Saçta kepeklenme

Yaglanma filan olmuyo mu? Hic mi kulkanmiyosun sanpuan? Ayda 1 kez filan? Sirje filan kullaniyomusun?
Hiç bir şekilde kullanmıyorum. Çavdar unu ve suyu karıştırıp krep hamuru kıvamına getiriyorum saç diplerine masaj 10 dk bekletip yıkıyorum. İlk başlarda saçım açılmadı ama nasıl sabunla yıkarsın kaskatı olur aynen öylr olmuştu baya saç kremi kullanmak zorunda kaldım. O da sülfatsız parabensiz vs. Tam denemedim ne kadar gideceğini ama 4günlük temizlik rekorum var şu an. Kendi salaklığımdan o da ya 4 gün oldu yıka şu saçını diye kendi kendimi gaza getirdim muhtemel 1 haftayı bulurdu tahminim.
En son dün yıkadım saçımı ve karışıklık da olmadı yine azcık süreyim saç kremi deyip biraz sürdüm yine. Bi dahakine yapmıcam hiç bişey

Valka bravo:) bende deneyim bi kac hafta

Helal olsun gerçekten doğal olan en iyisi aslında bizi şu köpüğe alıştıranlar köpüklerde boğulurlar inşallah organik ürünler denedim bi ara köpürmüyo temizlemez deyip vazgeçtim

Helal olsun gerçekten doğal olan en iyisi aslında bizi şu köpüğe alıştıranlar köpüklerde boğulurlar inşallah organik ürünler denedim bi ara köpürmüyo temizlemez deyip vazgeçtim
Sülfattan köpürüyolar en fenası da sülfat zaten. Bütün saçı bozuyor allahın belası nalet. Saçımın dalgasını açmış ya böyle bişeyi biri söyleseydi bana ya saçma sapan konuşma derdim.
Banyodan çıkıyorum hala inanamıyorum eşime diyorum aşkım bak bakayım dalga olmuş mu diye adam benden yıldı yıldı

Öyle miymiş ben de kıvırcıktım hatta bonus şimdi kuruturken düzleşiyo garip bi dalgalı oldu hiç bi katagoriye girmiyo yani

Emperyalist düzenin kölesiyiz resmen indirimdeki deterjanlara bakarken bile içim bi hoş oluyo benim
Ya valla sizi duyunca ben aşmışım tüm düzeni yıkmışım gibi hissettim şu an. Sirkeli esasiyel kokulu bi fısfısım var onunla toz alıyorum. Bide amwayin locu var onla da her yeri siliyorum. Tek temizlik için aldığım cif. Onu da karbonatla yapıyodum da bi ara nedense kokusundan tiksindim yapamadım

Ne güzel valla
Ben paranın çoğunu deterjanlara
Mutfak giderine veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…