçlarım ışıl ışıl gür güzeldir
Beyazlama erken başladı
Kansızlıktan dökülüyordu
Şimdi birde kepeğimiz oldu
Derdim bu oldu işte
Anliyorum bitanem ama sampuan o an icin ekstra temizlik saglamiyi. Her gun sampuan gereksiz
Valka bravo:) bende deneyim bi kac haftaHiç bir şekilde kullanmıyorum. Çavdar unu ve suyu karıştırıp krep hamuru kıvamına getiriyorum saç diplerine masaj 10 dk bekletip yıkıyorum. İlk başlarda saçım açılmadı ama nasıl sabunla yıkarsın kaskatı olur aynen öylr olmuştu baya saç kremi kullanmak zorunda kaldım. O da sülfatsız parabensiz vs. Tam denemedim ne kadar gideceğini ama 4günlük temizlik rekorum var şu an. Kendi salaklığımdan o da ya 4 gün oldu yıka şu saçını diye kendi kendimi gaza getirdim muhtemel 1 haftayı bulurdu tahminim.
En son dün yıkadım saçımı ve karışıklık da olmadı yine azcık süreyim saç kremi deyip biraz sürdüm yine. Bi dahakine yapmıcam hiç bişey
İşte bunlar hep sebum eksikliği
Bence de tebriklerValka bravo:) bende deneyim bi kac hafta
Helal olsun gerçekten doğal olan en iyisi aslında bizi şu köpüğe alıştıranlar köpüklerde boğulurlar inşallah organik ürünler denedim bi ara köpürmüyo temizlemez deyip vazgeçtimHiç bir şekilde kullanmıyorum. Çavdar unu ve suyu karıştırıp krep hamuru kıvamına getiriyorum saç diplerine masaj 10 dk bekletip yıkıyorum. İlk başlarda saçım açılmadı ama nasıl sabunla yıkarsın kaskatı olur aynen öylr olmuştu baya saç kremi kullanmak zorunda kaldım. O da sülfatsız parabensiz vs. Tam denemedim ne kadar gideceğini ama 4günlük temizlik rekorum var şu an. Kendi salaklığımdan o da ya 4 gün oldu yıka şu saçını diye kendi kendimi gaza getirdim muhtemel 1 haftayı bulurdu tahminim.
En son dün yıkadım saçımı ve karışıklık da olmadı yine azcık süreyim saç kremi deyip biraz sürdüm yine. Bi dahakine yapmıcam hiç bişey
İlk yıkadığında korkma keçe oldu saçlarım diye ağlamaklı olmuştum banyoda. En son her duyduğunu yapıyosun b*k var diye diye söyleniyodumValka bravo:) bende deneyim bi kac hafta
Helal olsun gerçekten doğal olan en iyisi aslında bizi şu köpüğe alıştıranlar köpüklerde boğulurlar inşallah organik ürünler denedim bi ara köpürmüyo temizlemez deyip vazgeçtim
Tebrik ederim siziİlk yıkadığında korkma keçe oldu saçlarım diye ağlamaklı olmuştum banyoda. En son her duyduğunu yapıyosun b*k var diye diye söyleniyodum
Emperyalist düzenin kölesiyiz resmen indirimdeki deterjanlara bakarken bile içim bi hoş oluyo benimAynen ya kafamızın içi takıntılı
Sülfattan köpürüyolar en fenası da sülfat zaten. Bütün saçı bozuyor allahın belası nalet. Saçımın dalgasını açmış ya böyle bişeyi biri söyleseydi bana ya saçma sapan konuşma derdim.Helal olsun gerçekten doğal olan en iyisi aslında bizi şu köpüğe alıştıranlar köpüklerde boğulurlar inşallah organik ürünler denedim bi ara köpürmüyo temizlemez deyip vazgeçtim
Öyle miymiş ben de kıvırcıktım hatta bonus şimdi kuruturken düzleşiyo garip bi dalgalı oldu hiç bi katagoriye girmiyo yaniSülfattan köpürüyolar en fenası da sülfat zaten. Bütün saçı bozuyor allahın belası nalet. Saçımın dalgasını açmış ya böyle bişeyi biri söyleseydi bana ya saçma sapan konuşma derdim.
Banyodan çıkıyorum hala inanamıyorum eşime diyorum aşkım bak bakayım dalga olmuş mu diyeadam benden yıldı yıldı
Kimyasal ile yaşamEmperyalist düzenin kölesiyiz resmen indirimdeki deterjanlara bakarken bile içim bi hoş oluyo benim
Ya valla sizi duyunca ben aşmışım tüm düzeni yıkmışım gibi hissettim şu an. Sirkeli esasiyel kokulu bi fısfısım var onunla toz alıyorum. Bide amwayin locu var onla da her yeri siliyorum. Tek temizlik için aldığım cif. Onu da karbonatla yapıyodum da bi ara nedense kokusundan tiksindim yapamadımEmperyalist düzenin kölesiyiz resmen indirimdeki deterjanlara bakarken bile içim bi hoş oluyo benim
İnsan doğaya karşı resmen kim kazancak bakalımKimyasal ile yaşam
Ya valla sizi duyunca ben aşmışım tüm düzeni yıkmışım gibi hissettim şu an. Sirkeli esasiyel kokulu bi fısfısım var onunla toz alıyorum. Bide amwayin locu var onla da her yeri siliyorum. Tek temizlik için aldığım cif. Onu da karbonatla yapıyodum da bi ara nedense kokusundan tiksindim yapamadım
AydınlanıyorsunÖyle miymiş ben de kıvırcıktım hatta bonus şimdi kuruturken düzleşiyo garip bi dalgalı oldu hiç bi katagoriye girmiyo yani
İnsan doğaya karşı resmen kim kazancak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?