- 27 Kasım 2015
- 7
- 3
- 86
- 28
- Konu Sahibi rabiaunl42
öncelikle merhaba kızlar sayfaya yeni üye oldum bayadır takip ediyorum ama . Bende 2 senede belime kadar uzattığım sim siyah saçlarımı kuaförde gidip açtırdım mahvoldu yanık yanıktı sonra kestirdim omzuma kadar profil resmimde olanda kestirmeden öncesi . Saç uzatmak için bir sürü sitede araştırma yaptım çevremdekilere sordum bazısı saçın dökülür şöyle olur böyle olur dediler korktum zaten seyrek saçlarım ama saç içerden beslendiği için vücudumuza aldığımız herşey saçlarımıza etki ediyor ben şuan aktardan aldığım sarımsak özlü şampuan kullanıyorum 3-4 sefer oldu dha ama gözle görülür saç dökülmemde azalma oldu . Not aldığım herşeyi size aktarcam
İçinde Keratin bulunan besinler ; Havuç , kavun , tatlı patates , mango , ıspanak , kabak , brokoli , tavuk ,
C Vitamini ; portakal , elma kayısı , limon , ahududu , çilek ,
İnositol ; portakal , greyfurt
E vitamini ; mango , kivi
Magnezyum ; muz , kuru incir , enginar
Ayrıca çilek ve muzda biyotin içerirken yumurta ekstra keratin üretimi ve biyotin minerali içerir
Akşamları yemek yemek yerine bir tabak meyve salatası daha iyi olabilir ben başlıycam belki bu şekilde kiloda veririm
Duyup denediğim herşeyi burda size aktarıcam inşAllah bi yararım olur
İçinde Keratin bulunan besinler ; Havuç , kavun , tatlı patates , mango , ıspanak , kabak , brokoli , tavuk ,
C Vitamini ; portakal , elma kayısı , limon , ahududu , çilek ,
İnositol ; portakal , greyfurt
E vitamini ; mango , kivi
Magnezyum ; muz , kuru incir , enginar
Ayrıca çilek ve muzda biyotin içerirken yumurta ekstra keratin üretimi ve biyotin minerali içerir
Akşamları yemek yemek yerine bir tabak meyve salatası daha iyi olabilir ben başlıycam belki bu şekilde kiloda veririm