Saç Uzatma Yöntemleri Saçtan Dertliler :)

rabiaunl42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
7
3
86
28
öncelikle merhaba kızlar sayfaya yeni üye oldum bayadır takip ediyorum ama . Bende 2 senede belime kadar uzattığım sim siyah saçlarımı kuaförde gidip açtırdım mahvoldu yanık yanıktı sonra kestirdim omzuma kadar profil resmimde olanda kestirmeden öncesi . Saç uzatmak için bir sürü sitede araştırma yaptım çevremdekilere sordum bazısı saçın dökülür şöyle olur böyle olur dediler korktum zaten seyrek saçlarım ama saç içerden beslendiği için vücudumuza aldığımız herşey saçlarımıza etki ediyor ben şuan aktardan aldığım sarımsak özlü şampuan kullanıyorum 3-4 sefer oldu dha ama gözle görülür saç dökülmemde azalma oldu . Not aldığım herşeyi size aktarcam
İçinde Keratin bulunan besinler ; Havuç , kavun , tatlı patates , mango , ıspanak , kabak , brokoli , tavuk ,
C Vitamini ; portakal , elma kayısı , limon , ahududu , çilek ,
İnositol ; portakal , greyfurt
E vitamini ; mango , kivi
Magnezyum ; muz , kuru incir , enginar
Ayrıca çilek ve muzda biyotin içerirken yumurta ekstra keratin üretimi ve biyotin minerali içerir
Akşamları yemek yemek yerine bir tabak meyve salatası daha iyi olabilir ben başlıycam belki bu şekilde kiloda veririm Duyup denediğim herşeyi burda size aktarıcam inşAllah bi yararım olur

Merhaba arkadasim iyi yapmissin kestirmekle uzulme, yanik sactan iyidir. Uzatirsin da umarim en kisa zamada benim de ensemde suan sacim uzun zaman oldukca kisa kullandim ama artik uzatiyorum^^ ben de sampuana cam terebentin koymustum ama sacim cok kurudu, suan ara verdim. Belki yaglandigi zaman kullanmak daha iyi olabilir diye dusundum yada yagli bakimlardan sonra yagi arindirmak icin oldukca iyi bi arindirici. Onun disinda bemiks bepanten evin ve iki uc tane dogum kontrol hapi koydugum bebek sampuani ile yikiyordum. O bitti. Ben de otacinin kuru saclar icin olan zyagli limonlu sampuanini aldim, iki uc kere yikadim cok guzel yumusatiyor saci, tavsiye ederim. Onun disinda haftada bir zyagi avokado yagi ve jojoba yagiyla masaj yapip yikiyorum sacimi. Sac derim icin lazim oluyor baya nemsiz cunku. En onemlisi nemli olmasiymis sacin yani derinin yagina sahip olmasiymis uzamasi icin. Bir de cok guzel kurler var forumda, vaktin varsa dene bence. Ben yurtta kaldigim icin bana en kolay gelen karanfil kuru oldu, onu yapiyorum. Oyle istee kolay gelsin ^^

Çok sağol tavsiyelerini deniycem buraya sonuçlarıda yazcam bide soğan suyu duydum benim komşum yapıyo saçları yanık olmasına rağmen gayet uzamış soğanı haşlıyo soğumasını bekliyo ardından kovaya doldurup saçını önce uçlara ardından diplere kadar masaj yaparak uyguluyomus fırsat buldukça onuda denemeliyiz :)

Evet burda da çok duydum çok gördüm soğan kürünü. Ama yurtta zor benim canım, sen dene sonuçlarını bekliyoruz ^^

deneyip sonuçları buraya yazcam yeni şeyler öğrenirsemde bilgilendircem sizi gene :) önce soğan suyunu bi deneyelim ardındanda sinameki :)

yanık saçlarına çözüm oldumu peki

yanık saçlarına çözüm oldumu peki
Canım kızın saçları baya yanıktı bende saç rengimi açtırdığımda çok kötüydü toplanması baya zor oldu kırık yanık yerlerden kurtulmak için baya kestirdim o hiç kestirmeden soğan suyunu yapmış bende aralık ayında 2 kez yaptım bu ayda 2 kez yapcam soğan doğal bi antibiyotik olduğu için saç derisindeki isi kiri temizliyo deriyi rahatlatıyo . Şunu da söyleyim ki beslenmeye önem verilmeli saç içerden beslenir

hmm doğru söylüyosun tatlım gerçi benim saçım yanık mı değil mi onu da anlayanıyorum böyla lastikleşme gibi bi durum yok ama ıslanınca aşırı garip bi yumuşama var kuruyken serum krem vs sayesinde yumuşaklar ama çok ince tiftik tiftik bi görüntüsü var ve fazla döküldü

şuan seninle aynı dertteyiz gerçekten ama düzelme var sarımsak özlü şampuan ve yağ kullanıyorum yağ sayesinde yumşuyo hemen yeni bi yağ buldum araştırıp yazcam belki duymuşsunuzdur BİOFİN saç bakım yağı kullanan varsa yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…